Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Szép és kellemes környezetben tölthettünk el három napot a Hotel Bellevueben. Nagyon finom és sokféle étel közül választhattunk a büfé reggelinél és vacsoránál. A felszolgálók nagyon kedvesek voltak. A sokféle élménymedence valamint a szaunák, só- és illatkabinok minden igényt kielégítettek.
Nekünk hiányzott, hogy nincs úszómedence, de így is nagyon jó volt. A környék gyönyörű! Csalogatott az őszi erdő és a Duna-part egy kis sétára, kirándulásra. Igazi aktív pihenésre való hely. Köszönjük.
Nagyon szép a panoráma, a Duna látványa. A szobák tiszták A Wellness Részleg kifogástalan. A szaniter megoldása nekünk nem tetszett. A mosdó kagyló magasan van és kicsi a vízcsap nagyon zajos. A zuhanyozás kabin és tálca nélküli a víz majdnem kifolyik a szobába. Összességében így is jól éreztük magunkat másoknak is ajánlani fogjuk.
Sajnálom, hogy a következős sorok igazak. Kívülről, belülről szép szálloda de. . . . Nos, a megérkezéskor a recepciós kedves volt, eligazított minket. Az eltolt szint és a 2 külön lifttel való feljutás a második emeleti szobába nem volt egyszerű ugyanis azt elfelejtették közölni hogy közben van 1 lépcsősor is ahol fel kell cipelni mindent.
A szoba: a fürdőszobában nem működött sem a csapnál sem a zuhanykabinban a szappanadagoló. Hiába nyitotta fel a műanyag burkolatot a szobaasszony szappanhoz igy sem jutottunk. A zuhanyfülkében a zuhanyrózsát tartó rúd csak a fejünkre nem esett. . . . . A szoba tetőtéri volt, az ablakon a redőny borzalmas kinézetű volt és nem lehetett rendesen lehúzni sem. A szobában a hőfokszabályzó 31 foknál kapcsolt be és hiába csavartuk le a meleg maradt, viszont jött jó kis büdös kintről ha kinyitottuk az ablakot. A kapott köntösök szakadtak, agyonhasználtak és gyerek méretűek voltak. A törülközők szintén agyonhasználtak voltak. A szobában a pótágy és az asztalok alatt sár és falevél maradvány volt valószínűleg az előző lakótól, ami arra engedett következtetni hogy a szobát nem takarították ki. Mi este 5 után foglaltuk el a szobát igy erre lett volna idő. A szoba olyan kicsi volt hogy a 2 ágy és a pótágy mellé és közé már egy hajszál sem fért be (össze voltak teljesen tolva). A wellness részen a pultos hölgy rendesen utálatos volt. . . . Ja és második éjszaka tűzriadó volt. A tele szállodában egyetlen 1 recepciós volt aki szerencsétlen az áram nélküli szállodában rohangált mint pók a falon (miközben a riasztó ordított egyfolytában). Sajnos a panaszainkkal nem voltunk egyedül, távozásunkkor többen is sorban álltak reklamálni. A reggeli és az ebéd viszont nagyon rendben volt. Többször megkérdezték, hogy elégedettek vagyunk-e és hogy ízlett-e a reggeli illetve a vacsora. Az ételek nagyon finomak voltak és soha nem hagyták hogy bármi kiürüljön, hozták az utánpótlást időben. A pincérek kedvesek és segítőkészek voltak. Mintha nem is a szállodához tartoztak volna. Sokat járunk 4 csillagos szállodákba. Ilyen csalódás még nem ért soha. . .
Nagyon jó és finom ételek, udvarias, figyelmes pincérek. A lift hangja és a szomszéd szoba fürdőszobájából áthallatszó hangok gyakori zajforrást jelentettek. Néhány vendég tapintatlanul hangos beszéde, ajtó csukogatása kicsit kellemetlen volt. Az úszómedencét kár volt nem megépíteni, nagyon hiányzott a wellnesből.
