Visegrádi éttermek és szállások legújabb értékelései
Böngéssz a legfrissebb visegrádi értékelések között!
Kiváló 2026. március 26. 19:58barátokkal járt itt
A félpanzió kitűnő, az ételek nagyon finomak, változatos, svédasztalos a reggeli és a vacsora is. A személyzet kedves, figyelmes, szolgálatkész. A wellness részleg nagy, a kisgyermekesek és az idősebbek is találnak az igényeiknek megfelelő medencét, és szaunázni is lehet. A szoba tiszta és kényelmes, szép kilátással.
4 nap, 3 éjszaka a Thermal Hotel Visegrádban. A szálloda nagyon szép helyen van, a főútról könnyen megközelíthető. A szobánk nagy, tiszta és kényelmes volt. A reggeli és vacsora bőséges és választékos volt. A fürdőben több kinti és benti medence található.
Mi hétköznap voltunk, a medencék nem voltak zsúfoltak, annak ellenére, hogy külső vendégek is jöhetnek használni a hotel medencéit. A személyzet kedves,udvarias és segítőkész. Szépen felszerelt konditeremben lehet edzeni, a gyerekek játszószobája nagyon szép és jól felszerelt. Ebédelni a Borbíróság nevű bisztró jellegű étteremben lehet, ahol a Pilis és környékének jellegzetes fogásait kóstolhatják meg a vendégek. Az uszodában van vízitorna, amit a hölgyvendégek ki is használnak. A szálloda kutyabarát. Autóval közel van Esztergom és Párkány. A távolsági busznak van megállója a szálloda előtt. Nagyon jól éreztük magunkat.
Kiváló az ételkínálat, a szakács nagyon jól főz. A szoba kényelmes és tiszta, a welness részleg belülről közelíthető meg, így rossz idő esetén is kényelmesen használható, a jacuzzi jóval nagyobb a megszokottnál, nagyon hangulatos. A masszőr fantasztikus volt, megmentette a beállt nyakamat.
:-) Nagyon szeretem, hogy a Duna parton van, így egy pár perces sétával a víznél voltunk.
Kiváló 2026. március 11. 18:23egyedül járt itt
Mind a wellness részleg, mind a klubszoba szolgáltatásaival nagyon elégedettek voltunk mindketten. Nekem nem az étkezés a legfontosabb egy szálláshelyen, de itt kimondottan finom, változatos volt minden étkezés, és érezhető volt, hogy minőségi alapanyagokkal dolgoznak. Összességében meg voltunk elégedve a szállodával. Köszönjük. :)
Kiváló 2026. március 6. 15:35egyedül járt itt
A szálloda modern és elegáns, minden részlete gondos tervezést és jó funkcionalitást tükröz. A szoba kényelmes, tágas, jól felszerelt (kávé, tea bekészítve). A wellness nagyszerű, minden igényt kielégítő, az ételek finomak és sokféle ízlésnek megfelelnek. A személyzet kedves és figyelmes volt.
Nagyon kellemes két napot töltöttünk nagyszerű körülmények között. Köszönjük!
Kiváló 2026. március 5. 8:46egyedül járt itt
Köszönünk mindent , tökéletes volt ez a pár nap ! Mindennel nagyon elégedett voltam ,a szenzációsan finom ételek , az összes dolgozó bályos , segítőkész hozzáállása emelte a nap fényét . Máskor is fogunk menni és már több barátomnak megemlítettem ezt a helyet ! Egy picit hátrány volt , hogy lehetne melegebb a víz , arra többen is panaszkodtak . Köszönöm
A Visegrád-Nagymaros komptól 2,5 km-re található az Apátkúti patak völgye. Az út a Dunától folyamatosan enyén emelkedik, ami kellemes, nem megerőltetö sétát biztosít. Végig járdán és aszfaltos úton lehet közlekedni, gyalogosan, ami miatt nem kell különleges túrafelszerelés a kiránduláshoz. A Patak Park Hotel mellett jobbra visz be az erdőbe az út.
Az autóval érkezők itt találnak parkolót. Akik az étteremig szeretnének autóval menni, azoknak 1200 Ft-os útdíjat kell fizetni egy autómata sorompónál. A patak mellett sok helyen van erdei pihenő és tűzrakó hely kialakítva. Ottjártunkkor a patak bővizű volt, az erő, a patak, a vízesés kellemes összképet alkotott. Az Ördögmalom Erdei Étterem belső tere erdei hangulatú. AZ erdő lakóinak kitömött példányai néznek ránk, valamin szervas-, őz-, és vaddiszó trófeákkal vannak a falak díszítve. Ottjártunkkor az étterem csak csörtöktől vasárnapig üzemelt. Mi csak folyadékpótlás miatt tértünk be, de az étlapon pisztráng és a vadhús, ételek is találhatók. Jólesett betérni a séta után a kellemesen meleg belső helyiségbe.
Kihagyhatatlan 2026. március 2. 13:06barátokkal járt itt
A Visegrád-Nagymaros komptól 2,5 km-re található az Apátkúti patak völgye. Az út a Dunától folyamatosan enyén emelkedik, ami kellemes, nem megerőltetö sétát biztosít. Végig járdán és aszfaltos úton lehet közlekedni, ami miatt nem kell különleges túrafelszerelés a kiránduláshoz. A Patak Park Hotel mellett jobbra visz be az erdőbe az út.
Az autóval érkezők itt találnak parkírozót. A patak mellett sok helyen van erdei pihenő és tűzrakó hely kialakítva. Ottjártunkkor a patak bővizű volt, az erő, apatak, a vízesés kellemes összképet alkotott.
4nap/3 éjszakát töltöttünk baráti társassággal, félpanziós ellátással a Hotel Visegrádban. Érkezésünkkor a recepción minden információt megkaptunk. A szobánk egy 2. emeleti erkélyes, fellegvárra néző szépen felújított szoba volt. (A szobában a hatalmas, tükör, ami úgy nézett ki, mintha foncsor hibás lenne az egész felületén, nagyon zavaró volt.
) A fürdőszoba szintén újszerű állapotban volt. A tisztaság mindenhol rendben volt, a törülközőket naponta cserélték. A wellness részleget összességében általánosnak értékeltük. Az éttermi személyzet kedves jófej fiatalokból állt, bár a nagyszámok törvényének megfelelően volt aki be volt oltva vendéglátás ellen. Az ételek finomak voltak. biztosan mindenki találhatott ízlésének megfelelőt. Külön üde színfolt volt a lovagi torna és a Renaissance étteremben felszolgált királyi lakoma. Az evés-ivást kiegészítették a szállodától gyalog megközelíthető Apátkúti-völgyben tett kellemes sétáink. Összességében: nagyon jól éreztük magunkat, amihez hozzájárult a távozáskor fizetett számla összege is.
A személyzet kedves és udvarias volt, kis szervezetlenség mutatkozott a programoknál. Az étterem tiszta volt, a választék bőséges és finom. A welness kiváló volt, mind a felnőttek, mind a gyermekek jól érezték magukat. A szobánkban a tisztaság és a szoba felszereltsége kiváló volt.