Debrecen Magyarország egyik legnagyobb vidéki városa, a Tiszántúl kulturális, vallási, gazdasági és idegenforgalmi központja. A várost Magyarország keleti "fővárosának" is nevezik. A Hotel Nagyerdő a város legszebb részén, a Nagyerdő zöld szívében idillikus, békés környezetben található.
A személyzet figyelmes, szolgálatkész volt.Az étkezés lebonyolítása mintaszerü volt. Az ételek ízvilága finom és izletes volt. Ajánlom a barátaimnak is.
Hotel Nagyerdő válasza
Tisztelt Vendégünk! Örülünk, hogy jól érezte magát szállodánkban. Köszönjük, hogy kedvező tapasztalatait barátaival is megosztja. Egy barát elismerő véleménye a leghatékonyabb reklám számunkra!
Összeségében pozitív élményekkel tértünk haza. Ideális elhelyezkedéssel rendelkezik, a Nagyerdő szívében, tömegközlekedéssel is megközelíthető. Kellemes környezet, szívélyes fogadtatás, finom ételek és nyugtató wellness részleg jellemző rá.
Már többed alkalommal jártam itt családostól a disznótoros rendezvényen. Most is csak azt tudom megerősíteni igaz a 2015. -évhez kicsit esett a felhozatal, de nagyon jó volt. Talán lehetne egy kis felújítást végezni mert az csak előnyére válna a Szállodának. Nem igaz , hogy az nem férne bele a keretbe.
Kiemelném a szervezésért a Szabó urat aki mindent próbál elkövetni a vendégekért és Csaba pincért aki felülmúlhatatlan szeretetben, felszolgálásban,kedvességben. Sok ilyen munkatársat kívánok a Hotelnek.
A nyáron már eltöltöttünk néhány napot a hotelben. A hotel környéke még ősszel is nagyon szép. A szárny végében lévő standard szobában laktunk, ahová behallatszott az elszívó-szellőztető berendezés erős monoton zaja. Ettől eltekintve ugyanúgy jól éreztük magunkat, mint a nyáron. Azt kaptuk amit vártunk.
Öreg szálloda a csodás környezetben, ahová mindig visszavágyunk. A szobák kicsik ugyan, de minden megvan bennük, ami szükséges. A személyzet kedves, mosolygós. Az ételek finomak, bőségesek, bár olykor a pótlásokra jócskán kell várni, ha kicsit később érkezünk a kezdés után.
Ami hiányzott, az a vendégek számára használható számítógép a netes kapcsolatok elérésére. Saját eszközt érdemes vinni, ha üzenetet vár a vendég, vagy információkat szeretne szerezni.
Hotel Nagyerdő válasza
Tisztelt Vendégünk! Köszönjük az elismerő szavakat. A büfékínálatból egyes ételek elfogyhatnak, azokat frissensültekkel tudjuk pótolni. Ezek valóban frissen történő elkészítése időt igényel. Szállodánkban ingyenes a WIFI hozzáférés, tapasztalatunk szerint a vendégek zöme rendelkezik a hozzáféréshez szükséges megfelelő eszközzel.
A szállodába belépve nagyon kedvesen fogadtak bennünket. Pillanatok alatt megkaptuk a szobakulcsát. A szoba tiszta volt a butorok kicsit elavultak. Az ételek nagyon finomak éás változatosak. A pincérek kedvesek segitőkészek. A szálloda nagyon szép helyen van,kicsit elavult. Csak ajánlani tudom mindenkinek. és még meg is teszem. Nagyon jól esett a wellnes részleg.
Már többször voltunk itt,most is jól éreztük magunkat. Szép kétszemélyes szobát kaptunk. Már nem fiatal a szálloda kicsit látszik is rajta ,de mi most is meg voltunk elégedve. Az ételek finomak és annyit esznek amennyi jólesik az viszont feltűnt hogy régen sokkal nagyobb volt a választék. . A személyzet is kedves barátságos.
Nagyon szép környezetben van szépen felújított a környezet. Kicsi problémánk volt csak nagyon kényelmetlen volt a matracunk. Ez valószínű hogy a korunk miatt is kényesebbek vagyunk az ágyakra. A matrac mintha lejtett volna ,megfordítottam de úgy sem volt jó. A személyzet most is figyelmes és kedves volt . Van saját medencéje és minden este leengedik a vizet,gyógyvizes. A városi fürdő is közel van mi azt vettük igénybe. Nyugodt pihenésre alkalmas szálloda ajánlom mindenkinek.
Minden évben többször megszállunk ebben a hotelben! A szobák kényelmesek, még akkor is, ha unokával érkezünk! A recepción kedvesek, segítőkészek! Az étteremben finomak az ételek bőséges a választék! Szeretjük a termál fürdőjét is! A hotel gyönyörű környezetben van! Szép kilátás nyílik az új stadionra! Jókat lehet sétálni!
Nagyon jól éreztem magam ebben a szállodában. A szoba kényelmes, a recepciósok kedvesek és segítőkészek, az ételek pedig finomak, változatosak és bőségesek voltak. Sajnos a helyi termálmedencét nem tudtam kipróbálni időhiány miatt, de a város látnivalói kárpótoltak ezért. Legközelebb is szívesen jövök ide és másoknak is jó szívvel fogom ajánlani.
Nagyszerű volt a szoba elhelyezkedése. Remek kilátás, jó közlekedés (villamosjegyet a portán is tudtunk venni! :), igazán ötletes szoba elrendezés-sok ablakkal a parkra. Finom, puha, tiszta ágynemű, a pár kedves poloska a függönyökön a természet közelségét idézte. . , kényelmes , tág fürdőszoba - sajnos hajszárító nélkül.
Bizony, bevételtől esett el a hotel a minibár üresen hagyásával. A szekrényt szerényen pár fogas próbálta helyettesíteni, a padlószőnyeg kopott és az ágy elöregedett, a fürdőszobai csempe több helyen repedezett,a fuga hiányos, a tv. távkapcsolója reménytelenül működésképtelen, a folyosón egy lámpa világított, az is a másik szárnyban. . . Akkor is jól éreztük magunkat,- kedves, tiszta, nem túl drága hely, bízunk a megújulásában és akkor örömmel térünk vissza.
Hotel Nagyerdő válasza
Tisztelt Vendégünk! Észrevételeit köszönjük, a felvetett műszaki problémák megszüntetése érdekében intézkedünk. Hajszárító nincs a fürdőszobáinkban, viszont a recepción kérhető. A minibár szolgáltatást azért szüntettük meg, mert vendégeink sérelmezték, hogy az otthonról és az ABC-ből hozott ital nem fér el a hűtőben (ez nem vicc!
4032Debrecen, Pallagi út 5.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
finnszauna merülőmedence gyógymedence
Internet
Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
OTP SZÉP kártya K&H SZÉP kártya MBH SZÉP kártya
Parkolás info
Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)