Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!

Csobbanj együtt kedvenceddel a legjobb kutyás strandokon!

Nem szeretnéd otthon hagyni a négylábú családtagot, ha nyaralni indulsz? Teljesen megértjük, ezért összegyűjtöttük neked a legjobb kutyás strandokat, hogy önfeledten élvezhesd ki kedvenceddel a nyaralás perceit.

 

Mesés kilátás és tiszta strand - Fonyódi Kutyás Fürdetőhely

A Balaton déli partján, Fonyódon szuper Kutyás Fürdetőhely húzódik meg, amit biztosan díjazni fognak a kedvencek és a gazdik is. A hatalmas, füves részen óriási futkosást csaphatnak a négylábúak, viszont azt javasoljuk, hogy a kevés árnyéklehetőség miatt feltétlen vigyél magaddal egy napernyőt is, ha egész napos strandolást szervezel! A hely egyébként tiszta, rendezett és ráadásként még a gyönyörű badacsonyi látképben is gyönyörködhetsz!

Szállásajánlataink Fonyódon>>
Éttermek a környéken>>

Gyönyörködjetek a Badacsonyban, miközben négylábú kedvenceitek a vízben játszanak.Gyönyörködjetek a Badacsonyban, miközben négylábú kedvenceitek a vízben játszanak.

 

Kutyajátszótér a part mentén - Tisza-tavi Mancsos Pancsoló

Nem csak a magyar tenger mentén lelhetsz fürdőzési lehetőségre útitársaddal, hanem bizony az Alföld szívében, Tiszafüreden is. Itt vár rád a Tisza-tavi Mancsos Pancsoló, ahol együtt élvezhetitek ki a hűsítő örömöket a kedvenceddel. Azonban nem csak vízi kalandokban lehet része a kutyusoknak, hanem egy különleges, agility pályát is felállítottak nekik a vendéglátók, hogy biztosan ne unatkozzanak!

Szállásajánlatok Tiszafüreden>>
Éttermek a környéken>>

A vizes felfrissülés mellett agility pályával is várják a kutyusokat.A vizes felfrissülés mellett agility pályával is várják a kutyusokat.

 

Közös élmények a Velencei-tónál - Drótszamár Park és Kemping

9 hektáros, szépen gondozott parkkal csalogat téged és kedvencedet a velencei Drótszamár Park és Kemping, mely a bringások paradicsomának számít. Pancsoljatok közösen akár egész nap, este pedig fürdőzzetek a lenyugvó Nap utolsó sugaraiban! Egyet viszont tarts szem előtt, ha ide készülsz: az eb oltási könyvét mindenképp hozd magaddal, mert a kutyás rész csak ezzel a feltétellel vehető igénybe!

Étteremájánlónk Velencén>>
További szállásajánlatok a környéken>>

Pancsoljatok együtt kedvenceitekkel a 9 hektáros kempingben.Pancsoljatok együtt kedvenceitekkel a 9 hektáros kempingben.

 

Hangulatos környezet Pécsett - Hirdi Kutyastrand

Csodás zöld környezetben pihenhetsz együtt blökiddel, ha felkeresed a pécsi Hirdi Kutyastrandot, ahol a part mellett fedett ülőhelyeket is találsz. Ráadásul akár gyerkőccel is kilátogathatsz ide, ugyanis óriási trambulint, valamint csúszdát is felállítottak a helyszínen, hogy minden korosztály jól érezze magát.

Nézd meg a pécsi szállásajánlatokat>>
Válassz a pécsi éttermek közül>>

Szuper családi strandolás helyszíne a kutya stranddal, csúszdával és trambulinnal.Szuper családi strandolás helyszíne a kutya stranddal, csúszdával és trambulinnal.

 

Hatvani pancsolás - Kutyajó Strand & Park 60

Azt szeretnéd, ha kedvenced biztonságos, zárt helyen fürödhetne? Akkor a Kutyajó Strand & Park 60 a legjobb választás ehhez!  A mesterségesen kialakított, tiszta medencében az apró és a nagyobb termetű kutyusok is boldogan hűsölnek majd! Érkezés előtt viszont ne felejts el bejelentkezni, ugyanis a Hatvanban lévő strand csak így fogad vendégeket!

Mutatunk néhány szuper Hatvan környékén>>
Étteremajánlónk Hatvanban>>

Érkezés előtt feltétlenül jelentkezzetek be, hogy aztán nyugodtan és biztonságban pancsolhassanak kedvenceitek.Érkezés előtt feltétlenül jelentkezzetek be, hogy aztán nyugodtan és biztonságban pancsolhassanak kedvenceitek.

(A képek illusztárciók.)