Böngéssz a legfrissebb visegrádi értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 135 városban járt márFelfedező - 112 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3236 feltöltött kép
2026. január 30. 18:33barátokkal járt itt
Szállóvendégek voltunk, nem vagyok biztos benne, hogy egy kirándulás alkalmával itt ebédeljek vagy vacsorázzak, de így feltétlenül megérte. Már ünnepi érzést tölti el az embert, amikor belép a Duna étterembe vacsorázni. Nem hivalkodó, ízlésesen berendezett étterem, ahol minden stílusos hazánk egyik legszebb kilátásával.
Thermal Hotel Visegrád - Duna Étterem, VisegrádThermal Hotel Visegrád - Duna Étterem, VisegrádThermal Hotel Visegrád - Duna Étterem, VisegrádThermal Hotel Visegrád - Duna Étterem, VisegrádThermal Hotel Visegrád - Duna Étterem, VisegrádThermal Hotel Visegrád - Duna Étterem, VisegrádThermal Hotel Visegrád - Duna Étterem, VisegrádThermal Hotel Visegrád - Duna Étterem, VisegrádThermal Hotel Visegrád - Duna Étterem, Visegrád
Még több kép (6 db) >>
Szörnyű 2026. január 24. 20:58a párjával járt itt
Szörnyű volt. Kértem pezsgő bekészítést, ami csak egy üres vödörben volt melegen. Az ételek olyan zsírosak és olajosak voltak, hogy inkább csak kávézott az ember reggeli helyett is. Ez az egyetlen hely ahova soha többet nem szeretnénk menni. Kijelentkezéskor olyan tételeket fizettettek ki, amiket nem is fogyasztottunk és nem is tudták igazolni.
Kiváló 2026. január 24. 11:26barátokkal járt itt
Az utóbbi idők legjobb szállodája! Mind az elhelyezkedés, a hangulatos környezet, kényelem, változatos gasztronómia, továbbá a bartáságos személyzet megalapozza a tökéletes kikapcsolódást, pihenést.
Jó időben a környék nevezetességeit fedezhetjük fel akár túrázással, akár gépkocsi megközelítéssel.
Kiváló 2026. január 22. 13:50a párjával járt itt
A személyzet valamennyi tagja nagyon udvarias, segítőkész volt. Az ételek bőségesek, ízletesek, változatosak . A szobák kényelmesek, megfelelő méretűek, ízlésesen berendezettek, minden igényt kielégítenek. A wellnessben számunkra kicsit hűvös volt a víz (tekintettel a kinti -15 fokra). De ez egyénfüggő. Minden egyéb szuper!
Kiváló 2026. január 19. 16:15a párjával járt itt
Negyvenes évek végén se nem idős se nem fiatal vagyok viszont ez a hétvége kortalanul mindenkinek ajánlható.
Nagyon kedves, segítőkész személyzet.
Az ételek kimondottan finomak.
Az épület jó és tiszta.
A programok , amik a csomagban voltak jók és a plusz programok is kellemensen megleptek.

Kifejezetten ajánlom mindenkinek.
Kiváló 2026. január 14. 12:17a párjával járt itt
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a Hotelben, a szállás kényelmes, tiszta, rendezett ( modern, ami kifejezetten tetszett )
Az ételek finomak voltak, wellness részleg ideális a feltöltődéshez.
A személyzet segítőkész volt.
Gyönyörű, nyugodt környezetben helyezkedik el, ideális a pihenéshez.
Jó szívvel ajánlom, szeretnénk még visszatérni.
2026. január 9. 13:27egyedül járt itt
A hely jó a személyzet nagyon kedves és szolgálatkész. Összességében meg voltunk elégedve.
Ami nem tetszett : Sajnos a szobánk zárhatóságát nem tudták megoldani. A ház macskája jobbára az étteremben tartózkodott , többször előfordult, hogy a pincérek megfogták és kivitték de utána nem mostak kezet vagy egyszerűen csak jártukban-keltükben megsimogatták. Szerintem ez nem túl higiénikus.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt már
2026. január 2. 16:47a párjával járt itt
Párommal voltunk itt két éjszakát és jól éreztük magunkat. Tetszett a wellness részleg, bár más 4 csillagos szállodában belefér az árba a szauna szeánsz. A reggeli finom volt és változatos, a vacsora is finom volt, de nem túl fantáziadús. A vacsoránál gyorsan hozták a rendelt italokat, bár a választék itt sem túl nagy, ellenben az árakkal,amik más hasonló szállodák áraihoz képest szerintem túlzottak.
Thermal Hotel Visegrád, VisegrádThermal Hotel Visegrád, VisegrádThermal Hotel Visegrád, VisegrádThermal Hotel Visegrád, VisegrádThermal Hotel Visegrád, Visegrád
Még több kép (2 db) >>
Átlagos 2025. december 28. 9:23a párjával járt itt
A reggeli választék gyenge volt, minden nap ugyan azok voltak. Az ételeket rakhatták volna fedett edényekbe, hogy melegen frissen tartsa azokat. (Pl. Tejbegríz, be volt bőrösödve már reggel 8 ra, illetve a tükörtojás teteje is némelyiknek kemény volt. A bacon szallona úgy volt ki rakva, hogy össze volt állva ragadva egy nagy tömbe.
Kiváló 2025. december 18. 19:30a párjával járt itt
A szálloda a Duna partján helyezkedik el, kellemes környezetben. A szoba jól felszerelt, tágas, kényelmes bútorzattal.
A wellness részleg megfelelt az igényünknek, a medencék hőmérséklete kellemes volt, amit 07. 00 órától 23. 00 óráig lehetett igénybe venni👍
Az ételek ízletesek voltak, a személyzet pedig nagyon kedves, segítőkész.
Másodszor pihentünk a szállodában, és biztos, hogy visszatérünk újra!