Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A tökéletes feltöltődés szigete a Dunakanyarban - Royal Club Hotel****superior, Visegrád

Egy meghitt séta a Dunaparton, egy gyertyafényes vacsora a teraszon panorámával a Fellegvárra, egy közös családi csobbanás a medencében, vagy egy fantasztikus kirándulás! Ez vár mindenkire, aki a visegrádi Royal Club Hotel ****Superior-ba látogat.

Visegrád a Dunakanyar kis ékszerdoboza, számos történelmi, természeti és kulturális látnivalójával, rengeteg programmal és izgalmas, gyönyörű kirándulóhellyel a pihenni vágyók és kikapcsolódást keresők egyik kedvenc desztinációja egész évben.
Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

 

Royal Club Hotel****superior Visegrád

Szükség van azonban egy kiváló kiindulópontra, ahonnan felfedezhetjük a környék szépségeit, egyben egy olyan helyre, ahova visszatérhetünk egy fárasztó kirándulás után, és átadhatjuk magunkat a feltöltődés és kikapcsolódás élményének. Ennek tökéletesen megfelel a Royal Club Hotel, ami Visegrád Fő utcáján található, mindössze 400 méterre a központtól.

Royal Club Hotel****superior VisegrádRoyal Club Hotel****superior Visegrád

 

Maximális kényelem, kivételes panoráma

A szálloda egyedülállóan tágas szobákkal és lakosztályokkal rendelkezik, amelyek mindegyike modern, igényes felszereltségű, és többségük páratlan kilátással rendelkezik a Dunára vagy a Fellegvárra. A legnagyobb lakosztály 77 négyzetméteres, mely családok, baráti társaságok számára kitűnő választás.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

A Royal Club Hotel szobái egyedülállóan tágasak. A Royal Club Hotel szobái egyedülállóan tágasak.

A lakosztályt családok, valamint baráti társaságok részére ajánljuk.A lakosztályt családok, valamint baráti társaságok részére ajánljuk.

 

Ha elszöknétek romantikázni

Egy másik különlegesség a kifejezetten pároknak kialakított romantikus lakosztály, melynek egyediségét a privát, kétszemélyes jacuzzi adja. A romantikus pillanatokat természetesen itt is az élmények teszik teljessé: virágszirmok az ágyon, meglepetés bekészítés, és egy ínycsiklandó vacsora a szoba teraszán gyönyörű panoráma kíséretében!

A Royal Club Hotel romantikus lakosztálya.A Royal Club Hotel romantikus lakosztálya.

 

Kényeztetés és feltöltődés

A harmónia, a pihenés, és az ellazulás első számú felelőse a kényeztető wellness-szekció. A teljes feltöltődéshez a szálloda késő estig igénybe vehető szolgáltatásokkal szeretne hozzájárulni, így ezek minden nap 23 óráig látogathatóak, este 7 óra után a wellnessrészleget pedig csak 16 éven felüliek használhatják, így az idelátogatók biztosan visszanyerik testi-lelki kiegyensúlyozottságukat.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

A Royal Club Hotel wellnessrészlegében garantált a feltöltődés.A Royal Club Hotel wellnessrészlegében garantált a feltöltődés.

 

Kül- és beltéri medencék biztosítják, hogy maximálisan el tudjuk engedni magunkat: úszómedence az úszás szerelmeseinek, hidromasszázs medence a csendes feltöltődéshez, gyerekmedence a kicsiknek, Kneipp taposó medence, valamint aroma- és fényterápiás szaunák és relaxációs himalájai sószoba a kikapcsolódás és a felfrissülés jegyében.
Ha pedig teljesen feltöltődve szeretnénk távozni, akkor érdemes a masszázs kínálatból is választani egyet, és átadni magunkat a tökéletes pihenés élményének!

Tovább a Royal Club Hotel szállásajánlataihoz>>

A wellnessrészleg medencéiben az egész család jól fogja érezni magát.A wellnessrészleg medencéiben az egész család jól fogja érezni magát.

 

Programlehetőségek kicsiknek és nagyoknak

Esős idő esetén a gyerekekkel sem fogunk unatkozni, hiszen animátor, játszószoba, és külön gyermekprogramok segítik teljessé tenni a kikapcsolódást.
Visegrádon az aktív pihenést keresők is megtalálják a számításaikat, hiszen a környék a sportolni vágyók fellegvára! Legyen szó a visegrádi hegyek felfedezéséről két lábon, vagy éppen két keréken - bejárhatjuk a várost, vagy bringázhatunk egy jót a Duna mentén!
Amennyiben pedig szeretitek a jó túrákat, és bevállalósak is vagytok, akkor különböző hosszúságú és nehézségi fokú túraútvonalakból lehet választani. Csak hátizsák és túracipő szükséges, aztán irány a rengeteg!

A szállodában kerékpárt is tudok kölcsönözni a bringázáshoz.A szállodában kerékpárt is tudok kölcsönözni a bringázáshoz.

Royal Club Hotel wellnessrészlege este 7 után elcsendesedik.Royal Club Hotel wellnessrészlege este 7 után elcsendesedik.

 

Gasztronómia

A hotel mindenki számára nyitott éttermében változatos, trendi ételekkel, bőséges kínálattal várják a kirándulókat – kiemelten odafigyelve az ételérzékenyekre is. A nagyok ínycsiklandó hazai fogásokból és nemzetközi különlegességekből válogathatnak, a kicsik pedig a gyerekmenüvel kacérkodhatnak. Ráadásul számukra a várakozás percei is könnyebben telnek majd, melyről a szálloda kabalaállatának, Roy-nak a játékos fejtörői gondoskodnak.

A szálloda éttermében kiemelten figyelnek az ételérzékenyekre és speciális étrendet követőkre is, így biztosan ők is megtalálják a számításaikat.


Visegrádon és a Royal Club Hotelben mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódási formát. Különleges csomagok várják a romantikus pihenésre vágyó párokat, a felhőtlen szórakozásra vágyó családokat, és a nyugalomra és feltöltődésre vágyó nyugdíjas Vendégeket!
Nézzétek meg a szálloda szuper ajánlatait>>


A pihenés itt élménnyé válik!

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Spanyolországban este 9 óra után megtelnek a bárok élettel, ahol egy finom pohár bor és jó társaság mellett „tapasoznak” a helyiek egy fárasztó munkanap után. A spanyol gasztronómia egyik különlegességei ezek a falatok, melyek valóban pár apró szendvicset, tengeri herkentyűt, kolbászt vagy spanyol sonkát takarnak, legtöbbször alkoholos italok mellé fogyasztva. Már nem kell Spanyolországig utazni, hogy jó tapas bárt találjunk, íme a budapestiek.
Legszívesebben csak elnyúlnátok a medence masszázspadján a nyaralás alatt? Nem baj! Ahogy az sem, ha ennél mozgalmasabb élményekre vágytok. Ezúttal 3 kiváló fürdőbe látogatunk el, melyekben vízi csúszdázhattok és pihenős wellnesst is beiktathattok!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.