Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Visegrádi fellegvár Visegrád

4,8
43
értékelés
3. helyezett
városi Vár közül
Kategória
Vár
Visegrádi fellegvár Visegrád
Visegrádi fellegvár VisegrádVisegrádi fellegvár Visegrád
Visegrádi fellegvár VisegrádVisegrádi fellegvár Visegrád
31 fotó

Visegrádi fellegvár Visegrád bemutatkozása

Az eredeti vár a tatárjárás idején elpusztult. A visegrádi kettős várrendszert 1250-1260 körül építette IV. Béla király és felesége Laszkarisz Mária királyné. A vár a hegycsúcsot övező erődítésfalakból, két toronyból és egy lakópalotából állt.
Tovább olvasom >>

43 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
81%
Érdekes
16%
Átlagos
2%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

43 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Patak Park Hotel Visegrád - Húsvét - teljes előrefizetéssel
Húsvét - teljes előrefizetéssel
04.06-10.
Patak Park Hotel Visegrád
159.315 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Akciós Bellevue napok
Akciós Bellevue napok
2023.12.20-ig
Hotel Bellevue Esztergom
81.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
2024.01.01-ig
Szépia Hotel Zsámbék
Kérd ajánlatunkat!

Visegrádi fellegvár Visegrád vélemények

163
4655
575
84623
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 256 városban járt márFelfedező - 2951 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 84623 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2022. augusztus 16.barátokkal járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ha valami, akkor a visegrádi Fellegvár nálam biztosan benne van a hazai "kihagyhatatlan" látnivalók körében. Gyermekkoromtól kezdve több alkalommal is megfordultam itt, családdal, iskolai osztálykiránduláson, majd a barátokkal is. Az ország egyik legnépszerűbb kirándulóhelye, ráadásul Budapesthez is közel esik.
Itt fényképeztem:
Visegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - EgyébVisegrádi fellegvár Visegrád - Egyéb
Még több kép (23 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
11
21
15
1
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 30 városban járt már
Kihagyhatatlan 2022. augusztus 8.gyerekekkel járt itt
Lányom nagyon szerette volna már látni. A parkolás 900 Ft az első 2 órában, utána + 550 Ft, a belépő 1800 Ft. A sok lépcsősor néhányaknak gondot okozhat. A panoráma gyönyörű! A parkolóban 200 Ft a mosdó, de fenn a várban ingyenes.
Itt fényképeztem:
Visegrádi fellegvár Visegrád - Egyéb
Milyennek találod ezt az értékelést?
1
0
1
0
Kihagyhatatlan 2022. június 2.a párjával járt itt
Hozzátartozik a kultúrához,történelemhez ,érdemes felkeresni.Parkolási díj van,900 Ft,belépő 1800 Ft.
Milyennek találod ezt az értékelést?
41
104
41
1281
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 111 városban járt márFelfedező - 42 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1281 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2022. március 19.a párjával járt itt
A hosszú hétvége alkalmából egyik napra a Fellegvár megtekintését tűztük ki. Kicsit meglepődtünk a parkolási díjakon. Nem egy vendégbarát rendszer. De a vár kárpótol érte. Ki nem szabad hagyni. Már második alkalommal voltunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 39 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.