Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Álmaitok nyaralása: balatoni wellness szállodák saját stranddal

Régóta szövögetitek már a tervet, hogy megvalósítjátok álmaitok nyaralását? Akkor ne habozzatok tovább, mert a most következő 7 wellness szálloda közül biztosan megtaláljátok a kedvenceteket, ahol privát strand és sok-sok élmény vár benneteket!


Találjátok meg a tökéletes belföldi nyaralásotok helyszínét - balatoni szállásajánlatok>>

 

Új élmények vonzásában: Club Tihany Hotel**** (Tihany)

A modernebb köntösbe öltöztetett Club Tihany Hotel****-ben a régi vendégszeretet mellett csupa újdonsággal találkozhattok. Válasszatok a hangulatos szobák közül vagy a mesebeli, ősfák árnyékában meghúzódó 160 vízpart menti faházból, ahol a rusztikus erdei kuckók tárt ajtókkal fogadnak benneteket!
Az 500 méteres, saját strandon a napfény rajongói és a vízi csibék is egyaránt jól érzik majd magukat. A legkisebb családtagok pedig gyermekpancsolóban frissülhetnek fel. Panorámás beltéri úszkálásra is lesz lehetőségetek ezen a szuper helyen, amit a 25x10 méteres medence biztosít, de ugyancsak üdítő pillanatokat élhettek át a kellemes hőmérsékletű élménymedencében is. Tovább a saját stranddal rendelkező wellness szálloda ajánlataihoz>>

Balatoni wellness szállodák saját stranddal - Club Tihany Hotel**** (Tihany)Balatoni wellness szállodák saját stranddal - Club Tihany Hotel**** (Tihany)

 

 

 

Sokszínű programok a saját strandhoz: Danubius Hotel Annabella***superior (Balatonfüred)

A híres Tagore sétány végén magasodó, gyermekbarát Danubius Hotel Annabella***sup nem véletlenül tartozik Balatonfüred legkedveltebb szállodái közé – a minőségi szobakínálat, a kiváló wellness oázis és a remek étterem mind-mind védjegyei ennek a pompás szálláshelynek.
Süttessétek a hasatokat a saját strandon, fürdőzzetek meg a magyar tengerben, röplabdázzatok vagy mérjétek össze az ügyességeteket a minigolf pályán! Persze térítés ellenében akár horgászhattok, csónakázhattok vagy kenuzhattok is.
Akkor sincs gond, ha a szeszélyes időjárás nem kedvez nektek, mert a benti wellnessrészlegben lévő, fedett úszómedence vagy a lazító szauna mindig gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásotokról. Tovább a saját stranddal rendelkező wellness szálloda ajánlataihoz>>

Balatoni wellness szállodák saját stranddal - Danubius Hotel Annabella***superior (Balatonfüred)Balatoni wellness szállodák saját stranddal - Danubius Hotel Annabella***superior (Balatonfüred)

 

 

A testi-lelki feltöltődés titka: Danubius Hotel Marina*** superior (Balatonfüred)

Az Északi-parton magasodó Danubius Hotel Marina***sup-ban könnyen átadhatjátok magatokat a gondtalan nyaralás élményének. A csodás szobák mindegyike légkondicionált, világos és laposképernyős televízióval van ellátva.
A legtöbb időt azonban biztosan a varázslatos, saját strandon vagy a kitűnő wellness birodalomban fogjátok majd eltölteni.
A kültéri, hatalmas gyermekmedencében 3 csúszdás vízi vár, mérleghinta és számos más kaland várja a gyerkőcöket – pár lépésre a Balatontól. A felnőttek kedvence pedig az úszómedence vagy a szauna lesz, de egy kis beauty szolgáltatásért sem kell majd a szomszédba mennetek, ugyanis a helyszínen szolárium, fodrász, kozmetika és manikűr is igénybe vehető. Tovább a saját stranddal rendelkező wellness szálloda ajánlataihoz>>

Balatoni wellness szállodák saját stranddal - Danubius Hotel Marina*** superior (Balatonfüred)Balatoni wellness szállodák saját stranddal - Danubius Hotel Marina*** superior (Balatonfüred)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
8 kézműves csokoládé bolt, ahol minden az édességkülönlegességekről szól
Amióta a Csokoládé című film napvilágot látott, a csokoládéról alkotott fogalmunk nagyban megváltozott. Nemcsak egy egyszerű édességről van szó, hanem egy olyan finomságról, ami képes megváltoztatni a hangulatunkat. Ha pedig valami ilyen ízletes, akkor érdemes azt is tudni, hol lehet megkóstolni őket!

