Eger legjobb pizzériája, sokszori rendelés alapján. Érezhetően minőségi alapanyagokkal, bő feltétekkel dolgoznak, korrekt kiszállítási idővel. Ha el vannak havazva, előre szólnak.
Teljesen véletlenül akadtunk rá erre a kis étteremre városnézés közben, de klasszikus jackpot. Otthonos, hangulatos a hely, folyamatosan (de nem erőszakos hangerővel) szól a jóféle háttérzene, az ételek kiválóak, a menü nagyon ötletes, és a Nutellás palacsinta. . . . verhetetlen. Olyannyira, hogy bumeráng módjára másnap is visszatértünk ide. :)
A IttJártam.hu értékelési alapján kerestük meg a helyet Egerben. Nem csalódtunk. Nagyon finom volt a pizza. A kiszolgálás gyors, a pincér kedves. Nagyon hangulatos a hely. Ha családdal fogunk érkezni, nem fogjuk kihagyni.Mindenkinek ajánlani tudom.A pizza tésztája kellő képen vékony volt. A feltét minőségi és változatos.
Minőségi alapanyagokból (speck-tiroli érlelt sonka, mozzarella, leveles spenót, pármai sonka stb ) készült nagyon finom pizzák,egy nem minden napi helyen. :)
Gyalogosan jól megközelíthető helyen, egy szűk kis utcában bukkanunk rá a kisméretű étteremre. Ha nagyobb társasággal mennél, érdemes asztalt foglalni. Bőséges pizzaválaszték. Nagyon ízletes, vékonytésztás igazi pizza kapható, mely nem tocsog a zsiradéktól. Árban inkább a magasabb árfekvésű pizzériákhoz tartozik. Házhozsszállítást gyorsan teljesítik.
Júliusban jártam Olaszországban, és alig vártam, hogy a kedvenc pizzámat ehessem. Elképedésemre, nem volt olyan jó. Akkor határoztam el, majd otthon eszek jó olasz pizzát az Il Padrino éttermében. Már alig várom. :) Legközelebb fotót is készítek. Voltam sokszor egyedül, de a barátnőmmel is.
A pizza mindig finom, a kiszolgálás kedves, és udvarias, így nem zavar, hogyha egyedül megyek be. Az idén kevesebbet jártam a városban, így történhetett, hogy még nem voltam. Gyorsan be kell pótolnom a jövő héten. .
Nem olyan régen voltunk itt családommal 6-an pizzázni. Igazi olasz tészta recept alapján igazán finom és ízes pizzákat készítenek. Nem vagyok elfogult, de sajnálom, hogy Budapesten még nem találtam ilyen pizzériát. A hely hangulata nagyon magával ragadó, a régi újságok amik díszítik a helyet a múltba csöppentik vissza az embert. Nekem nagyon tetszett, ötletes és jó hely.
Egy forró napon ebédeltünk itt kis családunkkal(gyerekekkel),a személyzet szabadkozott a meleg miatt, de mi azt is elfelejtettük, mikor belekóstoltunk a pizzába! Szuper vékonytésztás, ízletes, jól megrakott, igazi feltétekkel!Könnyed mégis tartalmas, nagyon finom minden falat belőle! Csak ajánlani tudom mindenkinek!