Bagoly Fogadó Gyömrő közvetlen tóparti elhelyezkedése kedvező kiindulópont a pihenéshez. A környezet szépsége és a tóparti táj nyugtató hangulatot teremt. A recepción dolgozók kedvessége és segítőkészsége első benyomásként pozitív jellemzőket mutat. A fogadó két szárnya között különbségek jelennek meg, az új rész modernt, a régi pedig a hagyományos karaktert adja. A wellness részlegen elérhetők a medencék, jakuzzi és szaunák, amelyek hozzájárulnak a feltöltődéshez.
A tópart közelsége lehetővé teszi a sétákat és a szabadtéri tevékenységek széles skáláját. A szobák többségének tisztasága és a kilátás a tóra megnyugtató hatású lehet. Az étterem kellemes belső terei és a tóra néző kilátás fokozza az étkezési élményt, a desszertek is emlékezetesek. Az ár-érték arány kedvező, így többféle vendég igényeire ad választ. A környék biztonságos és nyugodt, ideális rövid üdülésre, akár családdal vagy baráti társasággal. Összességében a Bagoly Fogadó Gyömrő egy tóparti, megfizethető szállás, amely a természet közelségét és a kellemes környezetet hangsúlyozza.
Sajnos már érkezéskor elvették a kedvünket a helytől mert a superior szoba helyett,ami az új szárnyban lett volna a régiben kaptunk egy koszos kis szobát! Holott superior lett foglalva és előre kifizetve! Még én kérdeztem rá hogy ez a superior? Egyébként nem is közölték hogy bocsi tele van az összes,hibáztunk. . .
Jó majd a különbözetet visszautalják vagy elfogyasztjuk,ez oké is lett volna még! Erre szétnézek a "standard"szobában,csupa hajszál az egész szőnyeg,ne mondják nekem hogy ez ki volt takarítva,ha mégis váltsanak takarító személyzetet mert ez nem munka! Kértünk másik standard szobát,ami kicsit jobb állapotban láttam,itt meg a fürdőszobából folyamatos bűz szivárgott,kb. 30éves állapot,rossz csaptelep a zuhanynál,az ágyak kifeküdtek,törött rugóval! Ja vagy a tv-t dugod be vagy a hűtőt:(A reggeli nagyon szerény választékú,a zöldségek és a pékáru sem frissek,mindig ugyanaz a felvágott és szalámiféle volt 5napon át! A lényeg hogy a hely nem szálloda,de attól még hogy valami alacsony kategóriájú nem kellene hogy az igénytelen is legyen! A tisztaság szerintem nem plussz kiadás ha már fizetnek takarítónak nem? Így utólag a véleményekre a szállás kommentjét olvasva úgy tűnik nem is szándékoznak ezen változtatni mert nem tudomásul veszik a kritikát hanem megmagyarázzák a problémákat! Csak így a vendég nem fog mégegyszer visszamenni az amúgy nagyon szép tóval ellátott környezetbe! Sok helyen jártam már szerencsére van ahová negyedjére is vissza fogunk menni és nem luxusról van szó,egyszerűen TISZTA és kényelmes alapvetően,hát ide pedig nem mennék ezek miatt vissza!
Sajnálom, hogy vásárlás előtt nem olvastam el az itt szereplő – döntően negatív – kritikákat. Jelen sorokkal csatlakozunk azokhoz, akik senkinek sem ajánlják a Bagoly Fogadó igénybevételét. Minden tökéletesen úgy történt, mint ahogy a legutóbbi májusi véleményben leírták.
