A Bellevue Hotel az Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.
10 éve visszajáro vendégek vagyunk évente 2x 3x! Sajnos a színvonal sokat romlott :( 10 percig csengettem a bárban hogy egy kavéhozz jussak mire szóltam a recepción hogy hol tudok kávét inni. . Intezkedett rögtön! Wellnessben két fiatal hölgy volt erről ne is beszéljünk 15 percenként dohányozni jártak a tetőteraszra épp ha vmit kértél hát pofavágással kaptál!
Régen azért az öltözet is meg volt követelve. . Jakuzzi nem működött a válasz le van égve a motor gyermekmedencébe nem tudtam a 14 hónapos lányom bevinni annyira hideg volt mind a 3 nap! Vesemedence hideg! Pohár első nap szanaszét a wellnesbe a medence mellett utolsó nap is ott volt! A víz egyszer sem lett össze húzva a wellnesbe esett kelt a lányom! Tv csatorna hol volt hol nem! Wifi borzalom! De viszont egy kis pozitívum az étterembe vacsoránál és reggelinél mindenki tündér volt, kedves ezeket leszamítva a lányom jól érezte magát! Tisztaság volt mindenhol! De ezeket leszámitva és bízva a változásban még meglátogatjuk valószínűleg a szállodát! Üdvözlettel egy 30 éves anyuka
A wellness részleg tisztasága nem megfelelő, a járófelület nagyon piszkos, a szaunákban lévő szaunarács fekete. . . a víz hőmérséklete jóval kevesebb mint amennyi ki van írva. A szobánkból a kilátás a parkolóra volt, jobban mondva az ablak előtt parkoltak az autók, reggel zúgtak. . .
A szobában az ágy kényelme kielégítő, a TV távirányító az elem csere után sem működött megfelelően. A fűtés a 2-es szobában kifogásolható volt, alig fújt meleg levegőt, jeleztük a recepción ahol megoldották, hogy kapjunk külön egy fűtőtestet. A fürdőszobákon is látszik, hogy felújításra szorulnak, a tükör elszíneződött, sok helyen a lapok tisztításra szorulnak. A személyzet kedves és segítőkész. A masszázst mindenkinek csak ajánlani tudjuk, nagyon kedves hölgy volt a masszőr. Az étteremben a kiszolgálás megfelelő, bőséges kínálattal. A reggeli autómata kávé ihatatlna, szinte vízízű, ezen is jó lenne javítani. A hotel szép környezetben helyezkedik el, sok lehetőség kínálkozik, gyalogtúra, Esztergom és Visegrád közelsége számtalan programot kínál! Összeségében számomra csalódás volt a holtel tisztasági állapota egy 4* besorolásnál. Ajánlani tudom azoknak akik nem csak a wellness végett választanák ezt a szállodát, hanem egyéb kirándulással kötnék össze.
Nagyon kellemes hotelnek találom, szép, tiszta, a személyzet Nagyon nagyon kedves, reggelinél volt eg srác ő kifejezetten szuper aranyos volt! Egyetlen egy hiba volt, a 114 es szobában voltunk és az ágy az nagyon kényelmetlen volt, szerintem az összes rugó beleàllt a hàtunkba, de ezt tényleg nem bàntàskènt írom, csak észrevétel.
Csak a wellness részleghez szeretnék néhány gondolatot fűzni. Szombat délután volt egy nagyobb család, 3 anyuka és kb 8 gyerek, akik nagyon hangosak voltak, illetlenül viselkedtek. 2 anyuka és egy nagyobb lány a medencébe ették a jégkrémet. A személyzet nem szólt rájuk, s ezt nehezményeztem én is, s a többi ott tartózkodó vendég is.
