Saboré Tapas del Mundo Budapest

Saboré Tapas del Mundo BudapestSaboré Tapas del Mundo Budapest
Saboré Tapas del Mundo BudapestSaboré Tapas del Mundo Budapest
38 fotó

Saboré Tapas del Mundo Budapest bemutatkozása

A Saboré tapas bar egy olyan étterem Budapesten, ahol különböző kultúrák ízei találkoznak egy asztalnál. Nassima és Robert utazások során szerzett élményei inspirálják a konyhát, amely a világ számos pontjáról hoz el karakteres, megosztható fogásokat.

4 vendég értékelése alapján

25%
75%
4,5Kiszolgálás
4,3Hangulat
4,5Ár / érték
4,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Évindító Szállásvadászat Balatonalmádin
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
Hotel Bonvino Badacsony - Kedvezményes 2 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony

Saboré Tapas del Mundo Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 404 városban járt márFelfedező - 2927 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 35205 feltöltött kép
2025. május 20.a párjával járt itt
A Bontxo alapvetően tapas bár, este ivó. A borok jó drágák, csak spanyol tételeik vannak, a dizájn szerethető. Csak Estrella Damm sört tartanak. Kínálnak öt cava-t, hét fehér illetve rosé bort, továbbá tíz vöröset. A tapas műfajban nem leltem semmi olyat, ami megdobogtatná a szívem, pl pacal, fül vagy ceviche, így nem is bántam, hogy a konyha bezárása után érkeztünk. Továbbra is 4 pont.
Saboré Tapas del Mundo Budapest - EgyébSaboré Tapas del Mundo Budapest - EgyébSaboré Tapas del Mundo Budapest - EgyébSaboré Tapas del Mundo Budapest - EgyébSaboré Tapas del Mundo Budapest - EgyébSaboré Tapas del Mundo Budapest - EgyébSaboré Tapas del Mundo Budapest - EgyébSaboré Tapas del Mundo Budapest - EgyébSaboré Tapas del Mundo Budapest - EgyébSaboré Tapas del Mundo Budapest - Egyéb
Még több kép (7 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 41 városban járt márFelfedező - 71 helyen első értékelő5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1633 feltöltött kép
2024. október 25.a párjával járt itt
Néhány éve voltunk már itt 1x, amikor több tapas bart is kipróbáltunk a városban, és akkor nem igazán tetszett. Most a kiszolgálás csillagos ötös volt, a két hölgy végtelen kedves és figyelmes volt amellett is, hogy iszonyúan pörögtek. Az ételek sajnos továbbra sem voltak hibátlanok.
Saboré Tapas del Mundo Budapest - Étel/italSaboré Tapas del Mundo Budapest - Étel/italSaboré Tapas del Mundo Budapest - Étel/ital
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 4041 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 114701 feltöltött kép
Kiváló 2017. március 31.egyedül járt itt
Régóta szerettem volna már ide eljutni. Autentikus spanyol tapas-bár a Falk Miksa utcában, a Jászai Mari tértől pár méterre. Kis adagok, amelyekből érdemes minél többet összeválogatni és végigkóstolni a kínálatot, ezért érdemesebb nagyobb társasággal menni. A hangulat barátságos, közvetlen.
2014. január 31.a párjával járt itt
Szeretem a tapas bárokat, szeretek kis adagokat enni, sokfélét és finomat, jó áron. Mindkét Pata Negrat megnéztem és értékeltem, ebből a műfajból sosem lehet elég. Nem csoda, hogy mihelyt hírét vettem az új helynek, első adandó alkalommal meglátogattuk. A Bontxo kellemes tapasbár, galériázott, lent néhány fogás látható is, fent festmények a falon.
Saboré Tapas del Mundo Budapest - Étlap/itallapSaboré Tapas del Mundo Budapest - Étel/italSaboré Tapas del Mundo Budapest - Belső
Saboré Tapas del Mundo Budapest a térképen
1055 BudapestFalk Miksa u. 21.
30 376 0794
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • légkondícionált helyiség • étel elvitelre • kisállat bevihető • terasz
Konyha jellege
spanyol