Papírtigris Budapest - Vendégvélemények összefoglalója
A Papírtigris Budapest japán és távol-keleti klasszikusokra épülő étterem, ahol a sushi, a bao batyuk és a miso leves egyaránt megtalálható. A belső tér megújult: letisztult, elegáns festés és szép japán díszítőelemek teremtik meg a nyugtató távol-keleti hangulatot, a terasz is üzemel. Az étlap áttekinthető, minden fogásról szép fotó ad ízelítőt a választáshoz, és a kínálat középkategóriás árkategóriában mozog.
A sushi repertoár változatos, lazacos, avokádós és rákos variációk mellett többféle maki és tál is felvillan. A miso leves és más levesek kiegészítik a kínálatot, frissek és gyorsan érkeznek. A kiszolgálás figyelmes és udvarias, a személyzet készségesen ad eligazítást és szükség esetén rövid oktatást is. A házhoz szállítások során a pontos időpontokra törekednek és szükség esetén értesítenek a késésről. A Papírtigris Budapest hangulata barátságos, a beltér keleti ihletést áraszt, és a gyerekekkel érkezők számára is kényelmes a környezet. Az ár-érték arány általában kedvező a széles kínálathoz képest, és a gyors kiszolgálás hozzájárul a jó benyomás kialakulásához. Több szempontból is megbízhatónak tűnik, hiszen a rendeléseket a beszámolók szerint pontosan teljesítik, és a visszajelzések alapján a kiszolgálás gördülékeny. Összességében a Papírtigris Budapest stabil választás a város éttermi kínálatában, ahol a változatos menü, a kulturált környezet és a figyelmes kiszolgálás kiemelt érték.
Többször rendeltünk és helyszínen is fogyasztottunk már. A pincérek kedvesek, segítőkészek. A házhoz szállításnál mindig pontosak, ha véletlenül késnek, mert pl. sok a megrendelés mindig ránk telefonálnak, és tájékoztatnak! (átlag 1 óra a kiszállitás hozzánk a 11. kerbe) Mi nagyon meg vagyunk elégedve velük! Az ételek finomak ! Ha sushi akkor Papírtigris!
Egyszer régen jártam az étteremben, akkor nem volt komolyabb gond, az étel rendben volt és a pincér ugyan indokolatlanul kötözködött, alapjában véve az étterem jó benyomást tett. Azután nemrég rendeltünk innen ételt. Órákat vártunk mire megérkezett a rendelés, pedig többször telefonáltunk, hogy mi az oka a fennakadásnak.
Az étterem a késés miatt nem értesített minket, nekünk kellett érdeklődni. Nem tudom, hogy az étterem, vagy a futár volt-e a ludas, de amellett, hogy finom és jó minőségű ételeket (bár már jéghideg volt mire megérkezett) árulnak, a hozzáállás okán senkinek nem tudom ajánlani ezt az éttermet. Elképzelhető, hogy a futár volt a hibás, de ebben az esetben is úgy gondolom, az étteremnek vállalnia kell a felelősséget, minimum elnézést kérni és megfelelően tájékoztatni, ami azonban nem történt meg. Tanulság: interneten előre nem szabad fizetni házhoz rendelés esetén, mert utólag már nehéz visszakövetelni bármit azon a címen, hogy órákkal a rendelés és az ígért rendelési idő letelte után érkezett meg az étel.