Diamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti ★★★★

a 4 dunakiliti szállás közül
Kategória
Négy csillagos superior szálloda
Diamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti
Diamant Hotel Conference, Spa & Family Resort DunakilitiDiamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti
55 fotó

Diamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti - Vendégvélemények összefoglalója

Diamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti a Danube menti Szigetköz gyönyörű környezetében fekszik, kifejezetten ideális hely a pihenésre és a családi időtöltésre. A szálloda tágas és gondosan berendezett szobái, panorámás kilátással a Duna-part felé, kényelmes pihenést biztosítanak. A gyermekekre szabott szolgáltatások között megtalálható a játszóház, a beltéri és kültéri játszótér, a külön gyerekmedence, valamint az állatsimogató, ami a gyerekek számára külön élmény.

65 vendég értékelése alapján

4,5Kényelem
4,6Szolgáltatás
4,6Étkezés
4,8Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Sári Udvar Dunakiliti - Október 23.
Sári Udvar Dunakiliti
69.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel

Diamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti vélemények

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt már
2015. október 27.gyerekekkel járt itt
A hotel gyönyörű helyen van, szerencsére szép napos októberi napokat töltöttünk itt az őszi szünetben 3. 5 éves kislányunkkal. Személyzet nagyon udvarias és lelkes, bár nem mondhatnánk szakképzettnek őket, recepciósok most tanulják a szakmát így volt némi fennakadás távozáskor mikor többen egy időben akartunk távozni.
Bronz fokozatú értékelőOrszágjáró - 12 városban járt már
2015. január 28.a párjával járt itt
Csodálatos három napot töltöttünk a szálloda kényelmes csodás lakosztályában,standardt szoba foglalásunk volt,de átépítés végett egy csodás lakosztályt kaptunk. A félpanziós ellátás kiváló,a Wellnesrész szuper volt,gyönyörü környezet,tisztaság. A Hotel minden tekintetben kitünö,összeségében nagyon jól éreztük magunkat!
2015. január 5.a párjával járt itt
A szálloda nagyon szép, nyugodt helyen van - tökéletesen megfelelő annak, aki háborítatlan kikapcsolódásra vágyik. A szolgáltatások köre biztosítja a tartalmas pihenést. A szilveszteri programcsomagban szereplő lovaskocsizás kiemelkedően jó élmény volt, főleg az utána felszolgált forralt borral és sült gesztenyével, zsíros kenyérrel.
2014. augusztus 27.a párjával járt itt
Három napot töltöttünk el a szállodában, igen kellemes körülmények között. A környezet csodálatos, ápolt, gondozott nagyon szép park a holt-ág partján, hatalmas fák, kisállat simogató és játszóház a gyermekek részére. Az ellátás jó, a személyzet készséges volt.
Diamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti - Külső képDiamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti - Külső képDiamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti - KörnyékDiamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti - Medence/kertDiamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti - WellnessDiamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti - KörnyékDiamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti - KörnyékDiamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti - Medence/kert
Még több kép (5 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt már1 évnyi aktív tagság
2014. április 29.gyerekekkel járt itt
Április utolsó napjaiban voltam a családommal a szállodában. A hotel és környezete nagyon szép. Tetszett a szobánk és a wellness is. Kisfiunknak egy igazi gyerekparadicsom volt: bent játszószoba, kültéri játékok és gyerekmedence. A félpanziós ellátással nem voltam elégedett, nem a máshol megszokott kínálat volt a büféasztalon, de számomra nem ez a legfontosabb kritérium. Nyáron is visszatérünk 5 napra, amit nagyon várunk már.
2013. december 27.gyerekekkel járt itt
Gyönyörű helyen a Duna parton lévő szálloda. Kényelmes szoba, segítőkész recepció. Közel van Mosonmagyaróvárhoz, így kihasználhattuk az ottani látnivalók lehetőségét. Kicsi étterem, ízletes ételekkel. Wellness részleg nagy és nagyon kellemes. A jade köves masszázs jó, a masszázs már nem annyira, még fél árért is drága volt az, amit kaptunk.
2013. november 20.gyerekekkel járt itt
A nyaralás alatt csak egy nap tudtuk a kint részt használni az időjárás miatt, de a "bezártság" sem volt problémás. a gyerekek élvezték a medencéket, a játszórészleget-ami nagyszerűen van megoldva. A csomagban volt masszázs ajándéka felnőtteknek-kellemes volt.
Negatívum: az egyetlen meleg napon nem ment a klíma a szobába-"nyissuk ki éjjelre az ablakot, úgyis lehűl a levegő"
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 10 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2022. március 26.a párjával járt itt
Csodás három napot töltöttünk a hotelban. A személyzet nagyon kedves. A reggeli nagyon finom, a vacsora, amit a szomszédos Sári csárdában kaptunk, egyenesen mennyei. Nagyon tetszett a szoba, tiszta és tágas. A wellness részlegén külön gyerek részleg került kialakításra. Nagyon élveztük a panoráma szaunát és a pezsgőfürdőt.
Diamant Hotel Conference, Spa & Family Resort Dunakiliti - Wellness
Kiváló 2022. február 28.a párjával járt itt
Nagyon korrekt volt a Hotel vezetősége,mivel szilvezterezni mentünk volna,de kórházba kerültem,azért,hogy ne vesszen el a befizetett előleg,ezt egy másik időpontban felhasználhattuk. A Hotel nagyon tetszett,minden meg van benne egy kényelmes pihenéshez,kikapcsolódáshoz. A személyzet nagyon kedves és szolgálatkész.
Kiváló 2021. október 22.a párjával járt itt
A határ és a Duna közelsége ,Mosonmagyaróvár fürdőhely vonz Minket és így találtunk rá a szállodára. Tiszta kényelmes szobák ,bőséges adagok Kedves személyzet.