A Bellevue Hotel az Esztergom belvárosától mintegy 5 kilométerre fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, csodálatos kilátást nyújtva a Dunakanyarra.
Három kellemes napot töltöttünk el a férjemmel. Gyönyörű helyen található a szálloda,csodás a belső kertje,rendezettek a szobák,ízletesek az ételek. Előzékeny a személyzet. Wellness részleg is nagyon szép és tiszta. Az ágybetéttel voltak kisebb problémáink lehetne kicsit puhább is.
A szálloda remek szolgáltatást nyújtott. A welness részleg egészen kíváló volt. Két gyermekünk is jól érezte magát, a környéken tett kirándulásokat követően, alig várták a lubickolást. A személyzet előzékeny, és udvarias. A pénteki élőzene nagyon jó hangulatú volt. A reggeli, és vacsora választékából mindenki megtalálta az izlésének megfelelőt.
Barátokkal jártunk ott. Mi is ajánlás útján jutottunk el Esztergomba. Kellemes volt az a pár nap amit ott töltöttünk Nem volt meglepi, -kellemetlen- Mindenkinek ajánlom, mert a környék is szép, új építésű, és barátságos a hotel. Kíválló ízléssel berendezett,szobák. illetve a hotel. A személyzet nagyon jó, sőt barátságosak. Röviden ez a pihenés megéri az árát.
A szolgáltatások közül hiányoltam az úszómedencét, ennyi embernek ez a wellnes kicsi. Az ágynemű megdöbbentő, szürke, korházi kötős. A fürdőköpeny agyon mosott, szürke, gusztustalan, a törölközők barna folttal tarkítottak (nem akarom megnevezni azt amire emlékeztet). A függöny ismeretlen eredetű anyaggal lefröcskölt,az ágy összetákolt.
Csalódtam, a fotók nem ilyen dolgokra utaltak. A konyha jó, ugyan a reggeli kávét még le sem nyeltük, már akarták hozni a számlát, nem kérdezték, hogy kérünk e még valamit, pedig forgalom nem volt.
igen látványos érdekes tervezés tágas teraszok csodállatos belső udvar a viz minősége hátrányos a szauna konyha kiváló éterem tágas aválaszték bőséges aszobák kényelmesek jól felszereltek akörnyezet szép a személyzet barátságas a belső medencék tágasak a vizhőfoka jó az ár kicsit huzós de akciósan elérhető mindenkinek ajánlaom aki szereti a szaunát szeret kondizni.
Gyakorlatilag egyet értek az előttem szólókkal, a fürdököpeny törölköző vicces, a szoba tetőtéri lukacska, a wc papír egyrétegű egy négycsillagosnak hírdetett hotelben, a melegvíz hőmérésklete beállíthatatlan. Ugyanakkor többnyire jól éreztük magunkat. A wellness részleg pazar, a tisztaság rendben, a kaja elfogadható.
Sőt az akciós ár sem volt túlzott. Amiért nálam teljesen megbukott a szálloda: szombat délelőtt kb. 50-en lubickoltak a medencékben, és jött egy farmeres fickó egy 4 méteres létrával és elkezdett a medencék szélén villanyt szerelni- cserélgette próbálgatta a kiégett izzókat. Hát nem tudom, de aki jártas a munkavédelemben az megdöbbenve nézte a kb. két órás akciót. A munkavédelmi bírság elérheti a 10 millát is- valószínű ezt megnyerte volna a szálloda. Másnap vasárnap délelőtt két hölgyike 9 óra tájban gumikesztyűben vegyszert spriccelve a medence szélére ill a padlóra - takarította az elszineződött foltokat. Hát ez a közöny ami a vendégek szórakozását-zavarását illeti megdöbbentett -ezért nem ajánlom a szállodát. Ezért értékeltem a szolgáltatást szörnyűre! ! !
Tavaly voltam először a barátommal itt, de idén is muszáj volt elmenni, annyira jó hely. Szó szerint odaértünk, és már pakolhattunk is, olyan gyorsan eltelt az a 2 nap :( Az ételek egyszerűen csodásak, bőséges, és finom! ! :) Minden van ami szükséges egy ilyen helyre, hideg-meleg víz, szanua, kondi terem. . . . Egy szóval nekem a kedvencem, és az is marad! :)
A Hotel Bellevue egy valaha jobb napokat látott wellness-szálloda, a 4-csillag kissé ambiciózusnak tűnik. A szoba tiszta és szép, de pl. majdnem minden tányér csorba volt, a köntösök szürkék, némelyik rojtosra kopott. . . A szálloda wellness részéről csak egy falépcsőn lehetett fölmenni a napozóteraszra, ami elég kényelmetlenné tette a pihenést, szabadtéri rész nincs.
A kiírt szolgáltatás (minden pénteken táncos est, szombaton vízitorna)épp nem működött. A vacsora kifejezetten finom volt, a reggeli elég egyszerű, pocsék kávéval. A személyzet e-mellett kedves volt.
Október 23-án mentünk a szállodába 2 éjszakára. A személyzet kedves volt, nekem a szoba berendezése nem tetszett, kisit gissesnek találtam. A wellness részleggel nagyon meg voltunk elégedve, valamennyi medene és szauna tetszett. A félpanziós ellátás jónak mondható, az ételek ízlettek. A szállodát ősztől tavaszig mindenkinek szívből ajánlanám
Nem először jártam a szállodában.Mindennel tökéletesen megvoltam elégedve.A wellnes egyszerűen fantasztikus.rengeteg napozó ágy van,bár egy kicsit kényelmetlen.Tisztaság van,kedves a személyzet.A kaja finom, bár a reggeli mindennap egyforma volt. A kilátás pazar,bár mikor szívesen elmennék újra.