Gyenge minőség, magas áron. Nem túl képzett személyzet , az alsó pincébe vittek ami tele volt léggyel , olyan sokkal, hogy nem lehetett enni tőlük. Szörnyű volt.
Kecskemét összes étterme közül, a CSALÁNOSI CSÁRDA magasan viszi a prímet. Csodálatos környezet, udvarias kiszolgálás, fantasztikus ízvilág, ár / érték aranyban megfelelő és az adagokról már szót sem ejtenék. Ajánlom mindenkinek!
Szörnyű 2025. szeptember 28. 22:06családjával járt itt
A mai napon a családommal együtt ebédeltünk. A kiszolgálás förtelmes volt. Az italt több, mint 30 perc volt, mire kihozták, addigra viszont már ott voltak a levesek. A végén ugyanígy jártunk, hogy a második fogás elfogyasztása közben rendeltünk 2 db colát, és mikor kihozták a kávékat, csak utána érkeztek meg a colák egy kis emlékeztető után.
Az egyik colához nem kaptunk poharat. Az evőeszköz tálalón nem volt elég evőeszköz. A pincérnő, pincérnők fiatalok voltak, de úgy viselkedtek, mintha 30 éve a szakmában güriznének és már réges rég kiégtek volna. Gorombák és faragatlanok voltak, a teljes kisugárzásuk sütött a munka iránti utálattól. Ezáltal kellemetlen volt velük bármilyen szinten is felvenni a kapcsolatot. A hely szép, az adagok nagyon bőségesek, de csillagászati árak vannak. Egy átlag ember megelégedne az adag felével és boldogabb lenne az ár nagyobb töredékével, és egy klasszisokkal kedvesebb személyzettel. Összességében nem volt jó élmény sajnos.
Vendég
Kiváló 2025. szeptember 22. 14:20a párjával járt itt
Két napot töltöttünk a szállodában . Vacsora és a reggeli is pazar volt ,rengeteg étel közül lehet válogatni . Szoba modern , jól felszerelt , ágy nagyon kényelmes . Pihepuha szőnyeg számomra fenomenális 😍 Felszolgálók figyelmesek , kedvesek voltak . Wellness részleg vége nem egy zsúfolt tér .
A pincér majdnem elvette a kedvünket, hogy asztalhoz üljünk. Kimért, barátságtalan. Olaszországban nem ilyen a kiszolgálás. A pizza és a tészta finom volt, ez valamelyest kárpótolt bennünket. Mosolygós, kedves személyzet sokat lendítene szerintem az étterem hangulatán, sőt a forgalmán is. Vagy nem fizetik meg őket, vagy alapból utálják az embereket.
Kihagyható 2025. szeptember 19. 10:34a párjával járt itt
Rendszeres jártam szaunázni az elején, de egyre jobban kiábrándultam amint teltek az évek. Nem tartják karban ezért évről. évre egyre lepukkantabb, Mindig egy picit kevesebbet kapsz a pénzedért. Szaunában az elején volt fürdőlepedő, most már vinned kell azt is.
12 év alatt felhalmozódott vastak szutyok a szuna padok deszkái között, fekete penész, szétrothadt fa ajtó, szétszakadozott koszos nyugágyak, lehulló csempék és társai. Ez addig a pontig tolerálható volt, ameddig az árak jóval alacsonyabbak voltak az átlag fürdőknél, de már nem az.
A kecskeméti Malom központba pont ebédidőben érkeztünk, így a Grill Stationra esett a választásunk. Gyrost kértünk. A lány a pultban aranyos volt, kedves és hamar megkaptuk a kért ételeket. Maga a gyros finom, teljesen jól volt elkészítve, a szósz finom volt hozzá. Nem egy éttermi, de a célnak megfelelő, máskor is szívesen ennék ott.