Egy-két kiegészítés az előző beíráshoz: - Szobához szappant csak többszöri kérés után adtak, a kérés jelenetét inkább nem részletezem. - Menza jellegű rendelt vacsorát természetesen nem az előre kért választékban szolgálták fel. - A reggeli a lehető legolcsóbb hozzávalókból volt, a főtt virslit még egy kutyának sem adtam volna, annyira művi volt, feleségem szerint a tejben a víz volt a nagyobb mennyiség. - Félpenziós vendégek, az étterem ajtajában kiírt papír szerint, a jelen hőségben csak a zárt, légkondícionálás nélküli, zsúfolt belső teremben étkezhetnek, a szellős, tóra néző – csaknem teljesen üres – külső asztalok a külön fizetők számára vannak fenntartva. Ehhez a Fogadó megértésünket kéri. Négy éjszakára fizettünk be, de az első éjszaka és reggeli után rögtön elhagytuk a Fogadót. Még egyszer említem: senkinek, senkinek sem ajánljuk.
A helyet nem ajánlanám senkinek! ! ! ! A személyzet sokszor durva, elutasító. Az egész helyet az az érzés lengi körül, hogy a vendég csak gond. Nem müködöt a redöny, az ajtot nem lehetett bezárni! A dolgozók köszönni nem tudnak. Az étel minősége és mennyisége kritikán aluli, még a menzán is jobb! Ha nem süt a nap, nincs melegviz!
A Fogadó csodálatos környezetben van. Ami megmérgezte a kikapcsolódást az a dilettáns személyzet az étteremben. Amikor vacsorára került sor, és helyet foglaltunk, 25 percig "ránk sem bagózott" a felszolgáló. (Fél- ill. háromnegyed óra elteltével előkerült másik két kolléga).
Sorolhatnám még a bosszantó dolgokat (akadt belőlük bőven az este folyamán), de legyen elég annyi, hogy bő 2órai tartózkodás után hagytuk el a vacsora színhelyét. :-( Pozitívumot a maratoni vacsorában az ételek íze jelentette. Amit választottunk az ízletes volt. Másnap reggelinél, helyet foglaltunk, de terítéket nem találtunk az asztaloknál. Majd kaptunk tányért, villát, kést, de csészét pl. már nem. Bár szerintem ez nem extra terítéknek számít, pláne, hogy ki volt készítve tea, kv, tej. Miután kértem csészét, hoztak is, de sajnos a tisztasága erősen kifogásolható volt. A csésze belsejében az előzőleg elfogyasztott – vélhetően – kv-s ital maradványai „mosolyogtak”. :-( Ajánlom a Fogadót kizárólag pihenés céljából a csodálatos környezete miatt. Az étkezési szükségleteket érdemes kihagyni, illetve máshol megoldani! Az (éttermi)személyzetnek van még hova fejlődni!
Nem ajánlanám senkinek! A fogadó környéke nagyon szép hangulatos ez az egyetlen pozitívum. A régi fogadó részben a szoba tükrözi a még '93-ban felszerelt állapotokat. A szoba hangos pont a konyha felett kaptunk szobát. Jó volt hallgatni amikor klopfolták a rántott húsnak valót a vacsorához.
Éjjel pihenni nem lehetett az ágy kifeküdt volt olyannyira, hogy fordulásnál az ember majdnem lesett róla. A szobából gyönyörű kilátás nyílt a lapostetőn elhelyezett napkollektorokra. Az étkezésről nem is beszélve! Meghatározott helyre kellett leülni 6 fős asztalhoz. Tehát ha az ember nem ügyes és nem megy időben a párján kívül még másik 4 emberrel fogyaszthatja el a vacsoráját. 3 napra maradhattunk volna az első éjszaka után eljöttünk, mondjuk nem voltak meglepődve. Amikor már a személyzet is tisztában van a hiányosságokkal ott már elég gáz a helyzet.
2 hete jártam itt egy akciós ajánlat folytán. Sajnos nagyot csalódtam, ugyanis a wellnesshez semmi köze az ételek mennyisége és minősége erősen kifogásolható. A reggelire adott parizer és a vacsorára adott gyümölcsleves kicsit unalmas volt.
