Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Magyar Természettudományi Múzeum Budapest

5
3
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
53. helyezett
városi Múzeum közül
Kategória
Múzeum
Magyar Természettudományi Múzeum Budapest
Magyar Természettudományi Múzeum BudapestMagyar Természettudományi Múzeum Budapest
Magyar Természettudományi Múzeum BudapestMagyar Természettudományi Múzeum Budapest
16 fotó

Magyar Természettudományi Múzeum Budapest bemutatkozása

A múzeum eredete egészen 1802-ig nyúlik vissza, amikor is Széchényi Ferenc gróf a sok éven keresztül szorgalmasan gyarapított és féltve őrzött gyűjteményét felajánlotta a nemzetnek egy "közmívelődési tudományos központ, egy nemzeti könyvtár" létrehozásának céljából.
Tovább olvasom >>

3 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
100%
Érdekes
0%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

3 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Nyaralás Nyíregyházán
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
121.500 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Újra vár a Balatoni nyár
Világos Hotel Balatonvilágos
67.320 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hotel Medián Hajdúnánás - Wellness ajánlat félpanziós ellátással
Hotel Medián Hajdúnánás
69.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval

Magyar Természettudományi Múzeum Budapest vélemények

36
1481
2239
46634
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 745 városban járt márFelfedező - 2398 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 46634 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2022. november 8.egyedül járt itt
Itt volt az ideje újra elzarándokolni a természettudományiba, mert, ha nem művelődsz semmit, akkor csak egy kétlábonjáró szervesanyag-átalakító maradsz. Praktikusan végigsétáltam a Ludovika Campuson, és itt lyukadtam ki. Érdekes, hogy milyen sok orosz vagy ukrán jár újabban múzeumba, most is többekkel találkoztam, pici gyereket is tologattak, de, úgy látszik, érdeklődő emberek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2016. május 15.gyerekekkel járt itt
Nagyon gyerekbarát, érdekes kiállítások, megtapintható tárgyak, a szemnek és a kéznek egyaránt csillapíthatja éhségét. A Noé Bárkája, a mammut és a dínók, az ásványgyűjtemény különleges! ! ! Imádtuk! Jó volt az is, amikor a Kárpát-medence élővilága után az embertípusok is előtérbe kerültek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
176
5237
745
96900
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 266 városban járt márFelfedező - 3377 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 96900 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2016. március 28.gyerekekkel járt itt
Tucatszor jártam már a Természettudományi Múzeumban, saját személyes érdeklődésem körébe leginkább az ásványgyűjtemény tartozik bele, amelyet hosszú órákon át képes vagyok nézegetni, áttanulmányozni. Jártam már itt szakmai előadáson, kiállítás megnyitón és könyvbemutatón is.
Itt fényképeztem:
Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest -
Még több kép (12 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.