kraft étterem értékelései

Értékelései
12
14
4
7
1
0
28

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kraft értékeléseit!

Olvasd el kraft étterem értékeléseit!

Őszi kikapcsolódás! -

Pizza Terasz Étterem Miskolc

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 6.
Idén ősszel öt napot töltöttünk Miskolctapolcán, ekkor találtunk rá erre a nagyon kellemes helyre. Gyors és figyelmes kiszolgálás, nagyon finom pizza. Ha legközelebb erre járunk biztos újra felkeressük a helyet, mert nagyon jó "szájízzel" távoztunk, és ennek nem csak a finom pizza volt az oka...
Megosztom
2016. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. december 4.
A zuglói Trófeából pártoltunk át ide, mivel bővült a család és az ottani helyet valahogy"kinőttük" mivel babakocsival megköze-líthetetlennek tűnt! Valamikor még a nyitásuk idején itt kezdtük a novemberi szülinapozást, innen szoktunk át Zuglóba. Nem bántuk meg hogy visszatértünk ide, nagyon sokat javult a színvonal, a kiszolgálás és a választék.
Megosztom
Komáromi Pingvin élmény! -

Pingvin Étterem Komárom

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 23.
Komáromban töltünk minden tavasszal és ősszel egy pár napot, már évek óta, ha tehetjük. Szeretjük a fürdő vizét, feltöltődünk,ellazulunk, élvezzük a szabadságot. Egy ilyen alkalommal látogattuk meg az éttermet, ahol nagyon udvarias kiszolgálásban volt részünk. Tulajdonképen a hely neve keltette fel az érdeklődésünket. Nem csalódtunk, jól tettük hogy bementünk.
Megosztom
Ahova szívesen visszajárunk! -

Trófea Grill Étterem - Zugló Budapest

2013. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. május 9.
Többször jártunk hasonló éttermekbe Budapesten, de ez az a hely ahova több éve szívesen visszajárunk. Rendszeresen itt ünnepelünk születésnapokat és névnapokat családi körben. A kiszolgálás a választék és az ételek minősége évek óta változatlanul kiváló. Néha kicsit zavaró a tömeg, de ez ugyanakkor érthető is. A választékban mindig megjelennek szezonális ételek is, ez nagyon tetszik.
Megosztom


TérképX