Az egri belváros szívében található Park Hotel Minaret a várost látogatók egyik legkedveltebb szálláshelye. Színvonalasan kialakított, kellemes hangulatú szobáival, gazdag ételkínálatot felvonultató, minden igényt kielégítő éttermével, és kisebb tréningek, meetingek nagyszerű helyszínéül szolgáló konferenciatermével tökéletes hátteret szolgáltat a pihenéshez vagy munkához.
Az egész már a szervezés időpontjában érdekesen indult. Kuponos csomagot vásároltam, ahol láttam hogy az általam választott időben vannak szabad szobák. Megvettem, írtam hogy mikor szeretnénk menni, amire azt a választ kaptam, hogy sajnos, akkor már nincs hely, menjek máskor. Érdekes csavar a dologban, hogy telefonon felhívtam őket, hogy foglaljak szállást és volt szoba.
. . A végén jelentettem be, hogy már kifizetett, kuponos vendég vagyok. Hogy ne legyünk ennyire boldogak, standard szoba helyett manzárd szobát kaptunk, ahol persze hőség volt, így igényt tartottunk a klímára (ami természetesen fizetős volt). Ezt még le is nyelném, viszont a klíma nem működött megfelelően (17 fokra állítva is langyos szellőt kaptunk. . . ). Így egy éjszaka után visszaadtuk a távirányítót és inkább szúnyogcsípéses, ám nyitott ablakos estét töltöttünk a szobában. Egy darab szemetes volt, az is a fürdőszobában, nem kaptunk tiszta törölközőt, sem takarítást, sem wc-papírt. A tv egy régi darab, amin a felsorolt csatornák SEM jöttek be, ami bejött sem volt jól nézhető. Kikapcsolás után is néha visszakapcsolt. . . érdekes. Egy pozitívuma volt a szállásnak: az ételek nagyon finomak voltak. Bár korán érkeztünk a svédasztalos étkezésekhez, akkor bőven volt étel. A csomaghoz járó jegeskávé jégkockával teledobált hideg kávé volt. Az én olvasatomban, ez nem ugyanaz. Fürdőbelépőket is megkaptuk, ez is hibátlan volt. Összességében éppen el lehet ott aludni, de különösebb élményt nem nyújt. Ár-érték arányban nem érte meg a szállás a kupon értékét sem!
Meglehetősen csalódottak voltunk a szálláshely tekintetében. Kezdjük azzal, hogy ez nem a mai értelemben vett hotel, inkább valamiféle fogadó a legjobb szó rá. Aludni meg enni lehet benne és pont. Semmilyen olyan plusz szolgáltatás nincs, amiért ezt ajánlanám. Csomagban vettünk ki szobát, ami szolgáltatásokat tartalmazott (volna).
Első meglepetésünk akkor ért, amikor a csomagban említett ingyenes parkolás a szálláshely feletti utcában volt, a szállóvendégek számához képest rettentően kevés gépkocsira szabva, ráadásul mikor megérkeztünk, a zárt parkoló tárva-nyitva volt, a személyzet saját elmondása szerint olyanok is parkoltak ott, akiknek a hotelhez semmi közük nem volt, illetve számunkra érthetetlen módon, a szállóvendégeknek fentartott, amúgy is szűkös parkolóban a szálló dolgozói is ott parkoltak. Az ott töltött kb. 2,5 nap alatt folyamatos verseny folyt a helyekért. Úgy gondolom, nem várható el senkitől, hogy ha egy szálloda az ajánlatában ingyenes parkolást hirdet, akkor napi 800(! ) forintot (ennyi Eger belvárosában a tarifa) kelljen fizetnie parkolásért, csupán azért, mert a szálló nem gondoskodik MEGFELELŐ parkolási lehetőségről A másik, igencsak elszomorító tény, hogy a csomagban kedvezményes belépőjegyeket kínáltak különböző egri és Eger környéki programokra. Az erről tájékoztató tábla megérkezésünkkor kint is volt a hotel bejárata mellett, ami kb. fél órán belül el is tűnt, a személyzet elmondása szerint azért, mert NEM KAPTAK kedvezményes jegyeket. AKKOR MIÉRT HIRDETIK? ? ? A szoba átlagos volt, de itt is ért meglepetés minket. Az egész szobában kizárólag a fürdőszobában volt 1 azaz egy darab pipere (azaz a legkisebb méretű) szemétgyűjtő. Mit csináljanak a vendégek a szeméttel? ? ? Megegyék? ? ? Az ágyak kényelmesek voltak, bár nagyon nyikorogtak. A zuhanyzó iszonyatosan szűk ajtajú, egy nagyobb darab ember be sem fér rajta. Az ételek bőségesek és finomak voltak, a személyzet korrekt és segítőkész, bár volt akitől több mosolygást vártam volna el.
Mi minden évben visszajárunk, tavaly ott szilvesztereztünk.Kutyabarát szálláshely. Nem volt még olyan, amit ne tudtak volna teljesíteni. A mesterszakács mesteri :-)a recepciós lányok tündérek, a felszolgálók, pincérek nagyon kedvesek!!A legjobb egri szálláshely!!!! Minaret Forever!!!! Hazajárunk!!!
Húsvétkor jártunk itt családommal. A hotel Eger belvárosában, a vár tövében van. A Dobó tér kb. 5 perc sétával elérhető. Parkolási lehetőség a szomszéd utcában, egy üres telken található. Nem örzik, de éjszakára bezárják. A személyzet nagyon bartáságos, kéréseinket készséggel teljesítették. Az ételek finomak voltak.
