Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Magyar Természettudományi Múzeum Budapest

5
3
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
84. helyezett
városi Múzeum közül
Kategória
Múzeum
Magyar Természettudományi Múzeum Budapest
Magyar Természettudományi Múzeum BudapestMagyar Természettudományi Múzeum Budapest
Magyar Természettudományi Múzeum BudapestMagyar Természettudományi Múzeum Budapest
16 fotó

Magyar Természettudományi Múzeum Budapest bemutatkozása

A múzeum eredete egészen 1802-ig nyúlik vissza, amikor is Széchényi Ferenc gróf a sok éven keresztül szorgalmasan gyarapított és féltve őrzött gyűjteményét felajánlotta a nemzetnek egy "közmívelődési tudományos központ, egy nemzeti könyvtár" létrehozásának céljából.
Tovább olvasom >>

3 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
100%
Érdekes
0%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

3 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány - Kedvező ajánlat
Kedvező ajánlat
2024.12.22-ig
Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2024.12.21-ig
Hotel Villa Völgy Eger
104.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürdő - Wellness csobbanás
Wellness csobbanás
2024.12.20-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürdő
158.716 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással

Magyar Természettudományi Múzeum Budapest vélemények

32
1341
1998
40875
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 664 városban járt márFelfedező - 2150 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 40875 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2022. november 8.egyedül járt itt
Itt volt az ideje újra elzarándokolni a természettudományiba, mert, ha nem művelődsz semmit, akkor csak egy kétlábonjáró szervesanyag-átalakító maradsz. Praktikusan végigsétáltam a Ludovika Campuson, és itt lyukadtam ki. Érdekes, hogy milyen sok orosz vagy ukrán jár újabban múzeumba, most is többekkel találkoztam, pici gyereket is tologattak, de, úgy látszik, érdeklődő emberek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2016. május 15.gyerekekkel járt itt
Nagyon gyerekbarát, érdekes kiállítások, megtapintható tárgyak, a szemnek és a kéznek egyaránt csillapíthatja éhségét. A Noé Bárkája, a mammut és a dínók, az ásványgyűjtemény különleges! ! ! Imádtuk! Jó volt az is, amikor a Kárpát-medence élővilága után az embertípusok is előtérbe kerültek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
174
5153
728
94134
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 264 városban járt márFelfedező - 3323 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 94134 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2016. március 28.gyerekekkel járt itt
Tucatszor jártam már a Természettudományi Múzeumban, saját személyes érdeklődésem körébe leginkább az ásványgyűjtemény tartozik bele, amelyet hosszú órákon át képes vagyok nézegetni, áttanulmányozni. Jártam már itt szakmai előadáson, kiállítás megnyitón és könyvbemutatón is.
Itt fényképeztem:
Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest - Magyar Természettudományi Múzeum Budapest -
Még több kép (12 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.