Böngéssz a legfrissebb zalakarosi értékelések között!

Kiváló 2026. augusztus 14. 21:19a párjával járt itt
Tavalyi 5 napos élménydús nyaralásunk után idén 10 napra mentünk a Fürdő Hotelbe. A recepción a hölgy nagyon kedvesen barátságosan udvariasan mosolygósan fogadott minket, gyorsan regisztrált, elmondta a tudnivalókat és útba igazított. A szoba ragyogott a tisztaságtól, jól felszerelt ami egy nyaraláshoz kellhet.
Kiváló 2026. augusztus 12. 10:35gyerekekkel járt itt
Már másodszor jártunk lányommal Zalakaroson a Hotel Freyában. Mivel elsőre nagyon jól éreztük magunkat, ezért esett a választásunk most is erre a szállodára. Összességében nagyon elégedettek voltunk most is, azt kaptuk, amire számítottunk. Külön kiemelném a személyzet kedvességét és segítőkészségét, bennük most sem csalódtunk.
Szörnyű 2026. augusztus 11. 12:30a párjával járt itt
A parkolás rosszul megoldott, nincs kialakított parkolási rend, a porban, a fák között, esetlegesen lehet csak parkolni. A szobában a jelzett igény ellenére sem tudtak biztosítani klímát (már az is érdekes, hogy a XXI. században kérelmezni kell a klímát); az ágyban lévő matrac gödrös, nagyon kényelmetlen, a párnák olyanok, mintha elefánttoll lenne benne, vagy mintha egy kupac kavicson kellene aludni.
2026. augusztus 7. 12:20a párjával járt itt
Negatív-a velnessben, a gőzkabin nem működött, a finn szauna szintén nem müködött a jakuzzi is csak fél gőzzel üzemelt, Lehet hogy a kormány energia spórolási programja miatt volt mind ez, akkor elnézést kérek a negatív kommentekért. További szép napot és sok pihenni vágyó Vendéget kívánok a szállodának.
Kiváló 2026. augusztus 7. 9:54a párjával járt itt

A közel 40 fokos nyári melegben jó volt a légkondicionált szobában pihenni. A fürdő közelsége és egyéb programok segítették a tartalmas időtöltésünket. A svédasztalos ellátásunk minden igényünket kielégítette. A hotel dolgozói is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Jól éreztük magunkat.

Kiváló 2026. augusztus 7. 9:01családjával járt itt
Szuper volt minden.nagyon jól éreztük magunkat.kipihenve távoztak.még vissza szeretnénk menni a jövöbe.ajánlani fogom a ismerőseimnek.
Belenus Thermalhotel, Zalakaros
Kiváló 2026. július 26. 10:49családjával járt itt
Egy éjszakát töltöttünk a Karos Spa Hotelben, és nagyon elégedetten távoztunk. A szoba tiszta, kényelmes és jól felszerelt volt, a személyzet mindenhol kedves és segítőkész. A wellness részleg remek, az ételek nagyon finomak, a választék bőséges volt. Kellemes kikapcsolódásban volt részünk, szívesen visszatérünk máskor is, csak ajánlani tudjuk a hotelt!
Kiváló 2026. július 16. 20:58a párjával járt itt
Szuper hely.Bőséges választékos ételek, kedves vicces pincérek.
A legjobb wellness.
Nyáron a plázs fantasztikus.
A medence kítűnő.
Szoba tiszta,kényelmes ágy.
Átlagos 2026. július 15. 13:43gyerekekkel járt itt
Az ott dolgozó emberek nagyon kedvesek és segítőkészek. Mi sajnos csak ezt az előnyét láttuk. Sajnos az ételek és a hotel fürdő része egyáltalán nem jó. A zalakarosi fürdő közel van, de kisgyerekkel ezt a hotelt egyáltalán nem ajánlom. Az árát is ha nézzük hadonló árban már egy szép szállodába is el lehet menni.
Kiváló 2026. június 26. 17:00a párjával járt itt
A szálloda megfelel a 3 csillagos besorolásnak. A szob megfelelő volt és mindíg tiszta. Egyedül a francia ágy volt kényelmetlen, a matracot kellene kicserélni. Az ételek változatosak , finomak , gusztusosak voltak. Dicsérendő, hogy mindíg volt könnyebb étel is, én mint cukorbeteg mindíg találtam nekem megfelelő ételt.