Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vízi kalandok télen-nyáron: szuper beltéri fürdők - izgalmas csúszdákkal

Legszívesebben csak elnyúlnátok a medence masszázspadján a nyaralás alatt? Nem baj! Ahogy az sem, ha ennél mozgalmasabb élményekre vágytok. Ezúttal 3 kiváló fürdőbe látogatunk el, melyekben vízi csúszdázhattok és pihenős wellnesst is beiktathattok!

 

Nagypapától a kisunokáig: Ellipsum Élmény- és Strandfürdő (Miskolctapolca)

Miskolctapolcán már szinte hozzászokhattunk, hogy egymást érik a jobbnál jobb wellness pillanatok, ám a híres Barlangfürdő mellé most egy új trónkövetelő is fellépett. Az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőben ugyanis immár nem csak nyáron, hanem minden évszakban találhattok magatoknak izgalmas kalandokat!

A Bükki Nemzeti Park által körülfogott komplexumban minden generációra gondoltak, ugyanis korosztályonként három fürdőcsarnokot is megálmodtak a tervezők. A Relax részlegen átadhatjátok magatokat a tökéletes feltöltődésnek és élvezhetitek a sodrófolyó, a pezsgőágyak, a dögönyözők és a masszázsfülkék kényeztetését.
A Ramazuri csarnokban azonban elereszthetitek a gyeplőt és három elképesztő csúszdát is kipróbálhattok: süppedjetek bele az úszógumikba és suhanjatok zenére a Funky csúszdán, lovagoljatok sárkányon siklás közben - a VR szemüvegnek köszönhetően - a Deja Vu csőcsúszdán, vagy csodáljátok meg a Flash csőcsúszda fényeffektjeit! A legkisebbeket pedig Liliput játékos medencéi és színes gyermekcsúszdái várják. Tovább>>

Szállásajánlataink Miskolctapolcán>>

Ellipsum Élmény- és Strandfürdő (Miskolctapolca)Ellipsum Élmény- és Strandfürdő (Miskolctapolca)

Ellipsum Élmény- és Strandfürdő (Miskolctapolca)Ellipsum Élmény- és Strandfürdő (Miskolctapolca)

 

Kell egy kis pezsgés: Gyulai Várfürdő (Gyula)

Látogassatok el bátran a Gyulai Várfürdőbe, mert garantáljuk, hogy az élménymedence masszázspadjain, gejzírjein, nyakzuhanyain és vízfüggönyén túl ez a hely igazi adrenalin fröccsöt is tartogat nektek!  Teszteljétek le a több 10 méter magasról induló, két óriási csúszdát, ahol látványos vizuális hatásokkal igyekeznek még varázslatosabbá tenni az suhanás élményét! Persze, akkor sem kell elkeseredni, ha együtt szeretne csúszkálni a család, ugyanis erre a célra a 4 személyes csúszda lesz a legmegfelelőbb választás. Az igazán merész versenyzőknek pedig azt ajánljuk, hogy az ugrómedencét is próbálják ki!
Amikor elfáradtok a sok lépcsőzéstől, akkor beiktathattok egy kis méregtelenítő relaxációt is. Az elképesztő szauna felhozatalnak ugyanis ti sem tudtok majd ellenállni. A mi személyes kedvencünk a panorámás szauna, a gőzkabin és a fantasztikus merülődézsa volt. A forró pillanatok után pedig a pezsgőmedencében frissülhettek fel.

Szállásajánlatunk Gyulán a Hunguest Hotel Erkel**** a csónakázótó szomszédságában, közvetlen átjárással az ötcsillagos Várfürdőbe. További részletek>>

További szuper szálláshelyek Gyulán>>

Gyulai Várfürdő (Gyula)Gyulai Várfürdő (Gyula)

Gyulai Várfürdő (Gyula)Gyulai Várfürdő (Gyula)

 

Aquapark a tető alatt: Napfényfürdő Aquapolis (Szeged)

Zuhatagok, sodrófolyók, feszített víztükrű medence és szuper rönkszauna is akad a Napfényfürdő Aquapolis kínálatában. Úszkáljatok önfeledten az élménymedencékben és a teljes relaxációért nézzetek be a csak 16 éven felüliek által látogatható, exkluzív spa részlegbe is! A szaunázás szerelmeseinek pedig korlátlan tea és ásványvíz fogyasztási lehetőséggel készülnek.

Az valódi vízi csibéknek is jó választás a szegedi fürdő, itt ugyanis összesen 1000 méter hosszúságú csúszásélményben lehet részetek. Szálljatok liftbe, ami egészen a 30 méter magas toronyig repít majd titeket, ahonnan egy 272 és egy 223 méter hosszú, zárt csúszdán át vezet majd az utatok a mélybe!

A változatosság iránt rajongóknak a Hagyma, az Anakonda és a Kamikaze csúszda jelenthet felüdülést. De megpróbálhatjátok legyőzni egymást a MULTI-SLIDE csúszdán is, ahol egyszerre négyen csobbanhattok majd a medencébe!

Jártál már itt? Mondd el a véleményedet!>>

Szállásajánlatunk a Hunguest Hotel Forrás****, ami Szeged belvárosában található, a Tisza partján, és közvetlen átjárási lehetőséget biztosít a Napfényfürdő Aquapolis-ba. További részletek>>

További szegedi szállásajánlatok>>

Napfényfürdő Aquapolis (Szeged)Napfényfürdő Aquapolis (Szeged)

Napfényfürdő Aquapolis (Szeged)Napfényfürdő Aquapolis (Szeged)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Egy meghitt séta a Dunaparton, egy gyertyafényes vacsora a teraszon panorámával a Fellegvárra, egy közös családi csobbanás a medencében, vagy egy fantasztikus kirándulás! Ez vár mindenkire, aki a visegrádi Royal Club Hotel ****Superior-ba látogat.
Ámulatba ejtő kilátók, boszorkányos tanösvények, vendégcsalogató éttermek, izgalmas kalandok – csak néhány dolog, ami felkerült arra a listára, ami egy tökéletes soproni kiruccanáshoz kell. Tuti tippek következnek városnézőknek és természetjáróknak!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.