Donuterie Budapest

4,5Ételek / Italok
4,5Kiszolgálás
4Ár / érték
4,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Eger Park - Senior Szállásvadászat Egerben
Hotel Eger Park
Hotel Bellevue Esztergom - Dunai élmények
Hotel Bellevue Esztergom
Puchner Kastélyszálló Bikal - Egyedi Puchner Akció
Puchner Kastélyszálló Bikal

Donuterie Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1082 városban járt márFelfedező - 3429 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 70673 feltöltött kép
2026. szeptember 2.egyedül járt itt
Valami cukrászdafélét kerestem a Bajcsy-Zsilinszky úton, nem konkrétan egy bizonyost, csak olyan csak akad valami errefelé alapon. És akkor ez jött. Mióta nincs Dunkin Donuts Magyarországon, amit pedig nagyon kedveltem, nem nagyon van fánkos hely, ahová járnék. Kiesett az életformámból. De ennek itt megörültem, jókor jött elő.
Donuterie Budapest - BelsőDonuterie Budapest - BelsőDonuterie Budapest - BelsőDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étlap/itallapDonuterie Budapest - Étlap/itallapDonuterie Budapest - Külső kép
Még több kép (5 db) >>
119847
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4271 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119847 feltöltött kép
Kiváló 2023. április 7. járt itt
Fiatalos, vidám hangulatú, modern fánkozó a Nyugati tér közelében. A Munch ételmentő programon keresztül találkoztam velük, egyre több vendáglátó helyhez hasonlóan ők is részt vesznek a megmaradt ételek megmentésében. Jelen esetben délután, a zárás előtt a megmaradt fánkokat akciós áron lehet megvásárolni.
Donuterie Budapest - Étlap/itallapDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - BelsőDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étlap/itallapDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - BelsőDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Étel/italDonuterie Budapest - Külső képDonuterie Budapest - Külső kép
Még több kép (12 db) >>