Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Csodálatos 4 napot töltöttünk a Hotel Bellevueban,99%-ban megvoltunk mindennel elégedve. Egy pár apró,jelentéktelen dolog miatt nem volt 100%: 1. a köntös kicsi és szakadt volt. 2. törölköző foltos. 3. zuhanyállító törött. 4. tusfürdő,kézmosó folyadék hiánya. Természetesen ezen kívül,maximális,teljes igényű luxus szolgáltatást nyújtott a szálloda és a személyzet egyaránt.
A környezet és a szálloda is csodálatos. Mindennel nagyon meg voltam elégedve, az ételkínálat egyszerűen fantasztikus, a személyzet udvarias és segítőkész. A hotelt minősíti az is, hogy ottjártunkkor szinte teltház volt.
Ui: A bejáratnál lévő ajándékbolt tulajdonosa a "Kavicsos Ember", mindenkinek ajánlani tudom, hogy szóba elegyedjen vele, mert úgy ismeri a környéket, mint a tenyerét és nagyon sok hasznos információval tud szolgálni, pusztán kedvességből. Egy szó, mint száz: visszavágyom.
Elégedettek voltunk a szálló wellness részével, a masszázsok kitűnőek voltak. Az étteremben az ételek minősségével valamint a személyzettel szintén elégedettek voltunk. Ami nem tetszett, az a fürdőköpenyek, valamint a törölközők minőssége, több is szakadt volt köztük, a zuhanyzónál a tusfürdő adagoló üres volt vagy nem működött,de nem jött belőle semmi.
Az ételek választékán lehetne bővíteni,a minőségén javítani. A tisztaság hagy némi kívánni valót maga után, pl. : koszos volt a pohár a reggelinél,pókháló a szobában,a fürdőben hiányoltam hogy nem tudtam lerakni a fogkefét a csap mellé,mert nincs hely. Azon kívül nagyon jól éreztük magunkat. köszönjük szépen, hogy ott lehettünk. Nagyon szép a környezet,az elhelyezkedés.
A szálloda nagyon jó fekvésű, gyönyörű Dunai kilátással rendelkező szobát kaptunk. A szoba kényelmes, tiszta. A mintás padlószőnyeg számomra ízléstelen és nem is praktikus, de ez nem befolyásolta a pihenésünket. A bekészített fürdőköntösök és törölközők állapota kritikán aluli, mérhetetlenül kapott, sőt szakadt is, nem négy csillagos kategória.
A wellness részleg rendben van, nekem egy infra szauna és egy merülő medence hiányzott csak. Az éttermi személyzet hozzáállása, kedvessége és szakértelme erősen kifogásolható (főleg az idősebb korosztályé. )Az ételek minősége elfogadható, teljesen standard, semmi extra. Úgy gondolom a fenti negatívumok nagy részének kiküszöbölése nem jelentős befektetést igényelne,de nagymértékben javítaná a vendégek elégedettségét.
Gyönyörű szálloda, csodálatos környezetben. Kitűnő konyha, udvarias kiszolgálás. Nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszatérünk még ide. A wellness részlegben szívesebben láttam volna egy merülő medencét. (Mondjuk az aroma kabin helyett, amelynek a kihasználtsága majdnem nulla. ) Viszont összességében így is nagyon tetszett.
Nagyon jól éreztük magunkat, minden nagyon megfelelt az igényeinknek.Testvérem és párja is itt volt azon a hétvégén. Csodálatos volt az udvar a kilátás a kiszolgálás.Fenségesek voltak a reggelik és vacsorák. Kellemes perceket tölthettünk a wellness részlegen,a szobában pedig kettesben. :) Visszavágyunk!
Amint a fenti csillagok jelzik, minden csillag fénye arany lehetne, ha rögtön a szobába belépésnél nem akad meg a tekintetem az ágyra készített fürdőköpenyre, mely szürke, tépett, összement kellemetlen rongydarab. Nos ezt fel is kell venni, és bizonyos ideig hordani!
Ez volt sajnos az első benyomás amikor beléptem, és hiába volt utána megannyi igyekezet a személyzet részéről, sajnos mindig levont az élvezetből ez a rongydarab, melyhez foghatót még sehol nem láttam, pedig igen igen sokadik wellness szállodát látogattunk eddig. És Horribile dictu! fejenként 5OOO forint kauciót számitanak fel, amit csak akkor oldanak fel, ha a távozáskor a vizes, szakadt ócska rongyokat le nem szállitmányozzuk személyesen a portára! No ilyet sem pipáltam még! Ehhez már csak egy apróság, a szobában a fej felett kb másfél méterrel helyezték el a lámpát, olvasni lehetetlen, nincs elég fény, mely alatt kb fél méterrel, tehát az ágytámla felett jóval, van a kapcsoló! Magyarul fel kell kelni lekapcsolni az olvasólámpát! Ez volt ami nagyon zavaró volt ottlétünkkor, az összes többi dolog, az ágy kényelmes, a lift kiváló és szép, az étterem gyönyörű panorámája, és berendezése, az ételek nagyon nagyon finomak! A személyzet kedvessége, udvariassága,hozzáállása tökéletes! Csak könyörgöm, a fürdőköpenyt, csak azt tudnám feledni!
Minden tetszett ami fogadott, ahogy fogadtak, a személyzet, a kiszolgálás, a felszolgálás, az étterem,az ételek íze, a csodálatos környezet, igazi kikapcsolódási lehetőség! Amivel nem voltam elégedett és rombolta a szép emlékképet, az a matrac, aminek a rugója szó szerint nyomta a hátam illetve azt hallgattam ahogy pattognak alattam ha megfordultam:( Összességében elégedett voltam és nagyon jól éreztem magam, amit köszönök!
Férjemmel és két csodálatos unokámmal jártunk a Hotel Bellevue-ban. Szép környezet /a szobánk nagyon szép,tiszta,rendezett volt / pazar kilátás, étkezéseknél bőséges választék a személyzet udvarias segítőkész. Mindennel rendelkezésre állnak. A wellnes részleg kellemes és tágas. Nagyon jó ötletnek tartom a gyermekmedencét és a sókamrát is. Csakis ajánlani tudom másoknak is.