Abszolút kifogástalan volt az ellátás a szállodában! Egyedül a fekvőhelyből kiálló rugó volt zavaró éjszaka. Ezen egy ráhelyezett pokróccal, vagy pléddel könnyen lehetne segíteni. Azért írom le, hogy figyeljenek rá! A folyosókon és a szobákban lévő festmények kellemes hangulata megfogott minket, de a festő kilétéről senki se tudott nekünk felvilágosítást adni. Köszönjük a vendéglátást!
A szoba tágas kényelmes szép kilátással rendelkező volt. A recepcióün kedvesen fogadtak bennünket és teljeskörű tájékoztatást kaptunk. A wellnes részleg recepcióján már ez a kedvesség hiányzott. Azt kevésbé értettem, hogy a masszázs szolgáltatás vasárnap nem volt igénybe vehető, illetve a hétfői napon is csak 15 órától tudott volna időpontot adni.
Ebben az egy esetben azt éreztem nem a szálloda van a vendégért, hanem fordítva! Az ellátás bőséges és változatos volt. Mindenképpen pozitívum, hogy távozáskor a számla elkészültére nem kellett órákat várni, nagyon gyorsan, flottul ment minden. Köszönjük!
A személyzet nagyon kedves, készséges és udvarias volt. A szálloda és a szobák szépek. Az ablakok azonban piszkosak voltak, ami lehangoló látványt nyújtott. Két szobát vettünk ki egyet magunknak, egyet a gyerekeknek. Sajnos a mi szobánkban lévő ágy hihetetlenül kemény volt. Az ételek nagyon finomak voltak, bőséges választékkal.
A szállodából pazar a kilátás. A wellnes részleg kiváló, bár bizonyos élmény elemek csak ritkán és rövid ideig működtek. Összességében jó szívvel ajánlom mindenkinek.
A szálloda elhelyezkedése és kialakítása nagyon jó! Ára a szolgáltatás minőségét és színvonalát tekintve véleményünk szerint nagyon versenyképes. A személyzet közvetlen, segítőkész és udvarias! Az étterem ételválasztéka és az ételek íze kifogástalan. Negatívum: ebben a kategóriában már nem lenne szabad előfordulnia csorba tányéroknak, bögréknek.
Javasolnám a reggeli asztaloknál az asztali szemetes alkalmazását! Ezek apróságok, de érdemes odafigyelni rájuk! Különben a szálloda nagyon megnyerte a tetszésünket!
A hotel csodálatos környezetben, majdnem közvetlenül a Duna partján, a hegyoldalban épült. Az épületcsoport modern, ugyanakkor kellően visszafogott stílusú. A környéken csodás természeti részek találhatóak (tavak, ösvények, erdő). A személyzet udvarias, ugyanakkor viszont a figyelmességen lehetne javítani.
(vacsora alatt nem sikerült odaérnie az italos pincérnek, mert a tányérok visszahordásával volt jobbára elfoglalva, pedig nem az lett volna a fő feladata). A szoba felszereltsége, kényelme, a szolgáltatások és a wellness-rész kiváló szintű.
Maga a szálloda remek helyen van és jól felszerelt, a tisztasággal nem voltam 100 %-ig elégedett, de nem volt zavaró. A személyzet kedves, udvarias volt , a bútorzat nagyon szép, elegáns, a wellness részlegnél pozitív, hogy van konditerem és asztaliteniszezni is lehet.
A konyha elmegy négy csillagosnak, de lehetne kicsit jobb, noha minden nap volt vadétel és halétel is, amit nagyra értékeltünk. Ami igazán hiányzik és nyáron ezért nem ezt a helyet választottuk, az az, hogy nincs kinti úszómedencéje a szállodának, azaz egy forró napon csak bent a meleg, fülledt vizes helyen lehet lubickolni. Úszni hosszokat nem is igen lehetett, mert nincs úszómedence. Persze, ennek ellenére nagyon jó áron és remek kikapcsolódást nyújt ez a hely, ajánlani tudom másoknak is.