Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Háztáji reggelik, dézsafürdők és kenuzás: elbűvölő vidéki vendégházak Magyarországon

2022.01.24 | 7 perc

Frissítő wellness kalandok, ráérős reggelizések, eszméletlen panorámák… folytassuk még a sort, vagy szeretnétek tudni, hogy hol lelhettek rá ezekre a fantasztikus élményekre? Ha a válaszotok „igen”, akkor olvassatok tovább, hiszen tökéletes választás lehet egy hangulatos vidéki vendégház.

 

Forró dézsafürdő és hamisítatlan villásreggeli: Malom-tó Vendégház (Tapolca)

A tökéletes elhelyezkedésű Malom-tó Vendégház a csodaszép Tapolca szívében fekszik, karnyújtásnyira minden fontosabb látnivalótól, amit érdemes közelebbről is szemügyre venni. Járjátok be a közeli, lenyűgöző sétányt, majd telepedjetek le egy kis falatozásra a Tópart Bisztróba – pár perc sétára a szálláshelytől!

A vidéki vendégház változatos, komfortos és kifogástalanul tiszta szobakínálatából könnyen ki tudjátok választani magatoknak az igényeitekhez leginkább passzoló pihenőteret, ahol a csendes mellékutcának köszönhetően valóban kialhatjátok magatokat. Reggel nem kell elsietnetek a napindító étkezést sem, mert a bőséges ételek mellett hamar átragad majd rátok az utánozhatatlan brunch hangulat! A vidéki vendégház kellemes udvarára is bármikor kiköltözhettek, ahol kerti bútorok szolgálják a kényelmeteket vagy – némi felár ellenében – télen-nyáron igénybe vehetitek a különleges élménnyel kecsegtető dézsafürdőt is.

Tovább a vendégház ajánlataihoz>>

Elbűvölő vidéki vendház: Malom-tó Vendégház (Tapolca)Elbűvölő vidéki vendház: Malom-tó Vendégház (Tapolca)

Elbűvölő vidéki vendház: Malom-tó Vendégház (Tapolca)Elbűvölő vidéki vendház: Malom-tó Vendégház (Tapolca)

 

Egy hely, ahol megérint a természet: Csodaszarvas Tájpark (Rábahídvég)

Nádfedeles házikók, háztáji állatok és határtalan béke fogad benneteket, ha betértek a Csodaszarvas Tájparkba. Itt bármerre is néztek, új kalandok kacsintanak vissza rátok. Üljetek kenuba, csónakázzatok, horgásszatok vagy derítsétek fel a többi szárazföldi programot is, mint a szaunázás, a drótköteles mászás, a sportpálya vagy az izgalmas tanösvények!

A faragással díszített vidéki vendégházakban az otthonos berendezés mellett légkondicionáló is gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásról. Néhány szobához pedig közösségi tér és konyha is tartozik. Érdemes megfogadni a tippünket és a kedves vendéglátóktól kérni a mennyeien finom, bőséges reggelit is, melynek alapanyagai a saját gazdaságból kerülnek egyenesen a tányérotokra!

Tovább a vendégház ajánlataihoz>>

Elbűvölő vidéki vendházak: Csodaszarvas Tájpark (Rábahídvég)Elbűvölő vidéki vendházak: Csodaszarvas Tájpark (Rábahídvég)

Elbűvölő vidéki vendházak: Csodaszarvas Tájpark (Rábahídvég)Elbűvölő vidéki vendházak: Csodaszarvas Tájpark (Rábahídvég)

 

Idilli, vidéki élet: Padláskincsek Vendégház (Nagybörzsöny)

A hegyekkel, erdőkkel és rétekkel szegélyezett apró kis faluban, Nagybörzsöny közepén rejtőzik az egyik legelragadóbb vidéki vendégház: a Padláskincsek Vendégház. A csodásan felújított, vidéki parasztház takaros cserepei alatt, fehérre meszelt falakon sorakoznak a zöldre festett ablakok és ajtók. A lustálkodásra csábító udvarban óriási szabadtéri sütögetéseket lehet rendezni, a fedett kerti kiülős hely jóvoltából. Élvezzétek a határtalan nyugalmat, miközben a sercegő kolbász és szalonnaillat tölti meg a levegőt!

