Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Új skybar Budapesten: a Hard Rock Hotel Budapest megnyitotta a Roxy Rooftop Lounge rooftop bárt

2022.08.08 | 3 perc

Budapest szívében új, panorámás skybar várja a vendégeket. Koktélozzatok a város felett a vibráló Hard Rock Hotel Budapest színes, menő és elegáns tetőteraszán!

A Nagymező utca és az Ó utca sarkán található 5 csillagos szálloda koncepciója, hogy igazi lifestyle hotelként teljes zenei és vizuális élményt nyújtson vendégeinek, csupán karnyújtásnyira a budapesti Broadway színes világától.

 

A legújabb gyöngyszem Budapest felett - Roxy Rooftop Lounge skybar

Hard Rock Hotel élmény júniustól újabb szintet lépett: pénteken és szombaton délután 5 óra és éjfél között a 7. emeleti Roxy Rooftop Lounge tetőteraszán élvezhetetitek a hűsítő és pezsdítő italokat, koktélokat!

A hotelbe belépve mindenkit elkap a hamisíthatatlan Hard Rock Hotel életérzés, miközben Lady Gaga, Nicki Minaj vagy Katy Perry fellépőruhái, Prince kabátja, Elton John cipője vagy Madonna évkönyve vesz minket körbe.

Roxy Rooftop Lounge skybar Hard Rock Hotel BudapestRoxy Rooftop Lounge skybar Hard Rock Hotel Budapest

 

Garantált az igazi nyári rooftop élmény!

Az élmény kihagyhatatlan állomása a város egyik legújabb étterme, a Sessions bisztró, ahol a nemzetközi konyha remekeivel és klasszikus magyar fogásokkal veheti kezdetét az este, pénteken és szombaton pedig DJ pörgeti a lemezeket és gondoskodik a hangulatról.

A Roxy Rooftop Lounge-t mindenkinek ajánljuk, aki egy hangulatos helyen fogyasztaná el a vacsora előtti aperitifet, vagy azoknak, akik vacsora után  éjszakába nyúló koktélozásra vágynak. A széles kézműves koktél választék mellett igazi kozmopoltia élmény vár rátok is a skybarban, miközben a Szent István Bazilika, a Citadella és a Magyar Állami Operaház fényeivel a háttérben, a legcoolabb lejátszási listák pörögnek.

„Büszkék vagyunk arra, hogy Budapest szívében egy olyan modern, laza, panorámás tetőterasszal rendelkezünk, ahonnan a város különböző nevezetességeiben gyönyörködhetünk koktélozás közben. Örömmel tölt el minket, hogy június közepétől pénteken és szombaton mindenki számára elérhetővé válik a Roxy Rooftop élmény” – mondta Jakab Gábor a Hard Rock Hotel Budapest igazgatója.

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Panoráma, naplemente, koktélok: Budapest top rooftop bárjai
Ha szeretnétek a vacsorátokat különleges élmények között elkölteni, vagy szívesen koktéloznátok a kivilágított Budapest felett, akkor a rooftop teraszok egyike – de akár mindegyike! – a tökéletes döntés! Elhoztuk a budapesti kedvenceinket!

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
6 év kihagyás után teljesen újjászületve visszatért a FAGUS HOTEL**** Sopron! Az elmúlt 2 évben kívül-belül megújult, és augusztus eleje óta ismét nyitva állnak a kapui.
Levendulamezők, nádasok, pompás látnivalók, valamint kiváló éttermek és fagyizók mellett vezet majd végig az utatok, ha hallgattok ránk, és bringára ülve vágtok neki a Balaton partjának felfedezéséhez. Ezek a különlegesen szép útvonalak ráadásul gyerkőccel is bejárhatók.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Egy falat Ázsia – 10 sushi étterem Budapesten
2024.03.08 | 8 perc | Gasztronómia | Legnépszerűbb
A tradicionális sushi elkészítése valódi művészet, melyet csak hosszú évek kitartó munkájával sajátíthatunk el igazán. Természetesen ez azért ne szegje senki kedvét, nyugodtan próbálkozhatunk vele otthon is, de ha most mégis a profikra bíznátok magatok, akkor ajánlunk 10 olyan sushi éttermet a fővárosban, ahol igazi mesterművekkel találkozhattok a tányérjaitokon.
5 ázsiai étterem, melyek Budapesten hozzák el nektek a Távol-Kelet ízeit
2024.02.01 | 6 perc | Gasztronómia
Aki már járt Ázsiában és magával ragadta a kontinens elképesztő szépsége, az emberek kedvessége, és az országok végtelen kulináris lehetőségei, az örökké a visszatérését tervezi. Viszont addig is – amíg nincs kezünkben a repülőjegyünk – mutatunk 5 olyan budapesti éttermet, ahol mindenkit elcsábít a keleti gasztronómia.