3,3

3,6Kiszolgálás
3,6Hangulat
3,4Ár / érték
3,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Hotel Narád Park Mátraszentimre
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló - Két ünnep között
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló
Hotel Stáció Vecsés - Stáció hétvégi pihenés
Hotel Stáció Vecsés

JóAsszony - Mammut I. Budapest vélemények

Kiváló 2025. július 24.gyerekekkel járt itt
Az ételek finomak, mennyiségük is megfelelő, az étterem kényelmes és tiszta. Tündi már látásból ismer minket és mindíg mosolyogva fogad kedves és közvetlen és segítőkész. Jocival csak ma találkoztunk először és ő is remek munkát végez, mindent egybbevéve nagyon elégedettek vagyunk.
Kiváló 2022. július 22.gyerekekkel járt itt
2022 Júniusában 1 hetet töltöttünk el Budapesten. Ezen időszak alatt napi szinten volt alkalmunk betekintést nyerni a helyi gyorsétterem kínálatába. Tapasztalatunk pozitív volt. Az üzletvezető kifejezetten kedves, előzékeny, a kiszolgálás udvarias és gyors volt. Az ételek mutatósak , az adagok bőségesek, a választék változatos , házias ízekkel.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt márFelfedező - 10 helyen első értékelő1 évnyi aktív tagság
Szörnyű 2021. május 17., kollégákkal járt itt
Ma sikerült itt fogyasztani egy szörnyű ebédet. A személyzet unott, alig szolgálnak ki, a rendelésekkel foglalkoztak. A választék szegényes, ráadásul minden ki van meredve, úgy melegítik meg mikróban az ételeket. A krumpli úszik a zsiradékban, ami az íz alapján a legolcsóbb margarin, ezáltal ehetetlen lesz.
Gyenge 2016. augusztus 24.gyerekekkel járt itt
Az ételeknek vagy használt olaj, vagy vízízük van. Ha szerencséd van, találsz olyan tálcát ami csak kicsit ragad... soha többé.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 270 városban járt márFelfedező - 3882 helyen első értékelőNépszerű író - 2498 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 110287 feltöltött kép
Átlagos 2015. október 8.egyedül járt itt
Tipikus bevásárló központi gyorsétkezde, számomra se több, se kevesebb. 4-5 alkalommal ettem már itt, amikor a Mammutban jártam bevásárolni, egyszerűen azért, mert ide volt praktikus betérni, ez tűnt a leggyorsabb megoldásnak, de csak a kaja miatt célirányosan biztosan nem jönnék erre. A pultnál kell rendelni, végigtolni a tálcát és a végén fizetni.
JóAsszony - Mammut I. Budapest - Külső képJóAsszony - Mammut I. Budapest - Belső
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 989 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagság
2015. április 10.a párjával járt itt
Egy márciusi hétvégén jártunk itt, az eredetileg keresett étterem zárva volt, így esett választásunk erre a gyorsétteremre. Egy klasszikus önkiszolgáló étterem, átlagos színvonalú kiszolgálással, viszonylag jó ételválasztékkal. Az ételek minőségével problémánk nem volt, a hely jellegéből adódóan nagy csodára persze nem lehet számítani.
Ezüst fokozatú értékelőNépszerű író - 98 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 133 feltöltött kép
2014. július 27.gyerekekkel járt itt
A Jóasszony étterem Budapesten a Mammut I. bevásárlóközpontban található. Gyorsétterem, így sorban állással, tálcára kell kiválasztani, majd kifizetni az ételt. Családommal jártam itt július végén. Sok házias étel és pizza is van a kínálatuk között. Az ételek nagyon finomak és az áruk is megfelelő. Desszerteket is kínálnak.