A Bellevue Hotel az Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.
Odaérkezve kissé csalódott voltam, hiszen a szàlloda nagyon kinn volt a vàros határában. Ekkor még nem tudtam, hogy a szállodának miért Bellevue a neve és mit is jelent a szò. Elolvasva a szórólapot, elkezdtem reménykedni hiszen a szàlloda neve szép kilàtàst jelent. Felérkezve a teraszos szobànkba ez bebizonyosodott.
Kinézve az ablakon csodàs dunai làtkép tàrult elénk. A személyzet a kezdetektől nagyon segítőkész volt, mert az egyik fürdőköntös kicsinek bizonyult es egyből kicserélték nagyobbra. A wellness rész is nagyon jó volt. Az ételek rendkìvül változatosak és ízletesek voltak. Ami még megkapó volt az a csodàs vàros, a vàros elhelyezkedése, és làtvànyossàgai. A 3 èjszakàs kikapcsolódàsunk soràn rendkívül jól éreztük magunkat.
Hűen a nevéhez, valóban gyönyörű a kilátás télen és nyáron is a szálloda több pontjáról; erkélyek, teraszok és az étterem is a Dunára néznek. Már két alkalommal jártunk itt, annyira tetszett a kislányomnak a hotel uszodája. Az ételek is finomak, reggeli és vacsora is friss, ízletes, a választék valóban bőséges.
A személyzet is kedves, segítőkész, a masszőr hölgy különösen. Az ágy volt, ami leginkább cserére szorulna a szobákban (mindkettőnél hasonló állapotú volt). A dekoráció gyönyörű, kedvenceim a festmények, amik minden helyiséget hangulatossá tesznek.
Budapesttől alig 40 percnyi autó útra a csodálatos Dunakanyar közepén szinte közvetlenül a folyó partján áll ez a várkastélyra emlékeztető kis szálloda. Éttermében többféle főételből, levesből és desszertből válogathatsz miközben a csodálatos panorámában gyönyörködhetsz.
Ha teleetted magad felfedezheted a környékbeli turista utakat, vagy a szálló minden jóval felszerelt wellness részlegét. Ha nyáron mész készülj fel nincs külső medence. A jól felszerelt és tiszta szobákban hatalmas ágyak hívogatnak melyekben kipihenheted a heti fáradalmaidat. Ha ez nem lenne elég reggeltől késő délutánig igénybe veheted a szálló masszőr szolgáltatását és huss a stressznek. Egy dologra kell vigyázni, nehogy túl szaladj a hotel bekötő útján, mert 3 perc múlva már Esztergomban találod magad.
Esztergom és környéke országunk egyik legszebb tája. A Duna, a környező hegyes-völgyes vidék a természet csodája. Itt található a Bellevue Hotel, Megtalálsz benne mindent, hidd el. Szép, kényelmes a szálloda-csodás kilátással, Pihenj, kapcsolódj ki megnyugvással.
Ha a kilátás, pihenés nem elég: túrázz,olvadj össze a természettel, Majd vezesd le a fáradtságot a kitűnő wellnes-sel. Ha még mindez nem elég, Kóstold meg a szálloda választékos,finom ételét.
Rendkívűl reprezentatív,panorámás elhelyezkedésű szálloda. Csodálatos kilátás a domboldalról a Dunára és a közeli Szlovákiára. A szoba szép,kényelmes ,a wellness változatos kialakítású. Mindenki talál magának kedvenc medencét. Az étkezés kifogástalan és ízletes. Gyönyörű épületkomplexum ! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Májusban jártunk itt családommal. Kellemes környezet,barátságos személyzet. Tisztaság megfelelő. Szobát sajnos a hegyre nézőt kaptuk,csak az erdőt láttuk jó közelről,igy nem gyönyörködhettünk a csodás panorámábanamit a Duna mutatna. Terason bepótoltuk. Étterem bőséges választéka,pincérek odafigyelése és a fürdőrész kárpótolt . Recepciónál mindenben segítségünkre voltak.
Hallomásból ismertem a szállodát. Lányomék voltak egy hétvégére pihenni. Nagyon sok jót meséltek róla szinte már azt hittem túlzásokba esnek a dicsérő szavakkal. Na de elkövetkezett a mi hétvégénk férjemmel. A táj a szállodának az elhelyeszkedése egyszerűen lenyűgöző a Duna közelsége a hegyek erdő jó levegője.
Egy órával előbb érkeztünk de nem volt akadálya hogy elfoglaljuk a szobánkat. A személyzet kedvesen fogadott mindenben segítségünkre volt ha kérdéssel fordultunk feléjük. A szoba tiszta kellemes volt a szauna a medencék élvezhetőek. (igaz lehetett volna intenzívebb a sodrás a pezsgés a medencében ). A reggelire vacsorára nem tudok elmarasztalót mondani. Ízletes volt bőséges választékkal. Mindent összevetve kellemes kikapcsolódásban volt részünk.
Nagyon gyakran járunk ide pihenni. Van olyan év hogy több alkalommal eljötunk egy baráti társasággal. A pincérek nagyon figyelmesek már elsö nap tudják hogy hogyan iszuk a kávét, mert ugy e a barátaim extra elvárásokkal vannak amin bizony elöször ki is akadtak a pincérek. Remekül éreztük magunkat a Wellness részleg tökéletes.
Kissé meglepö volt hogy a köntösöket a recepción kell leadni de ezen kívül csodálatos volt. Hotel elhelyezése fenomenális a gyönyörü kilítás a Dunára. Csak ajánlani tudom.
Már másodszor jártam ebbe a csodaszép Hotelben de továbbra is visszavágyom. Fekvése gyönyörü a szobák minden kényelemmel el vannak látva.Maga a szálloda berendezése nagyon igényes és nagyon szép itt csak igazán jól érezheti magát az ember.
Nagyon szép környezetben helyezkedik el a szálloda. Wellness részleg szuper és a személyzet is barátságos, segítőkész. Az étterem is kiváló. Két kisgyermekes család