Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A Zemplén Kalandparkban már készítik a sípályát

December 12-én a Zemplénbe is megérkezett az első hó, így a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark gőzerővel fogott neki a 1. számú sípálya előkészítésének!

 

2022. december 12-én reggel az ország számos részén az idei első hóra ébredhettünk. Az éjszaka folyamán a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban is havazott, így nem is kellett több a kalandpark munkatársainak, reggel neki is láttak az 1-es sípálya havasításának, melyről Facebook oldalukon számoltak be. A hóágyúk gőzerővel robognak és bár pontos információval a nyitásról még nem tudnak szolgálnak, bíznak benne, hogy hamarosan megnyithatják kapuikat a téli sport szerelmesei előtt. Érdemes követni a kalandpark Facebook oldalát, hiszen ott fognak jelentkezni a konkrét információkkal.

A Zemplén Kalandparkban már készítik a sípályát/ Forrás: facebook.com/zemplenkalandparkA Zemplén Kalandparkban már készítik a sípályát/ Forrás: facebook.com/zemplenkalandpark

 

Sípálya a Zemplén Kalandparkban

A kalandparkban 3 sípálya áll rendelkezésére a síelni vágyóknak, melyből az egyik az ország leghosszabb és legszélesebb műanyag pályája. A hóágyúzott sípályákon 3 felvonó található, egy indítópálcás és két tányéros. Ezen felül a gyermekek kényelmét még egy 50, illetve egy 120 méter hosszúságú varázsszőnyeg is szolgálja. A kalandpark pályáinál síkölcsönző és síiskola is üzemel a szezonban.

A Zemplén Kalandparkban már készítik a sípályát/ Forrás: facebook.com/zemplenkalandparkA Zemplén Kalandparkban már készítik a sípályát/ Forrás: facebook.com/zemplenkalandpark

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Az utóbbi években egyre többször fordult elő, hogy néhány helyen különböző vallások, felekezetek együtt ünnepeltek és nem egyszer használták a Hanukarácsony kifejezést is. Valóban, minden év decemberében közelebb kerül egymáshoz a két ünnep és egyre többen emlegetik zsidó-keresztény világnézetünk fogalmát, gyökereinket együtt. De hol is találkozhatunk sétáink, kirándulásaink során a zsidó vallás építészeti emlékeivel?
2023 első félévében érkezik a nemzetközi szuperprodukció Budapestre, a belvárosi Palazzo Dorottyában nyílik meg a Madame Tussauds. Igazi exkluzív klubhoz csatlakozik a főváros: London, New York, Berlin, Hollywood és egyéb világvárosok után Budapesten nyílik meg a 25. Madame Tussauds.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
Pecázók paradicsoma: 5 mesés wellness szálloda saját horgásztóval és horgászati lehetőséggel
Néha legszívesebben fognátok magatokat és kisétálnátok a szürke hétköznapokból, hogy élményekkel színesítsétek meg az életet? Akkor vigyetek magatokkal pecabotot is, és lassuljatok le a most következő szállásokon, ahol még saját horgásztó is rejtőzik!
15 családbarát fedett élményfürdő a hideg téli hónapokra
2024.01.02 | 9 perc | Gyermekekkel | Wellness
Induljon az új év egy családi fürdőzéssel! Cikkünkben 15 olyan családbarát fedett élményfürdőt hozunk nektek, ahol a legkisebbek is a meleg vízben pancsolhatnak egész nap, de persze a szülőknek sem kell lemondaniuk a jól megérdemelt pihenésükről.
Irány Pest megye! – Szuper hétvégi programok, látnivalók és kirándulóhelyek Budapest környékén
Javában benne vagyunk a nyárban, és ilyenkor még szívesebben mozdulunk ki a négy fal közül. Budapest határain túl, de még a megyehatáron belül számtalan olyan látnivaló akad, ami kellemes időtöltést biztosít ezekben a meleg napokban. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat, és ígérjük; egyikkel sem lehet mellélőni!