Böngéssz a legfrissebb visegrádi értékelések között!

Kiváló 2025. november 28. 8:57a párjával járt itt
A KONYHA MISLEN ÉRTÉKÜ NAGYON SZÉP ÉS JÓ VÁLASZTÉK VOLT SZEMÉLYZET KEDVES MOSOLYGÓS NEM KÉLNYSZERBÖL AZ ÉN SZÜLINAPI MEGEMLÉKEZÉS NAGYON JOLESETT MINDENNEL MEG VAGYUNK ELÉGEDVE. VOLTUNK MÁR MÁS HELYEN DE A JAKUCZI NAGYON KIVÁLLÓ EDDIGI LEGJOBB TOVÁBBI ILYEN MUNKÁT ÉS MEGJÖN AZEREDMÉNYE MÁR CSINÁLOM A REKLÁMOT
Kiváló 2025. november 17. 16:23gyerekekkel járt itt
November legelején volt szerencsénk 2 éjszakát eltölteni a Hotel Visegrádban családostól. A szobák szép tiszták voltak, a gyerekeknek való pótágyak viszont lehetnének nagyobbak. A wellnes részlegek teljesen megfelelőek, a gyerek részt nagyon élvezték az unokáink. A felnőtt rész is mindenden igényt kielégít.
Gyenge 2025. november 15. 8:29a párjával járt itt
A konyha kínálata remek volt. Változatos, bőséges, ízletes. A felszolgálók és a recepciósok kedvesek, előzékenyek. Ami viszont egy négy csillagos superior hotel esetében érthetetlen és azt gondolom, hogy megengedhetetlen:
- a fürdőben penészes a plafon
- a mosdókagylóban a túlfolyó lyuk szószerint fekete a mocsoktól
- a mosdókagyló és a fal közötti részben több éves pókháló ( ez a pókháló amúgy is gyenge pont, az étteremben is lóg a lámpák mellett)
- a wc lefolyó része és a wc kefe tartó húgyköves, mocskos.
Kiváló 2025. november 13. 7:52barátokkal járt itt
Kellemes napokat töltöttünk a Hotelban. 10 fős csapatunk teljes megelégedettségével szép emlékekkel indult haza Miskolc és környékére. Nagyon tettszett a programm melyen örömmel vettünk részt. Nagyon finom és bőséges volt a Sirály étterem ellátása. Köszönünk szépen mindent!😘🥰❤️
2025. november 10. 12:05barátokkal járt itt
Mindennel megvoltunk elégedve, kivéve a wellnes részben lehetne melegebb a víz, főleg téli időszakban vágyik az ember melegebb vízre, és egy medence teljesen kihasználatlan mert jéghideg a vize. Pedig az az egy medence amibe esetleg úszni is lehetne ,
Igy csak egy kisebb méretű medencébe tömörülünk pl gyermekekkel is ha együtt szeretne fürdeni a szülő vagy az unokáival az ember.
Kiváló 2025. november 5. 12:25barátokkal járt itt
Tisztelt Hotel Visegrád ! Csapata! Munkatársak, Mindenki! 2024 óta, már 5 ször voltam, voltunk a barátaimmal a Hotel Visegrád Szálloda vendége. Nem véletlen, rendkívül udvarias, barátságos, figyelmes munkatársakkal és vezetéssel, találkoztunk. A szobák tiszták. Az étkezés is rendben volt. Egy dolgot hagytunk ki, a Reneszansz Éttermi vacsorát.
Kiváló 2025. november 3. 13:12a párjával járt itt
A szobánk a földszinten volt, ami jó volt abból a szempontból, hogy nem kellett az emeletre cipekedni ( nincs lift ) és talán 3 szoba van, így csend volt és nyugalom. Viszont az ablak a belső udvarra nézett. Tusfürdő nagyon fel volt vizezve. Tudom, vihettem volna sajátot, de csak pár napra jöttünk Magyarországra, így feleslegesnek éreztük , hogy vegyünk mivel a szoba felszereléséhez tartozott.
Szörnyű 2025. október 31. 22:13a párjával járt itt
Nem találtunk egymás mellé fekhelyet a párommal a wellness részlegen, Másnap reggel nem tudtunk leülni reggelizni hosszú ideig, minden hely foglalt volt. Nem értettem, miért voltak foglalt helyek, és nem jött senki. Egyik este, pénteken nagyon finom volt a vacsora, másnap, szombaton nagy csalódás volt.
Kiváló 2025. október 30. 16:55gyerekekkel járt itt
Nagyon finom ételek. Előzékeny kiszolgálás. Kényelmes ágy. Tisztaság felsőfokon. Wifi szaggatott gyenge térerő. A szoba fűtése 21. 5 fok fölé. nem ment. A welnes részleg felnőtt részében a klór kicsípte a szemünket. A tv csatornalistája nagyon spártai. Mégis mindent egybevéve mindenkinek ajánlom a szállást. Nagyon jól éreztük magunkat.