Kentucky Fried Chicken - Király utca Budapest

$$$$
Hely jellege
gyorsétterem
Kentucky Fried Chicken - Király utca Budapest
Kentucky Fried Chicken - Király utca BudapestKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest
29 fotó

3,3Ételek / Italok
2,8Kiszolgálás
2,6Hangulat
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
121.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
Sungarden Hotel Siófok - SunGarden Wellness Pihenés
Sungarden Hotel Siófok

Kentucky Fried Chicken - Király utca Budapest vélemények

Kiváló 2025. október 31.a párjával járt itt
A Király utcai KFC-ben nagyon jó tapasztalataim voltak. A hely tiszta és rendezett, a kiszolgálás gyors volt, a dolgozók pedig kedvesek és normálisak. Az étel friss és finom volt, pont azt kaptam, amit vártam. Összességében teljesen elégedett vagyok, szívesen megyek vissza máskor is
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3980 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 112749 feltöltött kép
Gyenge 2024. június 2.gyerekekkel járt itt
Gyerekeim kérésére vásároltam itt elvitelre a Király utca sarkán lévő KFC-ben. A hely félhomályos, sivár, az appokon való rendelést erőltetik, amit én nem kedvelek. A pénztárnál rendeltem személyesen (csakazértis), ahol egy idősebb és egy fiatalabb mogorva és érdektelen fejet vágó hölgy eladó szolgált ki.
Gyenge 2023. június 1.gyerekekkel járt itt
A kiszolgálás minősíthetetlen, Nem volt. túl segítőkész. Az árak sajnos már iszonyatosan az egekbe mentek ahhoz képest,hogy egy gyorsétteremről van szó. A hús szinte mindig "szőrös"
A 30as hotwings kosárban természetesen nem 30db volt hanem 27 gondolom a kapkodásban vagy nemtőrődömségen erre nem figyelt senki.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1015 városban járt márFelfedező - 3156 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63763 feltöltött kép
Átlagos 2022. december 22.egyedül járt itt
Bruhaha, abszolút meg voltam győződve arról, hogy már többször írtam erről a helyről, a villamoson megnéztem a telefonomat, hogy milyen régen voltam itt, aztán kiderült, hogy soha.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 53 városban járt márFelfedező - 53 helyen első értékelőNépszerű író - 55 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagság
Átlagos 2020. december 10.egyedül járt itt
Járványhelyzet. Üres az étterem. Az ajtóban kiállított nagy tapipadokon rendelem meg a szendvicsemet, természetesen elvitelre. A helység székei mind asztalokra vannak felpakolva, piros-fehér szalaggal lekerítve. Nem tehetnek róla, ezt kell tenni. Beütöm a rendelést, kifizetem a terminálnál, majd beljebb megyek.
Átlagos 2017. július 15.egyedül járt itt
Rég nem jártam itt, és még a bejárat is máshol van, hisz egyéb egységekkel osztozik a régi helyén. Nekem ez a része nem jött be. Zárt lett, bunker jellegű. Az egész napfénytől eléggé mentesre sikeredett. Nem tudom, én csak megettem a rendelt ételemet, megittam a kólámat, de sok időt nem töltenék benn.
2017. május 4.egyedül járt itt
Az amerikai KFC csirkés gyorsétteremlánc évtizedek óta jelen van városunkban, a Király utcai talán a legismertebb egységük. A belső rész szépen felújított, modernizált, már nem a rikító piros szín és a plasztik dominál a berendezésben, hanem sok fával, növénnyel inkább egy egészséges, környezettudatos étterem benyomását kelti.
Kentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - Külső képKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - Étel/italKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - EgyébKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - MosdóKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - Étlap/itallapKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - Étlap/itallapKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - Étlap/itallapKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - BelsőKentucky Fried Chicken - Király utca Budapest - Belső
Még több kép (18 db) >>