A szoba kicsit pók hálós és büdös volt Az ágy 3 réteg matracból tevődött össze,(még szerencse hogy tiszta lepedő fedte)nem 4 * -is szállodahoz illik. A szekrény széthullva,a fürdő szoba ajtó díszléc a gyerekre esett a fürdőszoba világítás nagyon gyenge a köntös mintha legalább 2kutya rágta volna meg Mini bár üres ,elavult szobàk èpület A wellnes rész szép ,de meleg víz még a gyerek medencében sem volt ,csak este felé volt vállalható ! ! Az ételek finomak ,de kicsi a választék
Ami nem volt kellemes; mosdókagyló melletti folyékony szappanadagoló nem működött(érkezéskor lett szólva szoba elfoglalása után), wellness rész;hideg a víz,szaunában edényben nincs víz,merőeszköz, Személyzet rendkívül kedves,segítőkész! Ételek finomak,ízletesek,választék bőséges! Panoráma gyönyörű!
Gyönyörű környezetben, szép szálloda, a város zaján kívül, de mégis közel, ideális a pihenésre. Az értékeléssel ismét bajban vagyok-nem először- mert nagyon nehéz a lehetséges öt kategóriába besorolni. Az "átlagos"-nál jobb, a "jó"-nál visszafogottabb. Végül is a "jó" mellett döntöttem, elsősorban a kitűnő konyha miatt.
A szobák és a közös helyiségek szépen berendezettek, a tisztaság példás. Viszont a fürdőszoba már hagy kívánni valókat maga után, egy 4 csillagos szálló standard szobájában nem mutat jól az alul "rozsdásodó" tükör, a ténylegesen és erősen vízköves zuhanyozó tálca külső csempeburkolata. A hajszárító kb 30mp-es üzemelés után leáll és egyhamar nem is lehet újra indítani-nyilván hamar túlmelegszik- így marad a nagyrészt vizes haj, ami nyáron még simán belefér, de télen. . . A parkoló este rendkívül sötét, a világítás igen szerény, egy kis rásegítés jót tenne a vendégeknek az orrabukás elkerülése érdekében. A wellness és a konyha kitűnő- az előbbire azért a közeljövőben ráférne egy kis "tuningolás". Az ételek változatosak, finomak, a reggelinél és a vacsoránál egyaránt. Összességében egy 10-es skálán 7- re értékelném. De mivel a pozitívumok jelentősen meghaladják a negatívumokat, mindenkinek ajánlom.
A személyzetet nem lehet megkülönböztetni a vendégektől, mert átlagos (néha átlag alatti) ruházatban voltak. A fürdőszobában nincs víznyomás, a tisztaság is hagy kivetni valót maga után. A tv illetve a hűtő nem működött. A wellness részlegen a szauna ülőhelyek fa padozata több helyen mozgott, a medence mozaik csempéi is több helyen hiányosak, baleset veszélyesek.
A szilveszteri programról csak pár nappal utazás előtt tudtak tájékoztatni. Ha tudjuk hogy ez a műsor, nem is mentünk volna. De így már időnk nem volt semmire. Ami pozitívum, az az étterem személyzete.
Ketten utaztunk Édesapámmal és egy kis testű kutyával. Akadélymentesített szobát kaptunk, ami kicsi is volt két felnőtt és egy kutya részére, valamint a fürdőszobára egy erős felújítás ráférne. Az orvosolható problémákat a személyzet segítőkészen megoldotta, ez abszolút pozitív.
Az étterem személyzete is rendkívül kedves és figyelmes, az ételek is változatosak és finomak voltak. Tetszett, hogy minden napra volt valami programlehetőség biztosítva. A masszőr hölgy nagyon jól maszíroz.
Bár nem először voltunk a hotelben, mintegy "törzsvendégi" kedvezményként sikerült egy olyan pici szobát akapnunk, ahová még a kis azstalkához szánt 1 db fotel is csak a sarokban fért el. A szoba mennyezeti fő világítása nem működött és a hűtő sem (bár az évszak miatt az utóbbi nem volt akkora gond).
Hál' Istennek a wellness részleg továbbra is hozta a kötelezőt, bár illó olajokat sajnos tobábbra sem találni a finn szaunához, illetve szauna szeánszot sem szerveznek. A személyzet ugyanakkor továbbra is kiváló, kivéve a szoba takarítót, aki attól függetlenül érdeklődött a takarítás iránt, hogy a szobaleírásban felhívták a figyelmet arra, hogy amennyiben valaki szeretné azt, akkor azt külön jegyezze.