Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Star Chalet névre keresztelt téli mesevilágába várja vendégeit a Hard Rock Hotel Budapest

2022. november 25-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a Hard Rock Hotel Budapest téli mesevilága, a Star Chalet. A vendégek a kandalló ropogó tüze mellé kuckózva merülhetnek el a gasztronómiai élményekben, miközben lélekmelengető habos forrócsokit vagy a különleges italspecialitások egyikét kortyolgatják.

 

A Star Chalet 2022. november 25-től egészen 2023. február 15-ig várja az érdeklődőket

 

"Egy lélegzetelállító hely, ahol mesés környezetben élvezhetjük az ünnepi időszak legszebb pillanatait."

 

Star Chalet, a téli mesevilág

A szálloda Passage részén álmodták meg a város tökéletes, zenei ihletésű téli desztinációját, a Star Chalet névre hallgató varázslatos világot, ahol hangulatos pihenősarok, lágy, melegfényő lámpák, halkan duruzsoló szabadtéri kandalló és lenyűgöző ünnepi dekoráció vár benneteket! A Star Chalet nem csak a szállóvendégeknek érhető el, hanem mindenkinek, aki egy kis lelassulásra vágyik a főváros nyüzsgő forgatagában. 

Fotó: A Hard Rock Hotel Budapest téli mesevilága, a Star ChaletFotó: A Hard Rock Hotel Budapest téli mesevilága, a Star Chalet

 

Az egyedi étlapot helyi klasszikusok ihlették és olyan ínycsiklandó fogások szerepelnek rajta, mint a pirított mandula vagy az alkalomhoz illően újragondolt, izgalmas feltétekkel megbolondított lángos. Akkor sem kell félnetek, ha édesszájúak vagytok, hiszen kipróbálhatjátok a fűszeres csokoládé és gyümölcs fondüt, amit roppanós gyümölcsökkel vagy mályvacukorral is kombinálhattok. A különleges Star Chalet ételek és italok mellett, a szálloda  Sessions éttermében tartalmasabb fogásokra is bukkanhattok. Nemzetközi és klasszikus fogásokból szemezgethettek, valamint megújult és tematikus téli menü vár kézműves koktélokkal és bőséges borlappal. 

Fotó: A Hard Rock Hotel Budapest téli mesevilága, a Star ChaletFotó: A Hard Rock Hotel Budapest téli mesevilága, a Star Chalet

 

Az élmény - a Hard Rockhoz híven - a klasszikus karácsonyi dallamokkal és modern slágerekkel összeállított lejátszási listával lesz teljes. Decemberben élőben is hallgatjátok felcsendülni a jól ismert dallamokat kisebb zenekarok feldolgozásában, illetve több DJ jóvoltából. 

„Fantasztikus érzés, hogy a Hard Rocknál egész évben azon dolgozhatunk, hogy olyan izgalmas, egyedülálló élményeket álmodjunk meg vendégeink számára, melyek középpontjában a zene és a szórakozás áll. A Star Chalet megalkotásakor is az motivált minket, hogy egy hangulatos, kifinomult élményt, környezetet teremtsünk, ahol a látogatók teljesen átadhatják magukat az ünnep varázsának. A Star Chalet garantáltan Budapest egyik kihagyhatatlan úti célja lesz az elkövetkező hónapokban" – mondta Graham Kiy, az EMEA régió Hard Rock Hotelekért felelős alelnöke.

Fotó: A Hard Rock Hotel Budapest téli mesevilága, a Star ChaletFotó: A Hard Rock Hotel Budapest téli mesevilága, a Star Chalet

 

A Hard Rock® brandről

A Hard Rock International márkát valószínűleg nem kell bemutatnunk nektek, hiszen  68 országban összesen 241 helyszínen van jelen, melybe beletartoznak a saját, liszenszelt és üzemeltetett hotelek, kaszinók, Rock Shopok®, élőzenei helyszínek és kávéházak. A történet egy Eric Clapton által adományozott gitárral kezdődött, azonban napjainkra a Hard Rock már a világ legnagyobb és legértékesebb valódi zenei emléktárgy-gyűjteményével rendelkezik, melynek több mint 86 ezer darabja van a világ különböző pontjain kiállítva. 

Érdekesség: 2020-ban a Hard Rock lett a Forbes magazin legbefogadóbb és legsokszínűbb munkáltatója és a legjobb női munkahely díj nyertese.

 

Hard Rock Hotel Budapest®

Az 5 csillagos Hard Rock Hotel Budapest, a lánc első közép-európai szállodájaként március óta fogadja vendégeit Budapest belvárosában, a Nagymező utca szívében, ahol összesen 136 szoba és lakosztály kapott helyet. Olyan különleges szolgáltatások várják a Hard Rock életérzés szerelmeseit - és minden érdeklődőt -, mint a szobákban elérhető Rock Om® jóga és a The Sound of Your Stay® exkluzív zenei élmény. Az elegáns Sessions étteremben gasztronómiai ízutazással, míg a Constant Grind kávéház és bárban különleges kávékkal, harapnivalókkal és kézműves koktélokkal találkozhattok. 

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Új skybar Budapesten: a Hard Rock Hotel Budapest megnyitotta a Roxy Rooftop Lounge rooftop bárt
Budapest szívében új, panorámás skybar várja a vendégeket. Koktélozzatok a város felett a vibráló Hard Rock Hotel Budapest színes, menő és elegáns tetőteraszán!
Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Nincs is jobb annál, mint amikor a mindennapok fáradalmait zavartalan, erdővel körülvett, festői környezetben pihenhetjük ki. A következő hat szálláshely tökéletes választás, ha szeretnétek elvonulni, kirándulni, romantikázni, vagy a baráti társasággal eltölteni néhány napot.
Mitől az ország egyik legjobb étterme? Baráti árazás, első osztályú kiszolgálás, családias légkör - Encsen jártunk a Michelin-ajánlásos és Bib Gourmand díjas Anyukám Mondta étteremben.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Egy falat Ázsia – 10 sushi étterem Budapesten
2024.03.08 | 8 perc | Gasztronómia | Legnépszerűbb
A tradicionális sushi elkészítése valódi művészet, melyet csak hosszú évek kitartó munkájával sajátíthatunk el igazán. Természetesen ez azért ne szegje senki kedvét, nyugodtan próbálkozhatunk vele otthon is, de ha most mégis a profikra bíznátok magatok, akkor ajánlunk 10 olyan sushi éttermet a fővárosban, ahol igazi mesterművekkel találkozhattok a tányérjaitokon.
5 ázsiai étterem, melyek Budapesten hozzák el nektek a Távol-Kelet ízeit
2024.02.01 | 6 perc | Gasztronómia
Aki már járt Ázsiában és magával ragadta a kontinens elképesztő szépsége, az emberek kedvessége, és az országok végtelen kulináris lehetőségei, az örökké a visszatérését tervezi. Viszont addig is – amíg nincs kezünkben a repülőjegyünk – mutatunk 5 olyan budapesti éttermet, ahol mindenkit elcsábít a keleti gasztronómia.