Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csobbanj együtt kedvenceddel a legjobb kutyás strandokon!

Nem szeretnéd otthon hagyni a négylábú családtagot, ha nyaralni indulsz? Teljesen megértjük, ezért összegyűjtöttük neked a legjobb kutyás strandokat, hogy önfeledten élvezhesd ki kedvenceddel a nyaralás perceit.

 

Mesés kilátás és tiszta strand - Fonyódi Kutyás Fürdetőhely

A Balaton déli partján, Fonyódon szuper Kutyás Fürdetőhely húzódik meg, amit biztosan díjazni fognak a kedvencek és a gazdik is. A hatalmas, füves részen óriási futkosást csaphatnak a négylábúak, viszont azt javasoljuk, hogy a kevés árnyéklehetőség miatt feltétlen vigyél magaddal egy napernyőt is, ha egész napos strandolást szervezel! A hely egyébként tiszta, rendezett és ráadásként még a gyönyörű badacsonyi látképben is gyönyörködhetsz!

Szállásajánlataink Fonyódon>>
Éttermek a környéken>>

Gyönyörködjetek a Badacsonyban, miközben négylábú kedvenceitek a vízben játszanak.Gyönyörködjetek a Badacsonyban, miközben négylábú kedvenceitek a vízben játszanak.

 

Kutyajátszótér a part mentén - Tisza-tavi Mancsos Pancsoló

Nem csak a magyar tenger mentén lelhetsz fürdőzési lehetőségre útitársaddal, hanem bizony az Alföld szívében, Tiszafüreden is. Itt vár rád a Tisza-tavi Mancsos Pancsoló, ahol együtt élvezhetitek ki a hűsítő örömöket a kedvenceddel. Azonban nem csak vízi kalandokban lehet része a kutyusoknak, hanem egy különleges, agility pályát is felállítottak nekik a vendéglátók, hogy biztosan ne unatkozzanak!

Szállásajánlatok Tiszafüreden>>
Éttermek a környéken>>

A vizes felfrissülés mellett agility pályával is várják a kutyusokat.A vizes felfrissülés mellett agility pályával is várják a kutyusokat.

 

Közös élmények a Velencei-tónál - Drótszamár Park és Kemping

9 hektáros, szépen gondozott parkkal csalogat téged és kedvencedet a velencei Drótszamár Park és Kemping, mely a bringások paradicsomának számít. Pancsoljatok közösen akár egész nap, este pedig fürdőzzetek a lenyugvó Nap utolsó sugaraiban! Egyet viszont tarts szem előtt, ha ide készülsz: az eb oltási könyvét mindenképp hozd magaddal, mert a kutyás rész csak ezzel a feltétellel vehető igénybe!

Étteremájánlónk Velencén>>
További szállásajánlatok a környéken>>

Pancsoljatok együtt kedvenceitekkel a 9 hektáros kempingben.Pancsoljatok együtt kedvenceitekkel a 9 hektáros kempingben.

 

Hangulatos környezet Pécsett - Hirdi Kutyastrand

Csodás zöld környezetben pihenhetsz együtt blökiddel, ha felkeresed a pécsi Hirdi Kutyastrandot, ahol a part mellett fedett ülőhelyeket is találsz. Ráadásul akár gyerkőccel is kilátogathatsz ide, ugyanis óriási trambulint, valamint csúszdát is felállítottak a helyszínen, hogy minden korosztály jól érezze magát.

Nézd meg a pécsi szállásajánlatokat>>
Válassz a pécsi éttermek közül>>

Szuper családi strandolás helyszíne a kutya stranddal, csúszdával és trambulinnal.Szuper családi strandolás helyszíne a kutya stranddal, csúszdával és trambulinnal.

 

Hatvani pancsolás - Kutyajó Strand & Park 60

Azt szeretnéd, ha kedvenced biztonságos, zárt helyen fürödhetne? Akkor a Kutyajó Strand & Park 60 a legjobb választás ehhez!  A mesterségesen kialakított, tiszta medencében az apró és a nagyobb termetű kutyusok is boldogan hűsölnek majd! Érkezés előtt viszont ne felejts el bejelentkezni, ugyanis a Hatvanban lévő strand csak így fogad vendégeket!

Mutatunk néhány szuper Hatvan környékén>>
Étteremajánlónk Hatvanban>>

Érkezés előtt feltétlenül jelentkezzetek be, hogy aztán nyugodtan és biztonságban pancsolhassanak kedvenceitek.Érkezés előtt feltétlenül jelentkezzetek be, hogy aztán nyugodtan és biztonságban pancsolhassanak kedvenceitek.

(A képek illusztrációk.)

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Hatalmas hotelek helyett inkább békés pihenésről álmodsz, ahol a természet megnyugtató közelségét élvezheted? Nem gond, mert készültünk neked 5 szuper vendégházzal, ahol saját strandot vagy stéget is találsz!
A dzsungel mélyétől a forróságban úszó szavannákon át, az örök jég birodalmáig állati jó kalandokkal készültünk neked. Nincs más dolgod, mint velünk tartani és követni a vadon hívószavát a legjobb hazai állatkertekbe.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Pecázók paradicsoma: 5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel
Néha legszívesebben fognátok magatokat és kisétálnátok a szürke hétköznapokból, hogy élményekkel színesítsétek meg az életet? Akkor vigyetek magatokkal pecabotot is, és lassuljatok le a most következő szállásokon, ahol még saját horgásztó is rejtőzik!
5 izgalmas óriás akvárium és ócenárium Magyarországon, amit látnotok kell
Bár Magyarország a tavak és folyók mellett sajnos nem bővelkedik tengerpartokban és óceánokban, szerencsére nem kell messzire utaznotok, ha kicsit belesnétek a sósvízi élőlények titkos életébe is. Itthon is találhattok ugyanis olyan ócenáriumot és óriás akváriumot, amelyek közelebb hozzák a víz alatti világ lakóit. Szuper program kicsiknek és nagyoknak, ahol rengeteget megtudhattok a tengeri- és édesvízi élőlényekről.