Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Két ágyas szobában jó lenne két ülőhely! A medencék hangulatvilágítása hiányos volt, néhány izzó nem égett. Minden medencénél tapasztaltuk, hogy a befúvók egy része nem működött. A nedves törölközők és fürdő köpenyek napi (akár többszöru) szárítása nem megoldott. Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat!
A WiFi az ott tartózkodásom alatt nem volt, a tv adás időnként leállt, írva, hogy nincs internet kapcsolat, percek múlva lett ismét. Sajnos az ételek meg éppen, hogy langyosan voltak negyed 7körül. A wellness be pedig nem volt eléggé meleg a víz, meg a helység. Alapjába jól éreztük magunkat, bár dupla szülinap alkalmából mentünk ide, ezt eddig mindenütt figyelembe vették! Egy Kiss gesztussal! Itt nem, ezt hiányoltam! Bocsi!
A személyzet tagjai közül mindenki nagyon kedves és figyelmes volt, szinte lesték minden kívánságunkat. A híresztelések ellenére minden nagyon tiszta volt, a szoba meghitt, kellemes, romantikus. A személyzetből szeretném kiemelni Tünde és Zsuzsanna figyelmességét a vendégek felé, példaértékű!
Minden nagyon jól volt mindenki kedves volt finomak voltak az ételek a kiszolgálás is hibátlan volt. Nagyon örültem hogy szerencsém volt ilyen gyönyörű helyen kikapcsolódni.
Nagyon szép a hotel és gyönyörű, nyugodt helyen van. Mi már másodszor voltunk itt a családommal és mindkét alkalommal elégedettek voltunk. A személyzetet csak dicsérni tudom, kedvesek és segítőkészek.
csendes,nyugodt hely a pilisi túrák központjában. . ha maximum 100% akkor csak azért adok 99% -t mert nem tudtak gluténmentes kenyeret a reggelihez ajánlani. . viszont sokkal több a pozitívum. . . jó árak,finom ételek,finom borok, a napközbeni túrák után a wellness részen pihenhettük a túrák fáradalmait. . .
4 napot töltöttünk a szállodában. Elhelyezkedése nagyon szép, ár-érték arányban tökéletes. Ingyenes a parkolás. Szobák tiszták, tágasak, pihenésre tökéletes hiszen nem hallatszódik át a szomszédtól semmilyen zaj. Személyzet kézséges,nagyon kedvesek. Félpanziós éttermi ellátás is megfelelő volt,az ételek ízletesek.
A személyzet figyelt arra hogy a svéd asztal mindig frissen újra töltve legyen. A wellnes is megfelelő,különösen a szaunák amik elnyerték a tetszésünk. Amit talán kevésbé voltak szimpatikusak: az élménymedence a megszokottnál szerintem hidegebb,egy kora őszi időszakban ez akár kellemetlen is lehet. A konditerem sajnos egy hatalmas 0! A gépek nem működtek. A fiatalabb korosztály mindenképpen örült volna pluszban egy fittnes használatnak. Összességében ajánlani tudom!
A szálloda nagyon szép helyen van. Csodás a kilátás a Dunára,főleg a teraszról. Esténként nagyon kellemes onnan nézni a naplementét. A reggeli és a vacsora nekem nagyon ízlett. A szobában a széles ágy szuper kényelmes. A hotel berendezése nagyon szép. A wellness medencéje megfelelő,bár a felnőtt most egy kicsit hűvös volt. Harmadszor voltunk a hotel vendégei ,de még jönni fogunk.
Az étteremben a kávéfőző és ital automata elhelyezése - és mennyisége - nem megfelelő. A vacsoránál 1-2 kancsó ivóvíz elhelyezése jó lenne. Az ételek minősége, mennyisége, feltöltése nagyon jó volt.
Minden nagyon tetszett!!!! Szép rend fogadott,a svédasztalos reggeli illetve vacsora nagyon izlésesen volt tálalva,a személyzet folyamatosan szedte le az asztalokról az üres tányérokat,poharakat!! A medencékben jókat lehetett fürdeni,ráadásul a kinti medence is kiváló hőfokkal rendelkezett.