Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Takaros vízparti nyaralók a privát fürdőzéshez

Hatalmas hotelek helyett inkább békés pihenésről álmodsz, ahol a természet megnyugtató közelségét élvezheted? Nem gond, mert készültünk neked 5 szuper vendégházzal, ahol saját strandot vagy stéget is találsz!

 

Minden jó egy helyen - Jana vendégház (Békésszentandrás)

Az Alföld szívében lapuló Békésszentandráson egy igazán idilli helyre csöppenhetsz. A Kákafoki-holtág partján magasodó Jana vendégházban ugyanis minden adott a tökéletes pihenéshez – akár 6 fő részére is! A konyha jól felszerelt, a szobákban pedig biztosan nem lesz hőség a hűsítő légkondicionálónak hála. A szálláshely igazi erőssége viszont a meseszép kert, ahol kerti sütögetés közben a játszótéren mókázó vagy focizó gyerekeket is szem előtt tarthatod. Ha pedig nem szeretnél a saját stégről csobbanni, akkor a parton álló medencében vagy pezsgőfürdőben is felfrissülhetsz!

Étteremajánló Békésszentandráson>>

Idillikus hely családoknak, baráti társaságoknak, saját stéggel, sütőgető hellyel. Idillikus hely családoknak, baráti társaságoknak, saját stéggel, sütőgető hellyel.

 

 

Igazi vízi paradicsom - Denevér Apartman (Gyékényes)

Apró, ám megnyerő kis kuckó rejtőzik Gyékényesen, a Kotró kavicsbánya-tó partján, amit vétek lenne kihagynod. A földszinten fürdőszoba, nappali és konyha kapott helyet, míg az emeleti hálószobában 3 kényelmes ágyat találsz, ami csak arra vár, hogy álomra hajtsd valamelyiken a fejed. A gyönyörű kilátással megáldott teraszon mennyei gulyást készíthetsz, a kert végében pedig vízbe nyúló stégről merülhetsz el a kellemes és tiszta vízben. Ráadásul, ha kedved tartja, akkor csónakázhatsz, vízi biciklizhetsz vagy wakeboardozhatsz is a közelben! Próbáljátok ki a Denevér Apartmant!

Étteremajánló Gyékényesen>>

Mesés kilátás vár Gyékényesen, számos lehetőséggel a vízi sportok kedvelőinek.Mesés kilátás vár Gyékényesen, számos lehetőséggel a vízi sportok kedvelőinek.

 

 

Fürdődézsa és hangulatos csónakázás - Zita vendégház (Gyomaendrőd)

Gyomaendrődön, a Hantoskerti holtágnál remekül ráhangolódhatsz a természetre, amennyiben a Zita Vendégházba foglalsz. A 100 négyzetméteres nyaraló klímával van felvértezve a hőség ellen, és 3 hálószobával, valamint két hangulatos terasszal rendelkezik. Napközben bármikor kipróbálhatod a kültéri fürdődézsát, az infraszaunát vagy akár kajakozhatsz és csónakázhatsz is. Borozgass vagy sütögess bátran a szabad ég alatt, miközben a gyerekek felfedezik a játszótéri kalandokat!

Étteremajánló Gyomaendrődön>>

Fürdődézsa és hangulatos csónakázás, infraszauna és játszótér vár mindenkit.Fürdődézsa és hangulatos csónakázás, infraszauna és játszótér vár mindenkit.

 

 

Béke és nyugalom a nádas mellett: Körös-Lak Vendégház (Békésszentandrás)

A Kákafoki holtág partján, Békésszentandráson érdemes meglátogatnod a Körös-Lak Vendégházat, ahol a stégen csücsülve kortyolgathatod el a reggeli kávédat. A légkondicionált 8 férőhelyes nyaraló két szobára van osztva, a jól felszerelt konyhában pedig kedvedre sütögethetsz, ha szeretnél. A fedett kiülős helyiség alatt finom falatokat készíthetsz a ropogó tűzön, vagy ha nagyon meleged lenne, akkor a parton álló medencében is megmártózhatsz.

Étteremajánló Békésszentandráson>>

Harmónia és nyugalom vár rátok Békésszentandráson Kákafoki holtág partján.Harmónia és nyugalom vár rátok Békésszentandráson Kákafoki holtág partján.

 

 

Horgászok és nyugalomra vágyók álma - Kormorán Vendégházak (Tiszafüred)

A Tisza-tó fővárosában, Tiszafüreden bukkanhatsz rá a Kormorán Vendégházakra, melyek valóban festői  környezetben épültek. Az ízlésesen berendezett házikókban biztosan nem fogsz csalódni. Élvezd a kristálytiszta levegőt, a csendet, és az itt található határtalan békét, amit bármikor kiegészíthetsz egy kis horgászattal, csónakázással vagy helyi túrázással!

Étteremajánló Tiszafüreden>>

Tiszafüreden is meseszép környezetben várják a pihenni-, vagy akár horgászni vágyókat.Tiszafüreden is meseszép környezetben várják a pihenni-, vagy akár horgászni vágyókat.

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Klasszikus vitaindító a magyar tenger rajongói között, hogy a Balaton északi, vagy a déli partja a jobb. Döntést mi sem hozunk, adunk viszont 5 érvet mindkét tábor mellett.
Nem szeretnéd otthon hagyni a négylábú családtagot, ha nyaralni indulsz? Teljesen megértjük, ezért összegyűjtöttük neked a legjobb kutyás strandokat, hogy önfeledten élvezhesd ki kedvenceddel a nyaralás perceit.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Pecázók paradicsoma: 5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel
Néha legszívesebben fognátok magatokat és kisétálnátok a szürke hétköznapokból, hogy élményekkel színesítsétek meg az életet? Akkor vigyetek magatokkal pecabotot is, és lassuljatok le a most következő szállásokon, ahol még saját horgásztó is rejtőzik!
Legjobb balatoni wellness szállodák
Pazar panoráma a jakuzziból, fenséges vacsora a tóra néző teraszon, naplemente a kültéri medencéből - rengeteg élmény vár rátok Siófoktól Keszthelyig, a legjobb balatoni wellness szállodákban.
A 20 legjobb szálláshely a Balaton északi partján
2022.08.15 | 13 perc | Szállások | Utazási tippek
Fantasztikus szálláshelyek várják a Balaton és az északi part szerelmeseit. Míg valaki számára a kilátás vagy a wellness szolgáltatások, addig másnak az aktív kikapcsolódási lehetőségek élveznek prioritást. Összeállításunkban változatos szálláshelyeket hoztunk nektek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.
6 kiváló balatoni kemping meseszép saját stranddal és sok programmal!
Vízi csúszdák, sportpályák, medencék, saját strand, pompás éttermek és természetesen kényelmes és jól felszerelt szálláshelyek rejtőznek abban a 6 kitűnő balatoni kempingben, ahol minden adott lesz a felejthetetlen családi nyaraláshoz. Csapjatok le rájuk most!
A festői Keszthely és környéke - látnivalók és programlehetőségek
A Balaton nyugati szegletének központjaként Keszthely városa és környéke több kihagyhatatlan látnivalóval és programmal kecsegtet, így bármilyen témához is húzzon a szívünk, szinte biztosan megtalálja mindenki a tökéletes kikapcsolódási lehetőséget. Igyekeztünk egy csokorba szedni több egyedülálló úti célt is.