Böngéssz a legfrissebb zalakarosi értékelések között!

Kiváló 2026. május 16. 19:14a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat a Belenus Hotelben. Az ár-érték arány kiváló, az ételek finomak és változatosak voltak, a személyzet pedig végig kedves és figyelmes volt velünk. Kellemes, pihentető napokat töltöttünk itt, biztosan visszatérünk még.
Gyenge 2026. május 16. 9:09egyedül járt itt
Tavaly óta nem adnak ivóvizet a vacsorához. Idősek vagyunk, egészségügyi okoból sem alkoholt, sem üdítőt nem iszunk. 7,5 dl-es szürt vizet 950,- Ft-ért lehet venni az étteremben. 5. 175,- Ft-ot költöttünk csak erre, + a szobában 2 db kis flakon ásványvíz 1. 600,- Ft +100,- Ft betétdíj. Ez csak az ivóvíz költésünk volt.
Kiváló 2026. május 3. 7:30gyerekekkel járt itt
Csendes, kiváló ár érték arányban
3 csillagos szuperhős 4 csillagos szintű szolgáltatás
Csodálatos kerttel környezettel
Belenus Thermalhotel Superior, Zalakaros
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2026. május 1. 15:33a párjával járt itt
Sokadszorra voltunk nejemmel a hét elején. Négy nap, három éj, ez kellemes. Nem sok, nem kevés. Mindennel elégedett vagyok. Az ár is jó. A személyzet figyelmes, a tisztaság elvárásoknak megfelelő. A wellness is szuper, főleg hogy nem voltunk sokan. A felújítás sokat dobott a megjelenésen! Visszatérünk!
2026. április 19. 8:50a párjával járt itt
Az ételek fínomak voltak, a reggeli választék lehetne változatosabb. Sajnálatos, hogy vacsorakor az ital automátak zárva maradtak és az asztalokon nem volt víz kancsóban. Tehát, az ember akart nem akart, rendelni kellett! A szobában 4 napon keresztül csatornabűz kisért! A fűrdőszobában kevés volt a rakodóhely, hiányoltunk a száritót, nehéz volt vízes törölközőket száritani.
Szörnyű 2026. április 18. 8:13a párjával járt itt
Ami tetszett az az egy dolog, hogy nagyon közel volt a fűrdő! Ami nem tetszett nem volt jó a kaja(egyhangú rggeli). Kicsi és szűk szoba(padléstér) Nem volt telefon a recepcióra lekellett menni reklamálni vagy kérést közölni. Nem volt cipőkanál, a wc deszka levolt törve. Hangyák lepték el a szobánkat!
Átlagos 2026. április 15. 12:42a párjával járt itt
Szép napot! Amivel nem voltunk elégedettek, hogy foglaláskor és érkezéskor sem tájékoztattak, hogy a szálloda egyik fele fel van állványozva és felújítást végeznek. A 9. évfordulónkat ünnepeltük kettesben 2 gyerek nélkül és szerettünk volna kompromisszum mentes pihenésben részesülni. . .
2026. április 14. 9:52a párjával járt itt
Az odajutás pokoli volt. A busz rendben, de utána! A cím el volt írva. Fürdő u. 4! ! ! ! ! Legyalogoltunk a fürdn tulra, enki nem tudta, hol a szálloda. '1 fiatal pár segített cipelni a bőröndöt, stb. 75 és 77 évesek vagyunk, 3órai buszozás után ez nem hiányzott. Kb 1,5 óra sétálás hibás címmegadás miatt. Csak másnap du.
Kiváló 2026. április 13. 12:49gyerekekkel járt itt
Fantasztikus élmény volt itt megszállni! A személyzet rendkívül kedves és figyelmes, minden kérésünkre azonnal reagáltak, ami nagyon sokat hozzátett a pihenésünkhöz. Az ételek egyszerűen kiválóak voltak bőséges választék, friss alapanyagok és minden nagyon finom. Külön öröm volt, hogy mindig találtunk valami újat, amit kipróbálhattunk.
Kiváló 2026. április 8. 22:43a párjával járt itt
Fürdőbelépö ára nagyon magas volt,külön húsvéti áremelés tartottak holott nem üzemelt a fürdö teljes kapacitálással. Úgy gondolom a szolgáltatáshoz képest ez az ár túlzott magas volt! ! Sok fürdő van Magyarországon ahol a szolgáltatás nem alacsonyabb de a belépő jóval alacsonyabb! Ki próbáltuk a fürdött levontuk a tanulságot.