Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Kellemes környezetben kényelmes pihenésben volt részünk. A szolgáltatásokkal meg voltunk elégedve csak azt sajnáltuk, hogy vasárnap nem lehetett a masszázst igénybe venni. Az étteremben a felszolgált ételek minősége választékos és finom volt. Kívánságunkra ízlésünknek megfelelő ételt készítettek.
Már sok helyen jártam, de ez a hotel nagyon szép, ízléses, tiszta, kényelmes szobák, az ételek finomak, a wellnes részleg nagyon jó. Karácsonyi csomagárban voltunk, ami kedvező, és minden igényt kielégítő. A környék szép, látnivalóban sincs hiány. A személyzet figyelmes, mindent megkaptunk, amire vágytunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nagyon tetszett a szálloda is, és, a környezete. A wellness részleg szuper, a medencék nagyon jók voltak. Meg voltunk elégedve az étel kínálattal, bőséges volt és nagyon ízletes. Egyedül az ágyak nem voltak túl kényelmesek,borzasztó kemény volt a matrac. De egyszóval, ez egy szuper pihenés volt az egész családomnak. Köszönjük
Kellemes 2 napot toltottunk barátokkal a hotelban. A párommal igényesek vagyonk ami a szolgáltatásokat illeti,itt nagyon megvoltunk elégedve. A szoba tiszta ,kényelmes,szép furdoszoba,jo illat. A reggeli és a vacsora szerintem boséges és választékos. A wellnesben volt egy kis kivetni valonk,a medencék vizének homérséklete és a levego homérséklete lehetne magasabb. A kontosoket is lelehetne már cserélni ujabbakra. Ajánlani tudom.
Eddig már sok helyen jártam, de ez a szálloda tetszett a legjobban. fantasztikus a konyhája, színvonalas a wellnesz részlege, udvarias a személyzete. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik és szeretne elmenekülni a hétköznapok szürkeségéből. Az ételválaszték nagyon lenyűgözött minket, a rántottát saját ízlésünknek megfelelően készítették.
Ez év novemberében töltötte feérjemmel együtt három felejthetetlen napot a Hotel Bellevueben. 50-ik házassági évfordulónkra leptük meg magunkat ezzel a kiruccanással! Olyan helyet kerestünk, ahol szép a táj, színvonalas a szállás és "gazdag" a wellness. Nem csalódtunk, mert mindezt megtaláltuk a Bellevue Hotelben.
A szobák, a közös helyiségek, az étterem és akávézók mind,mind iegen barátságosak és színvonalasok. A csúcs azonban a wellness. Nem győztünk egyik medencéből a másikba menni, mert valamelyikben mindig történt valami. A szaunák ilyen széles válastékával még sehol nem találkoztam. A személyzet előzékeny és szívélyes. Mindent összevetve jó szívvel tudom ajánlani másoknak is. Péter Gyuláné és Férje.
Gyors és egyszerű volt a foglalás és már ez is tetszett. A környezet itt ősszel is szép, kellemes sétákat tettünk a közvetlen környéken. Az étkezés osztályon felüli volt ízben és választékban is, a pincérek figyelmessége kiemelkedő volt. Kedves meglepetés volt a "kavicsos" pavilon a bejáratnál, tudtunk egy csekély ajándékot vinni az ismerősöknek.
A recepción pontos és lényegretörő volt a tájékoztatás, gyors a számla kiállítása. A tervezett hétfői távozás helyett munkámból következően előző nap vissza kellett térnünk Budapestre, amit egy szóra, rugalmasan és gyorsan kezeltek. Egy kedvező tavaszi vagy őszi ajánlatra bizonyosan vissza fogunk térni Önökhöz.
Én a párommal jártam itt 2013 május végén,ugyanis ekkor ünnepeltük az évfordulónkat. Mikor beléptünk Engem teljesen elvarázsolt a szálloda,azok a gyönyörű bútorok meg ahogy be van rendezve! A szobánk is nagyon tágas és jól berendezett volt. Nekem csak egy bajom volt az ággyal,hogy a vánkos túl alacsony volt.
A wellness részleg is minden igényeinket felűlmulta,mind a medencék mind pedig a különféle szaunák. Távozáskor megfogattam,hogy ide még vissza kell jönnünk egyszer-kétszer! Én mindenkinek csak ajánlani tudom aki egy kicsit szeretne kikapcsolódni nekünk ugyanis sikerült! Közel is van hozzánk és az árak is elfogathatóak. Számunkra még egy plusz jó pont,hogy elfogadják a szép kártyát is.
Minden tökéletes volt. Két észrevételem volt,ami negatív: -a takarító személyzet,a még lakott szobába egy kopogtatás után kártyával be tudott nyitni-és már lépett is be. Ezt pont láttuk,amikor a reggeliből jöttünk vissza. Nem a Mi szobánk volt,de azért elég furcsának találom,hogy ilyen megtörténhet-a ne zavarjanak tábla is kint volt.
-Kaptunk ajándék kávékupont,amit az érkezés napján be is váltottunk. Alá is kellett írni,majd a távozásunkkor kifizetették Velünk. . . Most voltunk harmadszorra-MINDEN TÖKÉLETES volt,ez a két dolog egy picit rontott az összképen.
2013 novemberébe jártunk ott,a feleségem születésnapját ünnepeltünk ezzen a hétvégén. Nagyon igényes,tiszta,finom ételekkel,udvarias személyzettel vendéglátó hotel,csodálatos panorámával. A wellness részleg is bőséges kínálatot nyújtott szaunavilágával medencékkel és szolgáltatásaival. Itt tölthettük el eddigi legjobb wellness hétvégénket. Szeretnénk ide visszatérni.