Talán az elhelyezés okozott némi kellemetlenséget. Nevezetesen a szállás elfoglalásakor derült ki, hogy nem az előzetesen igényelt szobát kapjuk. Amennyiben ezt korábban tudjuk, biztos másik szálláshelyet keresünk. A szoba tetőtéri volt. Az egyik ágyat a mennyezet kialaktása miatt csak hajolva lehetett megközelíteni. Ha leültem az ágy szélére, bevertem a fejem a plafonba. A fürdőszoba - tusoló, WC, mosdó - mérete nem érte el a 2 négyzetmétert. A falra szerelt szappantartó miatt nem lehetett a tusoló kabin egyik ajtaját kinyitni, így azt csak a WC-n keresztül lehetett megközelíteni. A falak vastagabb kartonpapírból készülhettek, így a szomszéd szoba vendégeinek szuszogását nem hallottuk, az összes többi életjelüket azonban igen.
A karácsony estét töltöttük ebben a szállodában. Érkezéskor uzsonna, sütemények, aszalt gyümölcsök, forralt bor. A párom nem fogyaszt alkoholt, rögtön felajánlották a kakaót vagy kávét. A szoba, az elég gyenge. Manzárt szoba szoba lévén elég sok beázás nyomát láttuk, a padlószőnyeg piszkos volt.
Fürdőszoba szintén a 3* -nak éppen megfelelő. Tiszta volt az ágy, egy éjszakát el lehetett tölteni. A svédasztalos vacsora pazar volt, nagy választék és finom ízvilág. (itt szintén megemlítem, hogy csak 3 csillagról van szó. ) Voltam már 4*- os szállodában, ami mélyen ez alatt volt. Nagyon kedves, udvarias személyzet, aki pont akkor van ott amikor kell és nem liheg a vendég nyakában. A szálloda szép helyen fekszik, könnyen megközelíthető. Valószínű, hogy jövünk még ide.
Egy februári hételőt töltöttünk párommal a Hotel Minaretben. A szobával általánosságban meg voltunk elégedve, talán csak annyi megjegyzésem lenne, hogy a zuhanyfülkébe kissé szűk volt a bejárat, valamint az esti órákban de éjjel is a kiegyenlítő tartály eléggé hangosan "kluttyogott".
Ez egy légtelenítéssel feltehetően orvosolható, valamint gondolom szobaspecifikus probléma lehet, a kiegyenlítő tartály elhelyezkedése miatt (4 szoba). A felszereltség, tisztaság rendben volt, a szálloda által kínált étkezés pedig véleményünk szerint pazar. A személyzettel maximálisan meg voltunk elégedve, boldogan ajánlani fogom a szállást ismerőseimnek is, sőt magam is szívesen megfordulok még itt.
Nagyon jó volt a szállás az árhoz képest kielégítő a kapott ellátás,udvarias a személyzet mindenben segítőkészek az ételek,italok nagyon finomak,jó ízűek! Csodálatosan szép környezetben található! Mind a városi nevezetességeket mind a környező látnivalókat könnyen meg lehet közelíteni!
Az egy napra szóló fürdőbelépő is kellemes élmény volt! Szerencsénkre jó idő volt így hangulatosan a kerthelyiségben tudtuk a vacsoráinkat finom egri bor kíséretében elfogyasztani! Nagyon jól éreztük magunkat a városban és környékén,nagyon vágyunk vissza!
5 napot töltöttünk Egerben. Kisgyermekkel utaztunk, olyan szobát kaptunk, hogy ő külön lehetett, így a pihenés biztosított volt mindannyiunk számára. Mivel az város szívében van a szálláshely, ezért sokat tudtunk kirándulni, de hamar haza is értünk, ahol már nagyon finom és változatos vacsorával vártak minket minden este.
Nagyon jól éreztük magunkat,az elvárásaink felett teljesített a személyzet. Jól esett, hogy lehetőség volt arra, hogy beszállítsanak minket az állomásról, a telefon után tíz percen belül megérkeztek értünk. Sajnos hazafelé, már gyalog kellett az állomásig kb.
másfél kilométert gyalogolni, mert a portán nem tudtak olyan buszt ajánlani, ami az állomás közelébe vitt volna, pedig volt ilyen, a 12-es busz, ami a Széchenyi utcai posta közeléből indult, ezt a vonaton egy kedves egri hölgy mondta el. Ettől eltekintve minden megfelelt, minden működött és a reggeli és vacsora szuper volt, mind mennyiségben mind minőségben. Feltétlenül elmegyünk újra, de akkor hosszabb időre!
Nagyon sok helyen jártunk,de számunkra is meglepetést okozott ez a szálloda. Tényleg mindenki,recepciósok,pincérek a vendégek minden igényét kielégítették. Kedvesek,segítőkészek ,a szálloda kényelmes,tiszta /klímás/az ételek bőségesek,finomak . Mi két kis ikerlány unokáinkkal voltunk,de őket is mindenben segítették.
Külön köszönet a belépőkért. A szálloda ideális helyen van,kis sétával mindenhova eljutottunk. Csak csupa jót tudok mondani,már barátaimnak ,ismerőseimnek is ajánlottam,s valószínű mi is ismét ellátogatunk Egerbe és ebbe a nagyon szép szállodába. Köszönet mindenért a szálloda vezetésének és az alkalmazottaknak:Sajtos Zsuzsa és férje és a kis unokák,Dóri,Viki
3300Eger, Knézich Károly u. 2.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
2000
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: 480 Forint / óra (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 50 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár