Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk bemutatkozása
Ausztria és Németország után 2014. április 11-től már Celldömölkön, a vulkánvárosban is várja a kikapcsolódni vágyókat a Jufa szállodája, kempingje, gyógy- és termálfürdője. A tekintélyes méretű sport- és wellness létesítmény egész évben egyaránt sokszínű elfoglaltságot kínál fiataloknak, családoknak, a sport szerelmeseinek és a kikapcsolódásra áhítozóknak.
Nagyon jó megoldás a szépkártya használat a büfé részén. Sajnos a köntös mérettel volt gondunk ,nem kérdezték meg a méretet ezzel kellet futni egy kört. Feleségem alacsony én magas vagyok így kaptunk egy átlag méretüt. Feleségemnek nem tudtak kisebb méretüt nyújtani (158cm a mérete) ,nagyméretű tudták biztosítani.
Esetleg amikor be jelentkeznek a vendégek ,vagy megrendelők a szálást ,fel lehetne tüntetni a méretet ,ùgy mindenkinek egyszerűbb lenne ha az lenne be készítve.
Tetszett a követlen, korlátlan átjárás a fürdőbe. Az elhelyezkedése is kitűnő, csendes, nyugodt, ugyanakkor még sincs távol a várostól, közel van a Ság-hegy, ahol remek túrákat lehet tartani, vulkáni eredetű sziklák között, erdei üde friss, tiszta levegőben.
Kissé kevésbé tetszett, - habár előre megírták -, hogy az uszodát nem lehetett használni, igazából nem tudom, hogy miért, külső szemlélőként nem láttam az okát.
A szoba megfelelő, az étkezés kiváló, nagyon bőséges. A személyzet rendkívül kedves, udvarias, barátságosan köszönnek mindenkinek. Jó, hogy a fürdőt lehet használni már reggeltől, mikor még nem zsúfoltak a medencék. A gyógyvizes medence hőmérséklete lehetett volna kicsit melegebb.
A vizes törölközők és fürdőruhák szárítása nem megoldott, illetve jó szolgálatot tenne legalább egy centrifuga. Összességében, nagyon jól éreztük magunkat, megyünk máskor is és ajánljuk mindenkinek.
A hotel emberléptékű, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. A wellness rész nagyon sokat ad a kínált szolgáltatásokhoz, a szauna részleg nagyon jó hangulatú. A reggeli és a büfévacsora bőséges és finom. A szobák tisztaságára kellene több figyelmet szentelni. Esetleg egy felújítás is időszerű lenne.
Még soha nem olvastunk a Vulkán Wellness Hotelről egy ismerősünk volt a fürdőbe Ő ajánlotta s nagyon jól tette. 4 en mentünk mind 70 év fölöttiek s picit aggódtunk az emeletes épület láttán mert a szállást nem közvetlen Önöktől rendeltük így nem volt lehetőségem kérdezni vagy jelezni, hogy idősek vagyunk de érkezésünkkor mondták van lift.
Aranyos a szoba szép tágas a fürdő s az étkezés is isteni finom s bőséges volt. Természetesen ha az anyagiak engedik akkor még szívesen vissza megyünk. További jó munkát s sok vendéget kívánunk.
A szállás tetszett, bár a szoba kicsit szűkös volt. a kilátás kopár, semmi különös, bár tél van, tavasszal biztosan szebb. Nem jelezték, hogy éppen felújítás van, így sajnos zaj volt és por, ami bejött a szobába is, nem jelezték, hogy az uszoda, a konditerem nem működik, viszont pouitívum, hogy a billiárd használatáért nem kértek pénzt, sem a mini golf-ért.
A gyerek játszószoba sajnos csak kicsi gyerekeknek való, a 11 éves lányomnak már nem volt jó, de van egy szuper touchgemer pad, ami nagyon jól lekötötte. a koktélok finomak és nagyon kedvező áron vannak. De öszeségében jól éreztük magunkat.
A 2 éjszakás pihenésünket megkeserítette egy 3 szobából álló harsány társaság, akiktől zengett bármely helyiség, ahova beléptek: aula, étterem, fürdő. Emellett 7 órakor ébredtünk a hangos szállóvendégek miatt: ezt nem tudtuk megállapítani, melyik szobából jött, vagy hogy ugyanaz a társaság volt -e.
Immár sokadik alkalommal búcsúztattuk az Ó évet itt ! A tisztaság rendben , a szoba fütése is megfelelö A személyzet figyelmes szolgálatkész Az ételek sokrétüek nagyon finomak , az elöételes asztal káprázatos . A büvészshow lenyügöző volt , Az idei zenei változtatás is tetszett ( már korábban is lehetett volna ) , A szomszédos fürdö hőfoka is elegendö , a szauna szeánszok hangulatosak . Ha idönk engedi rövidesen újra visszatérünk .
A hotellal nem volt semmi probléma,de a szoba az egy katasztrófa volt , nem azt kaptuk amit beigértek n ekünk, valami mozgáskorlátozott szobát kaptunk amiről csak egy tetőt láttunk és hiába szóltunk, hogy nem ez volt a megállapodásba sajnos nem kaptunk más szobát, a fürdővel nagyon meg voltunk elégedve ugyanúgy az étkezéssel is, szerintem ez egy tökéletes szálloda a kikapcsolódásra, csak azt kérném a vezetőségtől , hogy amit beígének azt jó lenne be is tartani.