Átlagos 2025. december 1. 9:04gyerekekkel járt itt
Azoknak tudom ajánlani, akik nem reggeliznek. A hotel épülete és a környezete szép, csendes. Ebben az árkategóriában megfelelő lenne, ha nem lenne problémás a reggeli és a lyukas szúnyogháló. A szoba berendezése egyszerű, szekrények helyett nyitott polcok vannak, fotel nincs, de az ágyak kényelmesek.
A szobák tiszták, de az elhasználódott szúnyogháló miatt a poloskák is bemennek. A településen ebben a kategóriában nagyon ritka a családi szoba, ez előnye lehetne a hotelnek. Sajnos a reggeli valóban elfogy a kétórás idősáv felénél és nem is tudják pótolni, mert pékáru sincs készleten.
Nem túl kicsi gyerekekkel jó hely, mert érdekes a berendezés, van gyerekmenü, sőt gyerekeknek való evőeszközök is, ami sajnos nagyon kevés helyen létezik. Sokféle étel van, a fantázianevek alapján valóvab nem mindig lehet kitalálni, hogy milyen ételt kínálnak. Sajnos gyümölcsleves nem volt, A felszolgálás profi volt.
Az ebédlő nagyon tágas nekem ez kellemes meglepetés volt. Voltunk már több helyen és túl zsúfolt volt nem lehetett kényelmesen leülni közlekedni. A kaja isteni volt amit kóstoltam kifogástalan volt. A masszázs is szuper a hölgy nagyon érti a szakmáját. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen!
Kikapcsolódásra alkalmatlan, pihenésre megfelel. Igazából csak nem aktív időseknek ajánlanám. Ami kifogásolható, hogy a fürdőben lóg a mennyezetről a pókháló, a szobában kiürítetlen kuka ,koszos zuhanykabin fogadott. A svédasztalos étkeztetés pedig elég egyhangú és szegényes azokhoz a szálláshelyekhez hasonlítva, ahol eddig jártunk. Van hová fejlődni.