Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Az épület csodás helyen van. A belsőtér és a közös helyiségek látványa nagyon szép. Étterem melletti teraszról a panoráma gyönyörű. A szobákban az ágy nagyon alacsony ,a szappanadagoló üres volt. Saját tisztálkodószert használtunk. A medencékben számunkra kissé hűvös volt a víz.
Az ételek finomak voltak,a személyzet rendkívül kedves A környéken rengetek a látnivaló és szép helyeket fedeztünk fel. Az apró problémákat leszámítva csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a szállodát!
Jól éreztük magunkat! Kellemes időtöltés volt. A szoba tiszta igényes. A kilátás kevésbé. Erdőre néző, de mellettünk betonlépcső. Mivel az időnk nagy részét a wellnessben töltöttük ezért ez elhanyagolható tényező volt. A reggeli perfekt! Ebéd a víz közelében gyros amit az étteremben csinálnak és mire áthozzák félig kihűlt. Vacsora nagyon jó összeállítású. Összességében nagyon jó!
Mindennel elégedett voltam,a tisztasággal,a szobával,a kényelemmel,az ételekkel,a személyzettel!Egyedül a wellness részlegen hiányolom hogy kissé hideg volt a víz,illetve hogy csak 1 pici melegvizes medence állt rendelkezésre.Jól esett volna,ha több időt tölthettem volna egy nagy melegvizes medencében!
10 éve visszajáro vendégek vagyunk évente 2x 3x! Sajnos a színvonal sokat romlott :( 10 percig csengettem a bárban hogy egy kavéhozz jussak mire szóltam a recepción hogy hol tudok kávét inni. . Intezkedett rögtön! Wellnessben két fiatal hölgy volt erről ne is beszéljünk 15 percenként dohányozni jártak a tetőteraszra épp ha vmit kértél hát pofavágással kaptál!
Régen azért az öltözet is meg volt követelve. . Jakuzzi nem működött a válasz le van égve a motor gyermekmedencébe nem tudtam a 14 hónapos lányom bevinni annyira hideg volt mind a 3 nap! Vesemedence hideg! Pohár első nap szanaszét a wellnesbe a medence mellett utolsó nap is ott volt! A víz egyszer sem lett össze húzva a wellnesbe esett kelt a lányom! Tv csatorna hol volt hol nem! Wifi borzalom! De viszont egy kis pozitívum az étterembe vacsoránál és reggelinél mindenki tündér volt, kedves ezeket leszamítva a lányom jól érezte magát! Tisztaság volt mindenhol! De ezeket leszámitva és bízva a változásban még meglátogatjuk valószínűleg a szállodát! Üdvözlettel egy 30 éves anyuka
A wellness részleg tisztasága nem megfelelő, a járófelület nagyon piszkos, a szaunákban lévő szaunarács fekete. . . a víz hőmérséklete jóval kevesebb mint amennyi ki van írva. A szobánkból a kilátás a parkolóra volt, jobban mondva az ablak előtt parkoltak az autók, reggel zúgtak. . .
A szobában az ágy kényelme kielégítő, a TV távirányító az elem csere után sem működött megfelelően. A fűtés a 2-es szobában kifogásolható volt, alig fújt meleg levegőt, jeleztük a recepción ahol megoldották, hogy kapjunk külön egy fűtőtestet. A fürdőszobákon is látszik, hogy felújításra szorulnak, a tükör elszíneződött, sok helyen a lapok tisztításra szorulnak. A személyzet kedves és segítőkész. A masszázst mindenkinek csak ajánlani tudjuk, nagyon kedves hölgy volt a masszőr. Az étteremben a kiszolgálás megfelelő, bőséges kínálattal. A reggeli autómata kávé ihatatlna, szinte vízízű, ezen is jó lenne javítani. A hotel szép környezetben helyezkedik el, sok lehetőség kínálkozik, gyalogtúra, Esztergom és Visegrád közelsége számtalan programot kínál! Összeségében számomra csalódás volt a holtel tisztasági állapota egy 4* besorolásnál. Ajánlani tudom azoknak akik nem csak a wellness végett választanák ezt a szállodát, hanem egyéb kirándulással kötnék össze.
Nagyon kellemes hotelnek találom, szép, tiszta, a személyzet Nagyon nagyon kedves, reggelinél volt eg srác ő kifejezetten szuper aranyos volt! Egyetlen egy hiba volt, a 114 es szobában voltunk és az ágy az nagyon kényelmetlen volt, szerintem az összes rugó beleàllt a hàtunkba, de ezt tényleg nem bàntàskènt írom, csak észrevétel.
Csak a wellness részleghez szeretnék néhány gondolatot fűzni. Szombat délután volt egy nagyobb család, 3 anyuka és kb 8 gyerek, akik nagyon hangosak voltak, illetlenül viselkedtek. 2 anyuka és egy nagyobb lány a medencébe ették a jégkrémet. A személyzet nem szólt rájuk, s ezt nehezményeztem én is, s a többi ott tartózkodó vendég is.
A szoba kicsit pók hálós és büdös volt Az ágy 3 réteg matracból tevődött össze,(még szerencse hogy tiszta lepedő fedte)nem 4 * -is szállodahoz illik. A szekrény széthullva,a fürdő szoba ajtó díszléc a gyerekre esett a fürdőszoba világítás nagyon gyenge a köntös mintha legalább 2kutya rágta volna meg Mini bár üres ,elavult szobàk èpület A wellnes rész szép ,de meleg víz még a gyerek medencében sem volt ,csak este felé volt vállalható ! ! Az ételek finomak ,de kicsi a választék
Ami nem volt kellemes; mosdókagyló melletti folyékony szappanadagoló nem működött(érkezéskor lett szólva szoba elfoglalása után), wellness rész;hideg a víz,szaunában edényben nincs víz,merőeszköz, Személyzet rendkívül kedves,segítőkész! Ételek finomak,ízletesek,választék bőséges! Panoráma gyönyörű!
Gyönyörű környezetben, szép szálloda, a város zaján kívül, de mégis közel, ideális a pihenésre. Az értékeléssel ismét bajban vagyok-nem először- mert nagyon nehéz a lehetséges öt kategóriába besorolni. Az "átlagos"-nál jobb, a "jó"-nál visszafogottabb. Végül is a "jó" mellett döntöttem, elsősorban a kitűnő konyha miatt.
A szobák és a közös helyiségek szépen berendezettek, a tisztaság példás. Viszont a fürdőszoba már hagy kívánni valókat maga után, egy 4 csillagos szálló standard szobájában nem mutat jól az alul "rozsdásodó" tükör, a ténylegesen és erősen vízköves zuhanyozó tálca külső csempeburkolata. A hajszárító kb 30mp-es üzemelés után leáll és egyhamar nem is lehet újra indítani-nyilván hamar túlmelegszik- így marad a nagyrészt vizes haj, ami nyáron még simán belefér, de télen. . . A parkoló este rendkívül sötét, a világítás igen szerény, egy kis rásegítés jót tenne a vendégeknek az orrabukás elkerülése érdekében. A wellness és a konyha kitűnő- az előbbire azért a közeljövőben ráférne egy kis "tuningolás". Az ételek változatosak, finomak, a reggelinél és a vacsoránál egyaránt. Összességében egy 10-es skálán 7- re értékelném. De mivel a pozitívumok jelentősen meghaladják a negatívumokat, mindenkinek ajánlom.