Maga az elhelyezés sem volt az igazi mivel ugyan lifttel fel tudtunk menni az 1 emeletre de onnan gyalog kellett visszajönni a földszintre /nevetséges egy megoldás/ a fürdőszobában wc papír nemvolt kád kilépőért külön kellett szólni a teregető teraszról be lehetett látni, mivel az ablakon se egy függöny, se tejüveg nem volt. Maga a tó az szép volt a környéke rendezett, talán ez nyújtott egy kis vigaszt. Én 1 csillagot le vennék a 3-ból. A személyzet nem mindig állt a helyzet magaslatán
Egy hétvégi kikapcsolódásra vittem el két kis unokámat a fogadóba, abban a reményben, hogy lubickolhatnak. 2 email, 2 telefonos egyeztetés után, /JELEZTEM, HOGY 2 KICSI GYEREKKEL ÉRKEZEM/ Péntek este fürödhetünk, de másnap reggel már az ajtóban közölték velem, nem fürödhetnek a kicsik, mert mi lesz, ha véletlen bekakilnak.
Úszópelenka volt a kicsin, a másik uncsi szobatiszta volt. MIÉRT? Kérdésemre azt a választ kaptam, ha aláírok egy olyan papírt amiben vállalom a 100. 000 ezres medence tisztítást bemehetünk. Ilyet még nem hallottam. Azonnal távoztunk erről borzalmas helyről, csak a gyerekeket sajnálom, ők nem értették az egészet, és sírdogáltak, mert nem fürödhetek. Nagy csalódás volt. Hánynom kell az ilyen helytől. A többi negatívumot lesem írom, mert ez volt a hab a tortán.
2015. szeptemberében jártunk férjemmel a fogadóban. 3 éjszakát töltöttünk itt,de nem volt jó tapasztalatunk. A tisztaság nem kielégítő,a személyzet hanyag, nem sokat törődig a vendéggel,kivéve az idősebb korosztály egyik hölgy tagját! Az étkezés nagyon spórolós, szegényes , a menzán is különb adagokat kapni!
A fekvése csodálatos, a szoba, ahol voltunk tágas, kényelmes, tiszta, az erkélyről pazar kilátással a tóra. (superior szoba) Igaz klíma nincs, de ezt tudtuk is. A lift viszont kifejezetten jó. Az étkezésnél senki ne várjon 4 csillagos svédasztalt, de amit a honlapjukon ígérnek azt tartják is, kontinentális reggeli és egy meleg étel reggelire, szerintem elégséges volt.
(virsli, vagy lecsó, vagy rántotta volt amikor ott jártunk, háromféle szalámi, barna kenyér, paprika, paradicsom, uborka) A vacsoránál a hússal kicsit spóroltak, de levessel és desszerttel jól lehetett lakni, és ne felejtsük el az ár-érték arányt. Az étterem árai is barátságosak. A wellness jó, különösen a medence és a nyakzuhany. A tófürdő éjfélig nyitva, pezsgőbb az élet, mint Lellén, vagy Siófokon. Aki úgy érkezik ide, hogy tisztában van azzal, hogy ilyen olcsó áron nem kap 4 csillagos wellness hotel ellátást, az nem fog csalódni.
Átlagos 2015. augusztus 9.üzleti partnerrel járt itt
5 napos vakációs csomaggal voltunk a fogadóban. A fogadó gyönyörű környezetben helyezkedik el. Az ételek minősége és mennyisége kritikán aluli, célszerűbb étkezés nélkül, csak szállást foglalni. Nem lehet eldönteni, hova ülsz étkezéskor. A svédasztal iszonyú szegényes, a vacsora a leggyengébb SZOT-üdülőket idézi.
A szobában hajszálak voltak, szúnyogháló nincs. Az iszonyú melegben vagy megsülsz vagy nem, de ekkor agyoncsípnek a szúnyogok. A személyzet kedvetlen, udvariatlan, csupán 2 fő az,aki vendégszerető és kedves:Tamás, a felszolgáló és Gergő, a wellness részlegben. Nem az e-mailben egyeztetett szobát kaptuk, mondván, elfelejtették, hogy tóra nézőt ígértek.