Böngéssz a legfrissebb harkányi értékelések között!

Kiváló 2025. szeptember 6. 18:09a párjával járt itt
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Nagyon szép igényes lett a szálloda . Gyönyőrű tiszta minden. Nagyo finom és bőséges az étel választék. Kedves segítőkész a személyzet, egy felszolgáló hölgy kivételével. Igaz ő csak első este volt, lehet,hogy már nincs is ott. Nem is oda való. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Kiváló 2025. szeptember 3. 4:49gyerekekkel járt itt
Illedelmes, készséges személyzet, a recepciótól, a pincéreken keresztül, a szoba takarítókon át az ott lévő nyaraló társakig, a wellness részleg dolgozoiig. Megoldott, kényelmes parkolás , tisztaság, nyugalom, . A már működő wellness részen készséges, udvarias személyzet, magyar, angol nyelven jól beszélő eligazítások.
2025. szeptember 2. 12:47a párjával járt itt
A városi strand miatt jöttünk ilyen messzire , ami országosan is magas színvonalú. Utolsó ittlétünk óta is sokat fejlődött. A szálloda csendes , tiszta, kényelmes , a lehető legjobb helyen, mindentől sétatávolságban. Az öt nap alatt nem is kellett elővenni az autót. Az étkezéseknél mindig találtunk finom ételeket.
Gyenge 2025. szeptember 1. 5:31egyedül járt itt
2-3 éjszakára a svédasztalos reggeli elfogadható,de 7éjszakára katasztrófális! ! !

Hatszor a tojásrántotta+főtt virsli, hideg felvágott mind a 7 nap ugyan az! ! !
A VACSORA mennyisége teljesen elfogadható,minősége erősen kritikus ! !
7 nap alatt 2 süti, 5x dinnyék gyümölcsként ! !
Az ételek tőbbsége zsírban úszik ! !
Kár az étkezés miatt a teljes pihenést lerontani az értékelésnél ! ! !