Ezen kívül arra is lesz lehetőségetek, hogy csobbanjatok egyet a fürdődézsában. A házikó belsejében pedig az ízlés és a praktikum egyesül. Ezen a maximálisan gyermekbarát vendégházban ráadásul számos szolgáltatással készülnek a legkisebb családtagok érkezésére is. Sőt! Ha igénylitek, akkor kérésre még saját játszósarkot is készítenek be az apróságoknak.

Tovább a vendégház ajánlataihoz>>

Elbűvölő vidéki vendházak: Padláskincsek Vendégház (Nagybörzsöny)Elbűvölő vidéki vendházak: Padláskincsek Vendégház (Nagybörzsöny)

Elbűvölő vidéki vendházak: Padláskincsek Vendégház (Nagybörzsöny)Elbűvölő vidéki vendházak: Padláskincsek Vendégház (Nagybörzsöny)

 

A gasztronómia szerelmeseinek: Blum Vendégház & Pince (Villány)

Közelebbről is megismernétek a legendás Villányi borvidéket? Ez esetben ne tétovázzatok, hanem foglaljatok szállást a villányi  Blum Vendégház & Pincébe, ahol gazdag borválaszték és házias, magyar ízek kerülnek a terítékre.

A nagy eszem-iszom után pár lépésre találjátok majd a fürdővel ellátott, barátságos légkört árasztó szobákat, melyeket tévé és minibár egészít ki. A vendégházban a legforróbb nyári hónapokban hűsítő klíma biztosítja majd a zavartalan éjszakáitokat. A remek, mediterrán hangulatú belső udvar pedig 100%, hogy elcsavarja majd a fejeteket!

Tovább a vendégház ajánlataihoz>>

Elbűvölő vidéki vendházak: Blum Vendégház & Pince (Villány)Elbűvölő vidéki vendházak: Blum Vendégház & Pince (Villány)

Elbűvölő vidéki vendházak: Blum Vendégház & Pince (Villány)Elbűvölő vidéki vendházak: Blum Vendégház & Pince (Villány)

 

Minden, ami kell: Rózsapark Vendégház (Csólyospálos, Demjén)

Legszívesebben olyan helyen töltenétek a megérdemelt szabadságot, ahol kiváló élmények közül válogathattok, miközben körülvesz benneteket a természet? Akkor nektek találták ki a Rózsapark Vendégházat, mely a vadregényes Bükk, kalandokkal átszőtt vidékén fekszik – nem messze a Demjéni Termál Völgytől.

A vendégház kerti tóval ékesített, csodálatos parkjában sétálgathattok és eszményi panorámában gyönyörködhettek, vagy csapatot alkotva focizhattok is a vidéki jó levegőn, míg a gyerekek meghódítják a játszóteret. Viszont sanszos, hogy az egyik legkedveltebb tartózkodási helyetek a fantasztikus kilátást biztosító wellnessrészleg lesz. Engedjétek el a stresszt a hordó szaunában, a masszázsfúvókákkal felszerelt dézsafürdőben és lebzseljetek bűntudat nélkül az egészséges, sófallal burkolt pihenőszobában!

Tovább a vendégház ajánlataihoz>>

Elbűvölő vidéki vendházak: Rózsapark Vendégház (Demjén)Elbűvölő vidéki vendházak: Rózsapark Vendégház (Demjén)

Elbűvölő vidéki vendházak: Rózsapark Vendégház (Demjén)Elbűvölő vidéki vendházak: Rózsapark Vendégház (Demjén)

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Az oldalon megjelent cikkekben már megszokhattátok, hogy a legérdekesebb hazai látnivalókat, a legjobb szállásokat és a legizgalmasabb programokat ajánljuk nektek, de az igazi „legek” csak most következnek! Összegyűjtöttünk néhány magyarországi csúcstartót, néhányon biztos meg fogtok lepődni.
Számos olyan várunk van, ami már a középkor óta áll, miután sikeresen átvészelt hódító seregeket és a szélsőséges időjárást. Ezek az erődítmények teljesen más arcukat mutatják télen, amikor hó borítja őket, és igazán ilyenkor ajánlatos meglátogatni ezeket a helyeket. Na de hova menjünk?
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.