 

Családi vakációhoz is kitűnő: Hotel Azúr**** (Siófok)

Mesés, ősfákkal övezett, vízparti szálláshelyről álmodoztok, mely maximálisan kiszolgálja a családosok igényeit? Akkor nincs más dolgotok, mint a  Hotel Azúr ****-t választani a felejthetetlen vakációhoz! A makulátlanul tiszta, klímával felszerelt, komfortos szobák mindegyikéhez tartozik erkély, televízió és minibár is. Az édes álmaitokról gyógymatracok és az antiallergén párnák, valamint paplanok gondoskodnak.
A 4 hektáros, megújult, idilli parton saját strand vár titeket stéggel, kültéri medencékkel és napozóterasszal.
A színvonalas wellness szolgáltatások között élmény-, valamint gyermekmedencék kaptak helyet, melyek szuper szauna variációkkal egészülnek ki. Próbáljátok ki az illat-, a só- és a gőzkamrát is! Gyermekkel a fedélzeten pedig biztosan örülni fogtok a rengeteg animációs programnak, a játszóháznak, a gyermekbüfének és a tini játékbirodalomnak. Tovább a balatoni, saját stranddal rendelkező wellness szálloda ajánlataihoz>>

Balatoni wellness szállodák saját stranddal - Hotel Azúr**** (Siófok)Balatoni wellness szállodák saját stranddal - Hotel Azúr**** (Siófok)

 

 

Prémium kényeztetés: Residence Hotel Balaton****sup (Siófok)

Csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el az exkluzív szolgáltatásokat kínáló Residence Hotel Balaton Siófok****sup , mely 56 egyedi kialakítású szobával első látásra levesz majd a lábatokról! A modern épülettől alig kell lépnetek párat ahhoz, hogy a napozóágyban fekve, már a privát strandon szürcsölgessétek a bárból beszerzett koktéljaitokat. Persze a 700 négyzetméteres, magával ragadó wellnessben is jócskán akadnak felfedezni valók: mondjuk az ellenáramoltatással bíró medence, az elringató masszázspad, a galériás pihenőtér, a kellemes pezsgőfürdő vagy a rendszeresen megrendezésre kerülő szaunaceremóniák. Akkor sincs gond, ha megéheznétek, ugyanis a kiváló étteremben biztosan minden falat elvarázsol benneteket. Tovább a saját stranddal rendelkező wellness szálloda ajánlataihoz>>

Balatoni wellness szállodák saját stranddal - Residence Hotel Balaton****sup (Siófok)Balatoni wellness szállodák saját stranddal - Residence Hotel Balaton****sup (Siófok)

 

 

Élőben még jobb: Hotel Marina-Port**** (Balatonkenese)

A kikötő szomszédságában fekvő Hotel Marina-Port**** privát strandszakaszát nyáron megtöltik a zöld gyepet beborító napernyők és nyugágyak, amelyeken akár ti is feküdhetnétek. Képzeljétek el, hogy belekóstolhassatok a jól megérdemelt pihenésbe, amíg a gyerekek a játszótéren hintáznak vagy az óriás trambulinon ugrálnak. A gyermekbarát szolgáltatások száma pedig szinte végtelen: a játszóháznak és az animátor programoknak köszönhetően. Természetesen a wellness kalandokról sem kell lemondanotok, ha Balatonkenesére látogattok, mert a hatalmas, feszített víztükrű medence, a jakuzzi vagy a szauna-sziget minden elvárásotokat felülmúlja majd. Tovább a saját stranddal rendelkező wellness szálloda ajánlataihoz>>

Balatoni wellness szállodák saját stranddal - Hotel Marina-Port**** (Balatonkenese)Balatoni wellness szállodák saját stranddal - Hotel Marina-Port**** (Balatonkenese)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
5 vár Magyarországon, amit nektek is látnotok kell
A hűvösebb idő ellenére sem kell lemondanunk a szabadtéri programokról, és egy ódon hangulatú kastély felfedezése különösen nagy izgalmakat rejt a család minden tagja számára. Folytassuk tehát a sort újabb öt magyarországi várral, melyekért megéri felvenni meleg ruháinkat és nekivágni az országnak!

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A minőségi borfogyasztás és a turisztikai élmények egyik tökéletes kombinációja, ha felkeresünk egyet a hazánkban szép számmal megtalálható pincefalvak, pincesorok közül. Nemcsak kiváló borokat kóstolhatunk itt, de beleláthatunk a helyi borászok mindennapjaiba, megismerhetjük a pincék történetét, és gyönyörködhetünk a népi építészet tárgyi emlékeiben is. Hangulatos séták, finom falatok, tökéletesre hangolt borok és gyönyörű tájak - kell ennél több?
Azt eddig is tudtuk, hogy Magyarország keleti része rengeteg csodát rejt, de most már nyugodtan felírhatjuk a listára a kastélyokat is. Gyönyörű épületek, ahol a falak a régmúltról mesélnek. Íme hat helyszín, ami mindenképpen megéri a látogatást a történelem és romantika szerelmeseinek!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.