lehet kapni, én reggel meg de. még alszom, általában semmi sem kényszerít, hogy ezért korán keljek. De most összejött minden, kastélyvadászat vidékre, út erre vezet a keleti-északi országrészbe, és még McDonald's reggeli is kapható. Parkoló, beáll, hát azonnal levadásztak és lefejtek, de közölték, hogy leehetem a boltban. . . Csak tudnám, hogy ki a kánya jön ide, aki nem a McDonald's-ba megy? Hát sebaj, beettem magam, mint egér a sajtba, az "úri közönség" valami egészen különleges szociális összetételű, nem tudom, kik ezek, talán a töltés oldalán aludtak a bokor alatt, aztán bejöttek ide kajálni? Na, de sebaj, a tojásos-baconos hamar megvolt, menüben ettem, narancslével kértem, favilla a szokásos külön macera, még fizetni kell érte, 60 forint, aztán vissza és újra el. A reggeli menü 1740 forint, parkolás-levonás után meg 1240. Aztán én, mint ki jól végezte dolgát, kérdezem a parkolóstól, hogy jó, de hát hol lehet kimenni? ez a parkoló egy zsákutca, most hajtsak egy egyautónyi szélességű úton visszafelé, forgalommal szemben? Ne törődjek vele, szólt az ember, hajtsak nyugodtan,. csak a gonosz benzinkutasok tették ki azt a táblát, nincs kamera, nyugodtan hajtsak forgalommal szembe, csak vigyázzak, hogy ne jöjjön szembe senki. Hát jó, Ilyen az élet ezen tájon.