Debrecen Magyarország egyik legnagyobb vidéki városa, a Tiszántúl kulturális, vallási, gazdasági és idegenforgalmi központja. A várost Magyarország keleti "fővárosának" is nevezik. A Hotel Nagyerdő a város legszebb részén, a Nagyerdő zöld szívében idillikus, békés környezetben található.
A szálloda szép helyen van. Az estéket érdemes a szállón kívül tölteni vannak programok, nagyokat lehet sétálni. A szobában a matrac nagyon puha. Nincs klima. Sok a szúnyog de nem lehet nyitva tartani az erkélyajtót mert nincs szúnyogháló. Esténként a tv csatornák pár kivételével nézhetetlenek . Az étteremben mindenki kedves, megfelelő a választék, finom az étel.
5 nap 4 éjszakát töltöttünk a Hotelben. Nagyon meg vagyunk elégedve mindennel. A Welness részleg kiváló ! A reggeli és vacsora bőséges, kedves kiszolgáló személyzet. Szép nyugodt, csendes környezet. A környéken kisgyermekes családok is megtalálják a megfelelő szórakozást.
Aki a Belvárosba is szét szeretne nézni, villamossal pár perc a megközelíthetősége, de ha csak pár nap az ott lét a Nagyerdőben sok szép látni való van. Pl. Békás tó, ami szerintem elkápráztat kicsit és nagyot! Mindenkinek ajánlom, független a korosztálytól, mindenki megtalálja a szórakozást. Közelben különböző éttermek, fagyizók találhatók ! Egy szóval nagyon ajánlom minden korosztálynak !
Nem tetszett, hogy megérkezésűnkkor, szinte csak úgy mellékesen megjegyezték, hogy a medence két napig nem fog üzemelni. Ami a lényeg, hogy nem ajánlották fel az ellentételezést, az kérni kellett,és első lépcsőben ebédet ajánlottak, másnapa a feleségem tette szóvá a dolgot és akkor kínálták fel a Termál fürdői belépőt. Üdvözlettel Plagány Gábor
Talán,az ételek színvonala volt elfogadható. A svédasztalon lévő ételekhez a hozzájutás,kész káosz volt. Középen voltak a tányérok,és a leves. Egymás hegyén-hátán lehetett a második fogást elvenni. A szobában penetráns bűz, és csatorna szag volt. A hányás határán voltunk mindketten! A gyógymedence burkolata kritikán aluli állapotban volt.
A hiányos részeken pocsék munkát végeztek! Elhanyagoltság,és igénytelenség volt a jellemző! A víz langyos,és koszos volt. Az élmény elemek alig működtek. A személyzet nyeglén elutasította kérést,hogy többször kapcsoljon be a rendszer. Soha többé,nem mennék az Önök szállodájába. Senkinek nem ajánlanám!
A Hotel a Nagyerdei természetvédelmi terület szélén áll, ahol szinte minden megtalálható, amivel az aktív pihenés biztosítható. A szálloda erkélyéről szép a kilátás, szoba kényelmes, tiszta, kellemes, udvarias kiszolgálás az étterem választéka bőséges. Nagyon jól éreztük magunkat. Esténként élveztük a KÖDSZÍNHÁZ frissítő leheletét. Sajnos a színházi előadásra nem jutottunk be, mert minden jegy elkelt!
A wellness, felújitásra szorul, nyugdijasoknak kihivás a fürdőkádba belépni, bár nem tudom esetleg van e tusoloval rendelkező szoba. Unokákkal voltunk az udvaron csak egy játék trambulin volt. A személyzet kedves, az ételek változatosak és finomak voltak, a város elbűvülő. A Nagyerdő viszont gyerek paradicsom. Nagyszülők ,2 unokával 4 és 10 éves
Kissé retro, de tiszta szálló. Az erkélyes szoba kényelmes méretű, zöldövezeti elhelyezkedése miatt csendes, pihenésre alkalmas. A vendégkör főleg aktív nyugdíjasokból és építkezésen dolgozó szakmunkásokból áll, így szolid hely. A konyha személyzete segítőkész, ha ételallergia miatt tanácsért fordultunk hozzájuk.
Az ételek háziasak, magyarosak. Vacsorához vásárolni érdemes folyadékot, az üvegkancsókban kirakott csapvíz eléggé klóros. Recepciós kissé fáradt, de korrekt.
A hotel csodálatos helyen van. Az étel minősége jó. Csendes, nyugodt hely! A medencére ráférne egy alapos csere, esetleg javítás! Nekünk. Különben megfelelő, a kezeléseket is igénybe vettük, ahol barátságos, figyelmes és segítőkész személyzet volt! Ajánlani tudom mindenkinek, mi már kétszer voltunk, de szeretnénk még visszamenni!
Négy éjszakát töltöttünk a hotelban. Alapjában véve városnézés volt a célunk. A szálloda, a szoba tiszta, a személyzet kedves, segítőkész. Sajnos a mosdói csapból nem jött melegvíz, a tusolni is csak a reggeli órákban tudtunk melegvízzel. Alapjában véve a város gyönyörű, a hotel ár-érték arányban, étel ízletességében és választékában megfelelő. Jól éreztük magunkat.
Remek a szálloda,de nincs lift,ezért minden alkalommal 43 lépcső fel-ugyanennyi le,s ezt naponta többször megtéve igen sok! A konyhájuk remek,ha valami kifogyott már hozták is az új tálakat,le a kalappal ezért. Sajnos hallottuk,hogy nov. -ben egy időre bezárnak mert nem tudják fenntartani ebben a nehéz anyagi helyzetben-a 10 emeletes felső 5 szintjét miért nem adják ki a sok ott tanuló diáknak?
! /tök üresen áll/ lenne bevételük,s talán az albérlet ára is kevesebb lenne a sok diáknak-persze ez csak egy tipp! -bocsi,de nem tudtam megállni,hogy erről ne írjak. Üdv. :Vajdovich család Csongrádról
4032Debrecen, Pallagi út 5.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)