Elizabeth Étterem Cserkeszőlő - Vendégvélemények összefoglalója
Az Elizabeth Étterem Cserkeszőlő a fürdőváros központjában található, ahol a strand közelsége kedvelt környezetet biztosít a vendégek számára. A nagy terasszal és a kényelmes belső térrel rendelkező étterem barátságos környezetet kínál a családok és baráti társaságok számára. A felszolgálás gyors és udvarias, a személyzet figyelmes hozzáállással szolgálja ki a vendégeket. Az étterem széles ételkínálata a hagyományos magyar ételeket és a félpanziós ellátás lehetőségét is magában foglalja, megfizethető áron.
A kiadós adagok és jó ízvilág jellemzik az ételeket, amit a vendégek gyakran kiemelnek. A birkapörkölt és más klasszikus fogások időről időre a kínálatban szerepelnek, változatos ízélményt biztosítva. Az étterem különösen kedvező helyzetben van a strandközelség és a szálláshelyek közelében, így ideális ebéd vagy vacsora helyszín. Az itallapon a széles választék mellett háromféle csapolt sör is elérhető, ami tovább növeli a kínálat rugalmasságát. A terasszal és a belső térrel együtt sok visszatérő vendég kiemeli a barátságos és megbízható kiszolgálást. A vendégek szerint az árak barátiak, az adagok nagyok, az ételek pedig megfelelő mennyiségben és minőségben érkeznek. Összességében az Elizabeth Étterem Cserkeszőlő a fürdőhely közelében stabil választás, amely jó ár-érték arányt, gyors kiszolgálást és kielégítő ízélményt kínál.
A pincérek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak reggelinél is és vacsoránál is. A reggelinél bőséges választék volt, hideg/meleg ételek egyaránt voltak a választékban. Egyszer vacsoráztunk is itt és az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak. A kiszolgálás nagyon gyors volt, pedig telt ház volt az étteremben.