Böngéssz a legfrissebb tihanyi értékelések között!

Kiváló 2025. október 14. 13:05a párjával járt itt
Nagyon kellemes hetet töltöttünk a Hotel Club Tihanyban. A szobánkból szép volt a kilátás a tóra. A félpanziós ellátás fantasztikus volt bőséges választékkal és nagyon finom ételekkel. A wellness részleg is tetszett. Az úszómedence vize a kiírás szerint 27 fokos, de nem tudom hogy valóban így van-e, nekünk nagyon hidegnek tűnt.
Átlagos 2025. szeptember 30. 16:21egyedül járt itt
Sajnos nagyon sokat kellett várni a szoba átvételére.10 órakor ha valaki kijelentkezik 4 óráig sok idő van kitakarítani a szobát,mikor tudják,hogy a vendég előbb érkezett. Tudom nem csak egy szoba van,de 6 óra alatt nem lehet megoldani? Erre kicsit jobban kellene figyelni.
Jól éreztük magunkat,köszönjük!
2025. szeptember 22. 10:09a párjával járt itt
Az ennivalók/reggeli vacsora/ megfelelő, semmi különleges nem volt, sótlan volt és kissé íztelen, a reggeli fornettik nem egy ilyen kategoriáju szállodához való bezzeg az italárak igen nembeszélve a szervízdíjról! Ami melepett hogy egy nem őrzött parkolásért napi 2000 Ft. díjat számoltak fel!
Gyenge 2025. szeptember 11. 17:47a párjával járt itt
A mai napon jártunk itt ismét a férjemmel, visszatérő vendégek vagyunk.A férjem halászlét rendelt, véleménye szerint messze elmaradt a jótól.Én szűzpecsenyét kecskeköröm módra, az étel nagyon sok volt viszont ehetetlenül sótlan.
A fiatal szemüveges pincér rendkívül rossz kedvű volt a kiszolgálás alatt.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 68 városban járt márFelfedező - 65 helyen első értékelő7 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2608 feltöltött kép
Átlagos 2025. szeptember 11. 15:40a párjával járt itt
Párommal voltunk már sokadjára Tihanyban egy csodás őszi napon. Nem volt túl meleg,de még egy utolsó fagyizás belefért ebbe a napba. Igaz nem itt voltunk,de ha erre járunk mindíg megállunk magunkba szívni egy kis levendula illatot. Most is így tettük és közbe betértünk egy fagyira ebbe a kis fagyizóba.
Bodza Fagylaltozó, TihanyBodza Fagylaltozó, TihanyBodza Fagylaltozó, TihanyBodza Fagylaltozó, TihanyBodza Fagylaltozó, Tihany
Még több kép (2 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1012 városban járt márFelfedező - 3151 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63583 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. augusztus 30. 13:01a párjával járt itt
Szerintem bátran nevezzük inkább Illatok Házának az Eau de Tihany mellett vagy helyett, hiszen amúgy az is. Kicsit megtévesztő, hogy a 71-es úton az van kiírva hatalmas táblára, hogy Illatok Háza arra, párszáz méter, mert nem igaz, onnan még 2-3 kilométerre van, de megéri odamenni.
Eau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, TihanyEau de Tihany, Tihany
Még több kép (25 db) >>
Átlagos 2025. augusztus 25. 1:33a párjával járt itt
Nos, ez a hely, ha az a hely, amire én is gondolok, akkor egy eléggé változatos életet élő halas lehet. De hogy kerültem ide? Úgy, hogy amikor ismerősöm hívott, hogy jöjjek, nézzek, egyek, mert itt aztán milyen bombajó helyek keletkeztek, úgy is, mint a SHO PLACC terrace bar, meg a Süllői értekezlet, na, akkor el is mentünk, de mindkettő zárva is volt,.
Tihanyi Piac Placc, TihanyTihanyi Piac Placc, TihanyTihanyi Piac Placc, TihanyTihanyi Piac Placc, TihanyTihanyi Piac Placc, TihanyTihanyi Piac Placc, TihanyTihanyi Piac Placc, TihanyTihanyi Piac Placc, Tihany
Még több kép (5 db) >>