Zhu & Co Budapest

Zhu & Co BudapestZhu & Co Budapest
Zhu & Co BudapestZhu & Co Budapest
35 fotó

Zhu & Co Budapest bemutatkozása

A kínai Wenzhou városból származó Ji Yicheng családja a '90-es években telepedett le hazánkban. A családi étteremben eleinte az édesanyja főzött, majd később édesapja is besegített. Apukája előtte sosem főzött, de megtanulta a batyuk elkészítését, illetve ugyanúgy főzi a leveseket, mint az anyuka.

2 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
3,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat-Rekreáció nyugdíjasoknak
2023.05.31-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
109.620 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Zhu & Co Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 256 városban járt márFelfedező - 2951 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 84623 feltöltött kép
2023. március 17.egyedül járt itt
Egy fiatal külföldi pár 2021 őszén megnyitott kis bisztrója. A lány orosz, a fiú kínai, akik itt, Budapesten ismerkedtek meg. Őket nem láttam, a kasszát egy magyar fiatalember kezelte, míg a konyhában egy középkorú kínai úr sütött-főzött. Még egy idősebb, talán szintén kínai hölgy bukkant fel egy alkalommal a backstage-ből.
Zhu & Co Budapest - Külső képZhu & Co Budapest - Étel/italZhu & Co Budapest - BelsőZhu & Co Budapest - BelsőZhu & Co Budapest - Étel/italZhu & Co Budapest - Étel/italZhu & Co Budapest - BelsőZhu & Co Budapest - BelsőZhu & Co Budapest - BelsőZhu & Co Budapest - MosdóZhu & Co Budapest - MosdóZhu & Co Budapest - MosdóZhu & Co Budapest - MosdóZhu & Co Budapest - BelsőZhu & Co Budapest - BelsőZhu & Co Budapest - Étlap/itallapZhu & Co Budapest - Külső képZhu & Co Budapest - Étel/ital
Még több kép (15 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 491 városban járt márFelfedező - 1475 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 25765 feltöltött kép
2023. január 24.egyedül járt itt
Tegnap csak úgy ténferegtem a Andrássy út mellett több utcában is, gondoltam, talán ebédelhetnék. . . elmentem ilyen-olyan helyek mellett, egyikért sem voltam úgy oda. Aztán megláttam egy feliratot, hogy "Kínai batyuk. Ahogy a mamád csinálná. Ha kínai lenne. " Na, ide bemész, nem? Mint a szél. . . Ketten ettek a sarokban, láthatóan kedvvel.
Zhu & Co Budapest - Külső képZhu & Co Budapest - EgyébZhu & Co Budapest - EgyébZhu & Co Budapest - Étel/italZhu & Co Budapest - Étel/italZhu & Co Budapest - EgyébZhu & Co Budapest - EgyébZhu & Co Budapest - EgyébZhu & Co Budapest - BelsőZhu & Co Budapest - BelsőZhu & Co Budapest - BelsőZhu & Co Budapest - Étlap/itallapZhu & Co Budapest - Étlap/itallapZhu & Co Budapest - EgyébZhu & Co Budapest - EgyébZhu & Co Budapest - EgyébZhu & Co Budapest - Egyéb
Még több kép (14 db) >>