A szálloda csodás környezetben fekszik, a szobából ésbaz étteremből remek a kilátás. A személyzet kedves és segítőkész, az ételek finomak. Még akkor is jutott mindenből, ha sokan voltunk egyszerre. Egy pár fogással bővebb választékot még elbírna ez a hatalmas befogadóképességű hotel. A wellness részleg kifogástalan.
Tiszta, szép, sokszínű. Legszívesebben egész nap ki sem mentem volna a vízből. A parkolást igazán megoldhatnák kicsit jobban és a szoba árakat figyelembe véve akár ingyen. Szerintem épp elég pénzt otthagynak a vendégek enélkül is. A SZÉP kártyás fizetés feltételeit túl bonyolítják, holott sehol máshol nem volt probléma vele. Régi vágyunk volt, hogy eljussunk oda és még szeretnénk visszamenni!
Barátokkal tértünk vissza a szállodába, de ez most csalódás volt. A személyzet ingerült, szét szórt, talán néha még udvariatlan is. Az étterem színvonala nagyot csökkent az útólsó ottlétünk óta. Az már csak hab a tortán, hogy 1400 ft-os koktélnak titulált löttyöt műanyag pohárban szolgálják fel, dehogy szolgálják a pultnál átadják.
Kértünk egy tálcát, hogy ne kelljen hármat fordulnunk az italokkal, azt mondták nekik nincs, Ők is így viszik ki ha kell. A sör csak fél pohár, vagy ahogy a habja összeesik. A wellness részleg kimondottan koszos. A szobában babazokni és egyéb előző ottlétből lévő leesett maradványok. Bár még azt mondom a takarítók voltak a legkészségesebbek. Új szálloda után nézünk.
Tavaly nyáron voltunk ott. A szálloda kiváló, szép és tiszta, a személyzet kedves, az ételek bőséges és nagyon finom volt, a termálvíz is kiváló. Esténként a kivilágított sódombra nézve - hát ez meseszép volt! Köszönjük ! ! ! Nekünk nagyon tetszett, és remélem, hogy idén újból sikerül, hogy egy pár napot ott tudunk tölteni.
Mi tavaly nyáron töltöttünk el 4 napot a szállodában. Családi nyaralás volt 10-en mentünk és nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép a szálloda kényelmesek a szobák. Nekem legjobban a vacsora utáni fürdőzés tetszett a halk zene sódomb színes fényekkel való megvilágítás.
Kevés vendég volt a medencékben ilyenkor tényleg az ember ki tud kapcsolni és élvezni a kellemes fürdőzést. Belső medencéknél a csúszda és az ugrálókő nagyon jó szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt, Mi nagyon élveztük. Ételek nagyon finomak és bőségesek. Személyzet segítőkész udvarias. Bátran ajánlom mindenkinek.
Az Akadályzabáló csapata szinte akadályok nélkül vette háromnapos kellemes itt-tartózkodását. Teljes luxust nyújtó, 100%-ig akadálymentesített szobát kaptunk, melyet kényelmesen összenyithattunk a nem-akadálymentes szobával, továbbá a liftek méretével/kezelhetőségével és az éttermi résszel is maximálisan elégedettek voltunk.
Elképesztően készséges személyzet, a bőségesnél is bőségesebb reggeli- és vacsorakínálat, ritka jó nyugalmasság és kényelem jellemzi a szállodát. Az óriási fürdőrészlegbe a szálloda vendégeiként szintén minden akadály nélkül eljutottunk, DE. . . És itt sajnos egy negatív észrevétel következik: A fürdő teljes területe bejárható kerekesszékkel, minden medencéhez el tudtunk jutni úgy, hogy egyszer sem kellett a széket emelni, hiszen mindenhol híd, rámpa, emelkedő szolgálja a mozgássérült vendég kényelmét. Ugyanakkor ennyi a kerekesszékesek lehetősége, a vízbe ugyanis már nem lehet bejutni, mivel még a gyógyvizes medencénél sincs beemelő szerkezet. A segítségünkre siető medencérrel ezt közöltük, és személyesen is láthatta/átélhette, milyen nehézségeket kellett megküzdenünk, másnap pedig állítólag a reggeli gyűlésüknél ez a probléma is vita tárgyát képezte. A "vízilift" hiánya azonban az egyetlen, ami ellen kifogást tudunk emelni, emiatt részünkről mínusz egy pont a szolgáltatások terén, minden más azonban csodálatos volt. Reméljük, legközelebb már a vízbe is gond nélkül tudunk belemerülni.
Nagyszerű napokat töltöttünk a hotelben. Tiszta, rendezett környezet, jó szállás, kiváló étterem, barátságos személyzet. Gyermekes családok a közeli környéken találnak kirándulási lehetőséget. A wellness részleg, fürdési lehetőségek bőséges kínálatot nyújtanak. Tiszta, állandóan ellenőrzött vízminőséget találtunk.
A fürdőből kiváló kilátás nyílik a sóhegyre, este kivilágítva különösen csodálatos látvány. Hátránya - és egyben érdekessége - a hetedik emeleten található recepció, mely elég nehezen található - csak kocsival !
Egy szomszédos egerszalóki hotelben szerettünk volna egy kellemes hétvégét eltölteni, de ott nem volt hely. A Saliris", talán kívülről óriásinak tűnő méretei miatt nem igazán volt eddig szimpatikus, de úgy döntött a család: hát jó, próbáljuk meg. Régen volt ilyen kellemes meglepetésben részünk!
Fantasztikus mennyiségű vízfelület, a szabadban és beltéren is. Gyógyvíz és élményfürdőzés együtt. Tisztaság. A panoráma lenyűgöző, az egyedülálló természeti jelenséghez harmónikusan illeszkedik a fürdő! Szeptember végén is nagy területen gondozott park. Bőséges pihenőfelület, ágyak, jól működő kinti- benti büfék, praktikus önkiszolgáló étkezde egy gyors ebédhez. A fürdő zajától távolabb eső szauna részleg teljesen lenyűgözött bennünket! Az ételek remekek voltak, a pincérek minden napszakban figyelmesek! De a recepciósok és egyéb munkatársak is. ( pl. szerelők) Nagy szerencsének éreztük, hogy nem volt hely a másik szállodában!
A környezet és a szálloda elhelyezkedése gyönyörű.A masszázs minősége gyenge,nincs egyéb szórakozási lehetőségek a szállodában,vagy ha van is elég körülményes Pl. billiárd.Összességében elégedettek voltunk.Köszönettel:Varga Attila.
Minden tökéletes volt. Az ételek nagyon finomak, a pincérek odafigyelőek és udvariasak, a szálloda gyönyörű, a szobák tiszták és kényelmesek. A wellness részleg hatalmas, és ami nagyon jó volt hogy este 10ig nyitva van. A recepciósok segítőkészek, és az éjszakai szolgálat is tökéletes (pl. szerelők)
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Garázs, kamerával felügyelt: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a szálloda előtt, kamerával felügyelt: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 12000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár