Böngéssz a legfrissebb balatonkenesei értékelések között!

Gyenge 2025. július 17. 13:37családjával járt itt
Hát Üdv! ! Júli. 7-től 13-ig voltunk. . . Immár másodjára,de sajnos harmadik alkalom nem valószínű hogy lesz. . . Persze a borús hangvétel a rossz idővel kezdődött. . . Sajnos nagyon kifogtuk. . . Viszont már nem volt az a csilli-villi tisztaság mint tavaly,valahogy olyan érzésünk volt,mintha tulaj,vagy üzemeltető váltás lett volna.
2025. július 10. 16:37gyerekekkel járt itt
Előre foglaltunk asztalt, tehát volt helyünk az amúgy nem kis forgalmú helyen. A felszolgálók tényleg "pincér" öltözékűek voltak, ez pozitív. Jó kedéllyel szóltak minden vendéghez, kicsit még beszélgettek is az emberrel, de nem tolakodóan, csak amit kell ilyen helyzetekben, hogy jó legyen a hangulat.
Kiváló 2025. július 8. 19:05családjával járt itt
Tiszta,kis retro étterem. Kedvesek a kiszolgálok,a hangulat is . Ételek nagyon finomak voltak!
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 46 városban járt márNépszerű író - 52 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
2025. június 10. 15:07a párjával járt itt
Azt hiszem, egy ismerősünknél láttam egy képet, hogy itt voltak és mivel nem ismertük ezt a helyet, gondoltuk eljövünk egy hétvégére. A parkolásról nem tudok mit mondani, mert érkezéskor találtunk az utcán a szállodával szemben szabad parkolóhelyet, így nem hajtottunk be a szálloda parkolójába de ha jól tudom, az fizetős.
Kiváló 2025. június 6. 10:56a párjával járt itt
A wellness részleg hangulatosan berendezett, tágas és közvetlen kijárata van a szálloda saját strandjára a Balaton partján. Nagyon jó ötlet, hogy a szaunák egyik fala, ami a Balaton felé néz, teljesen üvegezett, így a test szauna élményét a gyönyörű látvány a füves strandra és a fákra, a Balaton különleges színével a háttérben lelki megnyugvás élménye fokozza.