Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
A személyzet udvarias és segítőkész. Az ágyak hatalmasak és kényelmesek. A reggeli kicsit egyhangú, de a vacsora ízletes és finom. Furcsa viszont, hogy a recepción nem lehet kapni semmilyen prospektust a környék látványosságairól. Továbbá az is kissé érdekes és bosszantó, hogy a recepciós nem tud németül.
Előttünk pár nappal érkeztek német barátaink akiket a recepciós nem értett meg. Ők már idősebbek és nem tudnak angolul, ezért haza telefonáltak Németországba a lányuknak, hogy hívja fel a szállodát és beszélje meg a problémájukat. Az elhelyezkedésre azért adtam ilyen keveset, mert a hotelt csak egyik irányból lehet megközelíteni az aszfaltos útról. Balra befordulni és kifordulni csak egy nagyon rossz kátyús úton 4-500 m után lehet. Ezek az észrevételek nem rontották el a kedvünk az ott tartózkodás alatt. Másik észrevételem, hogy hiba volt a tulajnak ennyi kínai festményt összevásárolnia. Fele is bőven sok :-)
A szálloda nagyon hangulatos, különösen tetszett a szépen elrendezett szökőkutas belső udvar. A szoba ízléses, tiszta volt. Az ételek kitűnőek, bőséges választékkal. Mi fél tízkor mentünk mindíg reggelizni, és így sem hiányzott semmi, ami ritkaság szerintem. Látványkonyha is van a reggelinél, szuper volt.
A személyzet profi-láthatatlan, de ha szükség van rájuk, azonnal intézkednek, kedvesek, udvariasak. A kilátás a teraszokról csodás, jó levegő, szép környezet, igazi kikapcsolódás. A wellness részleg is gyönyörű, a szaunák szuperek és a sószoba is. Minden működött! Amit nem mindenhol tapasztaltam. Wi-fi,TV,kondi,fürdőszoba! Amint módomban áll, újra elmegyünk! Pici negatívum amin javítani lehetne: ha már 4 csillag és köntöst kap az ember, akkor ne csak egy,-női 34-es méretben - legyen, mert elég kellemtlen pl. egy két méteres 100 kilós férfinak egy ilyen öltözékben felbukkanni a wellnessben :) Mindenkin ilyen volt. Ezen spórolni kár. Az ágy rettentő kemény volt, próbáltak javítani rajta egy egycentis szivaccsal,de az kevés volt. Igaz,rögtön hoztak még egy ekkora szivacskát mikor kértem. Sajnos, nincs masszázs vasárnap. Ezt nem is értem. Összességében szívesen ajánlom mindenkinek.
Összességében minden rendben volt, nagyon jól éreztem magam. Amit hiányoltam, hogy mivel busszal érkeztem, a buszmegállónál nem ártana kitenni egy kis útmutatást, hogy merre induljunk el, hogy elérjük a szállodai feljárót. Az autóút szélén bóklászva esőben, csomaggal ez kedves gesztus lenne a pihenni érkezőnek és nem nagy beruházás.
A másik hiányosság a recepción fogadott, nem készítik össze előre a csomaghoz tartozó kedvezményes kuponokat, mi több, el sem mondták, egyesével kellett rákérdeznem mindenre és akkor kaptam meg őket, minden kérdésem után a következőt. Felmerült bennem, ha nem kérdeznék rá, sosem kaptam volna meg? A harmadik probléma pedig a szobában fogadott, hangyák szaladgáltak a szőnyegen, megpróbáltam magam megszabadulni a láthatóaktól, mivel nem volt túlzottan sok, elviseltem és nem kértem másik szobát. Minden más tökéletes volt, az étterem kínálata változatos, bőséges és nagyon finom, a személyzet nagyon kedves. A végső benyomásom nagyon jó, biztosan visszatérek!
Nagyon szép a szálloda épülete, a tervezése hangulatos, a hegyoldalon nagyon szép környezetben épült. A személyzet is kedves, a kiszolgálás kitűnő volt. A wellnes részleg is kifogástalan, kényelmes és tiszta,igazán nagyon jó volt pihenni és kikapcsolódni. Egy kellemetlenség volt a fűrdőszobából a csatorna bűz visszaérzett, mire rájöttünk a kád lefolyót bezártuk, akkor megszünt.
Ami tetszett: elhelyezkedés, a recepción a kollegák kedvessége, segítőkészsége, felkészültsége, nagy szoba, wellness részleg, kert, kilátás, játékszoba.
Ami nem tetszett: a szobákban nem volt mindennap takarítás (ez már a 3* szállodában is mindennapos), illetve az étterem ablakainak a párkányai koszosak voltak, a fürdőszobában le volt pattanva a WC ülőke, az étteremben a svédasztalos vacsoránál szólni kellett az ételutánpótlásért, kicsit kopottak voltak a fürdőköpenyek, a bérelhető biciklikhez nem volt gyerekülés ami egy családi hétvégén igen rossz, mert a környéken nagyon sok a kirándulási lehetőség. Ha a hiányosságokat kijavítják akkor ajánlanám a szállodát.
A szálloda szolgáltatásaival tökéletesen meg voltunk elégedve, a szobában tisztaság, az ágy kényelmes volt. Az ételek finomak és változatosak. A személyzet minden szempontból segítőkésznek bizonyúlt. Mi napközben kerékpárral jártuk be a várost és környékét, majd esténként a wellness részlegen pihentünk, melynek szolgáltatásaival teljesen elégedettek voltunk.
Wellnes részleg maximálisan jó volt. Superior szobában az ágy kényelmnetlenűl kemény volt és nem volt rendesen kitakarítva. 5 éjszakát voltunk, de ez alatt egyszer sem volt pl. sültktumpli, rántotthús, amit a gyerekeink ismernek és megesznek (gyerekbarát menü). Igaz, volt strucchús és szarvaspörkölt. A gyerekek uzsonnája az előző napi vacsora süteményei voltak.
Az elhelyezkedése a hotelnak szenzációs, nyugalomra csendre vágyóknak első osztályú, a személyzet rendkívül figyelmes udvarias, talán a wellnes központ medencéinek szolgáltatásai kicsit vontatottak. Az étkezés minősége kifogástalan, rendkívül bőséges, változatos és sokrétű. Összességében egy pihentető kikapcsolódásra kiválóan alkalmas helynek jellemezném.
A szálloda és a szállás nagyon tetszett,csak a közvetlen környezete nem. Semmi más lehetőség nem volt csak ott lenni,vagy távolsági busszal beutazni a városba. Hiányoltam a szervezett programokat. /városnézés, sportolás szervezetten, közös szórakozás, teniszpálya, kosárlabdázás, reggeli torna,kirándulás az erdőbe csoportosan / A reggeli és a vacsora bőséges, választékos volt, de hiányoltam az az asztalokról az ivóvizet.
Ami tetszett: gyönyörű kert, klassz fürdő, kiváló masszőr (Andrea), ízletes ételek, kényelmes ágyak Ami nem tetszett: kapkodó személyzet, nyikorgó ajtó, repedt mosdókagyló, lógó csap a zuhanyzóban A hotel kívülről csodaszép, mesés kilátással, a belső berendezés alapján, inkább az idősebb korosztálynak ajánlanám.