Évi67 étterem értékelései

Értékelései
7
8
17
97
0
0
129

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Évi67 értékeléseit!

Olvasd el Évi67 étterem értékeléseit!

Kellemes meglepetés, pizza a la Italia -

Bella Italia Restaurant Siófok

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 2.
A Bella Italia Étterem Siófok főterén a Plaza mellett található. Mivel februárban jártunk itt párommal, nem sokan voltak, így gyorsan megkaptuk a rendelésünket. Pizzát rendeltünk és meglepetésünkre pont, mint Olaszországban, nincs méret meghatározás (kb. 30-32cm-es). Nagyon finomak voltak a pizzák, ízre és kinézetre is nagyon hasonlítottak az olaszhoz.
Megosztom
Egy jó latte macchiato -

Penthouse Restaurant & Bar Siófok

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 2.
A Penthouse Étterem és Bár Siófok központjában a Plaza emeletén található. (az étteremmel szemben van a mozi, jó kikapcsolódási lehetőség) A mozira várva csak egy latte macchiato-ra és egy ásványvízre tértünk be párommal. A kiszolgálás kedves, gyors. Az árak egész barátiak. Többféle meleg ételt is kínáltak, jól is néztek ki, gusztusosak voltak, de épp nem voltunk éhesek.
Megosztom
Vacsora párommal a Balaton partján -

Mala Garden Étterem Siófok

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal vacsoráztunk itt 2020. februárjában. A Mala Garden egy nagyon ízléses, kellemes hangulatú étterem a Balaton parton, Siófokon. Az árak kissé magasak, de az étel minősége, a gyors és kedves kiszolgálás ellensúlyozza az árak színvonalát. Az ételek finomak, bőséges adagokat kaptunk. A desszertek igazán különlegesek és finomak voltak.
Megosztom
Valentin napi vacsora párommal -

Aranyhordó Étterem & Pálinkaház Dunaújváros

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Aranyhordó Étteremben már régen jártunk, fel lett újítva, a terasz le lett zárva üvegfallal. Ide belépve jó hangulatú étterem benyomását kelti. Valentin napon hirtelen ötlettől vezérelve hívott meg a párom egy vacsorára. Kaptunk egy kétszemélyes asztalt, pedig nem jelentkeztünk be, és szinte az összes asztalon ott volt a "foglalt" tábla.
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ide belépve elegáns környezet fogad. Már többször járunk itt és szinte minden esetben megújult étlapot találtunk. Lehet, hogy vannak emberek, akik kedvelik, ha mindig más ételek fogadják az étlapon, de mi nem ezek közé tartozunk. Legalább is szeretjük, ha legalább egy-két fogás megmarad (pláne ami nagyon ízlett), de itt teljes körű váltást tapasztaltunk.
Megosztom
Születésnapi vacsora párommal -

Dunagyöngye Halászcsárda Dunaújváros

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Többször jártunk itt, és soha nem csalódtunk! Ide belépve kellemes magyaros környezet fogad. Népies díszítések, abroszok, terítékek. A halászleveken kívül sok más étel is szerepel az étlapon. Biztos, hogy mindenki talál magának, olyat amit szeret. Mi a párommal vacsoráztunk itt, a születésnapom alkalmából. Ő halászlevet evett, amit kis bográcsban tálaltak, nagyon stílusosan.
Megosztom
Ebéd barátnőmmel -

Corner Kávézó Dunaújváros

2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. április 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátnőmmel egy "csajos nap" közepén tértünk be a Corner Étterembe ebédelni. A belső térben, az épületen belül alig van hely, összesen 4 asztal van, meg egy pár magas szék (bárszék) a pultnál, a külső térben, ami télen egy sátorral van fedve, kb. 8 asztal van, ebből 3 csak 2 személyes. Ott kint télen elég hideg van annak ellenére, hogy fűtik.
Megosztom
Nagyszerű vacsorák a Csobogó Étteremben -

Csobogó Étterem Szilvásvárad

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Csobogó Étterem a Szalaja-völgy elején található. Kellemes hangulatú, külső és belső térrel is rendelkező étterem. Az asztalok mellett közvetlenül folyik a patak, melynek egy vízimalom kerék hajtja a vizét, s csobog végig az étterem mellett. Nagyon kellemes, megnyugtató. Ahogy megérkeztünk családommal és leültünk, azonnal ott termett a pincér, aki nagyon kedves volt.
Megosztom
Jó vacsorák a Szalajka-völgyben -

Fenyő Vendéglő Szilvásvárad

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 28. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családommal többször is vacsoráztunk itt az 1 hetes nyaralás alatt. A Fenyő Vendéglő a Szalajka-völgy alján, az éttermek sorában található. A külső teraszon, ha meleg idő van, nagyon kellemes az étkezés. (bár van asztal, ami fölött nincs tető illetve napernyő, így simán a fáról potyog mindenféle a nyakunkba és az ételbe.
Megosztom
Házias ételek egy gyorsétteremben -

JóAsszony - Mammut I. Budapest

2014. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. július 27. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Jóasszony étterem Budapesten a Mammut I. bevásárlóközpontban található. Gyorsétterem, így sorban állással, tálcára kell kiválasztani, majd kifizetni az ételt. Családommal jártam itt július végén. Sok házias étel és pizza is van a kínálatuk között. Az ételek nagyon finomak és az áruk is megfelelő. Desszerteket is kínálnak.
Megosztom
2 oldalon / 17 találat


TérképX