Böngéssz a legfrissebb tihanyi értékelések között!

Átlagos 2025. augusztus 12. 17:20gyerekekkel járt itt
A négy csillagos szálloda minősítést csak a pazar kilátás és saját strand a Balaton partján kapta. Az étkezések nagyon egysíkúak voltak, a szálloda wellness részlege pedig siralmas. Telt ház volt, ehhez jön két(! ) 5 személyes pezsgőfürdő kád és egy hideg vizes medence, ami kb. a hatvanas években jó lehetett, de ma azért ennél többet vár az ember.
2025. augusztus 9. 7:34a párjával járt itt
Kiváló környezetben, jól karbantartott szállodában, jó stranddal, ingyenes napágyakkal kellemes napokat töltöttünk ott. Az étterem választéka jó, a pincérek segítőkészek, még akkor is ha jelentős számban távol-keletiek mosolygósak és kedvesek. A strandon a Balaton talaja lehetne kevésbé köves, de észlelhető, hogy homokos feltöltést alkalmaztak. Összességében meg voltunk elégedve.
Kiváló 2025. augusztus 3. 12:45családjával járt itt

A tihanyi Tűzkert egy igazi gyöngyszem a Balaton partján! A kiszolgálás figyelmes, kedves és profi volt, minden kívánságunkat teljesítették. Az étterem hangulata nyugodt és elegáns, tökéletes egy romantikus estére vagy egy kellemes családi összejövetelre. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2025. július 30. 8:26a párjával járt itt
Sajnos rossz időben voltunk, így a balatoni fürdőzési lehetőség kimaradt. Természetesen ez nem a szálloda "hibája". Ami ebben a helyzetben észrevételem, hogy a medence vize lehetne egy kicsivel melegebb. A meleg-vizes fürdőzés lehetőségét pedig bővíthetnék, hogy több vendég tudná élvezni ezt a wellness lehetőséget.
Szörnyű 2025. július 27. 12:52családjával járt itt
A helyet nem ajánlom senkinek mert bunkó a kiszolgáló nő és ajánlom h mindenki kerulje el nagy ívben
Átlagos 2025. július 27. 6:13a párjával járt itt
A reggeli ízletes megfelelő volt, de a vacsora szinte minden este ízetlen, mintha minden csak vízben főtt volna. Nekünk ez csalódás volt. A vacsora választék is lehetett volna több, vagy változatosabb. Nagyon sokat kellett sorban állni, hogy szedhessünk. Egy 4 csillagos szállodához ez kevés.
Gyenge 2025. július 19. 9:48a párjával járt itt
Még áprilisban foglaltuk le a szállást, ahol nem kaptunk tájékoztatást a szobáról, így egy 2. emeleti tetőtérben lettünk elhelyezve. Mind a felköltözés, mind az ott tartózkodás rendkívül kényelmetlen volt. A szomszéd szállodában lehetett csak strandolni, ahol köves volt a Balaton. A reggeli rendben volt, a vacsora menza jellegű, gyenge.
Gyenge 2025. július 18. 19:02a párjával járt itt
A szobánk az A épület 2. emeletén volt, a tetőtérben. Lift nincs, egy csigalépcsőn lehet megközelíteni. A szoba tetőtéri, így csak görnyedten lehetett az ágy egyik végét megközelíteni. A saját part vitorlásoknak jó, de fürdeni a köves Balatonban csak a szomszédos strandon lehetett. A félpanzióból a reggeli átlagos, a vacsora menza-jellegű volt.
Gyenge 2025. július 15. 11:51a párjával járt itt
Ami pozitív az a szállás elhelyezkedése - szép környezet, közvetlen Balaton part. Ami nagy csalódást okozott az a szoba, az elhelyezés volt. A kapott szoba a második emeleten egy tetőtérben kialakított szoba volt, amiben a "közlekedés" rendkívül veszélyes volt a fejre a sok áthidaló miatt. A szoba inkább egy turistaszállóra hasonlított.
Kiváló 2025. július 11. 11:09gyerekekkel járt itt
Megérkezésünkor csőtörés volt az A részben és ezért a B szárnyban kaptunk magasabb kategóriájú szobát,aminek nagyon örültünk,nagyon tetszett! ! ! Köszönjük! ! ! 1 éves kislánnyal érkeztünk,aki a szobaváltástól kivirágzott,boldogan "futkosott". Nagyon szép hely,barátságos kedves személyzet! Az étterem egyszerűsége is tetszett!