Budapest
Budapest - Rudas Gyógyfürdő és UszodaBudapest - Aquaworld Resort Élményfürdő Budapest
Budapest - Széchenyi Gyógyfürdő és UszodaBudapest - Gellért Gyógyfürdő és Uszoda

Budapest bemutatása

Budapest kedvelt turisztikai célpont, a legek városa. A városban található világörökségi helyszín többek között a Duna-part látképe, a Budai várnegyed, az Andrássy út és a Hősök tere. Az ugyancsak ebbe a kategóriába sorolt Millenniumi Földalatti Vasút a londoni után a második legrégebbi a világon.

Budapest és környéke legfrissebb értékelései

2025.11.11egyedül
Volt egy sütiteszt elvégeztem hibátlanul és10 fy volt egy ktémes ésa nsnkom nem rngefte az utalász, mite sikerült vola hogy a bankba voltam azt mondtákl hogy lezárult eza lehetőség éd a cukrászdába azt mondzák, hogy a héten még tart
2025.11.10barátokkal
Lehangolo, h szemmel lathatoan lomizasbol szerzett, szedett-vedett ocska teraszhelyiseget lat at ember a Városliget kozepen. Sajnálom, h ilyeb körülmények kozott kell az ott dolgozoknak jo arcot vagni a vendégeknek de le a kalappal előttük, mert az egyetlen pozitivum az o kedves hozzaallasuk...
2025.11.09barátokkal
Nagyobb társaságnak kerestem helyet, a legjobb ajánlatot itt kaptam. Kedvesek, rugalmasak voltak. Minden a megbeszéltek szerint történt. Az ételek is finomak voltak. Nagyon jól éreztük magunkat.

Budapest és környéke kedvelt szállásai

Aqua Hotel Gyula - Várfürdő csomag
Aqua Hotel Gyula
Palace Hotel Hévíz - Palace kikapcsolódás
Palace Hotel Hévíz
Hotel Stáció Vecsés - Stáció hétvégi pihenés
Hotel Stáció Vecsés
Kirándulnál Budapest környékén?
Nézd meg válogatásunkat a környékről!
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű Budapesti szálláshelyek

Hotel Charles BudapestHotel Charles, BudapestCsomagok már 16.093 Ft/fő/éj ártól
18 értékelés
Aquaworld Resort Budapest BudapestAquaworld Resort Budapest, BudapestCsomagok már 28.860 Ft/fő/éj ártól
36 értékelés
Hotel Benczúr BudapestHotel Benczúr, BudapestCsomagok már 11.112 Ft/fő/éj ártól
14 értékelés
Baross City Hotel BudapestBaross City Hotel, BudapestCsomagok már 11.078 Ft/fő/éj ártól
5 értékelés
Budapest a térképen