Hotel Opál Gyöngyös - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Opál Gyöngyös a Mátra lábánál, Gyöngyös belvárosához közel található szálloda. A szálloda felnőttbarát jelleggel működik, és kizárólag 12 év feletti vendégeket fogad. A környezet zöld parkokkal övezett, a reggelit pedig virágzó hársfák alatt kínálják. Modern, jól felszerelt létesítményről van szó, amelyet van lift, és a mozgáskorlátozott vendégek számára is terveztek. A szobák kényelmesek és tiszták, a felszerelés között megtalálható a kis hűtő, a televízió és a praktikus tárolóhelyek.
A félpanzióhoz járó vacsora kétfogásos menüválasztásos; egy étlapról leves, főétel és desszert is választható, így háromfogásos élmény adódik a Hotel Opál éttermében. A reggelik bőségesek és változatosak, a vacsora pedig ízletes és gondosan összeállított. Az étterem konyhája a helyi ízeket is felvonultatja, a vendégek széles köre elégedetten távozik. A városközpont közelsége mellett a Mátra Múzeum is könnyen megközelíthető, ideális kiindulópont a kirándulásokhoz. Parkolási lehetőségek között zárt, kamerával felügyelt parkoló és a környező utcákon elérhető parkolási lehetőségek egyaránt rendelkezésre állnak. Összességében a Hotel Opál Gyöngyös kiváló ár-érték arányt kínál, a tiszta enteriőr, a nyugodt légkör és a figyelmes személyzet hozzájárul a kellemes tartózkodáshoz.
1 éjszakát töltöttünk a szállodában. Kedves segítőkész személyzet. Finom vacsora. Wellness részleget sajnos nem tudtuk kipróbálni az idő rövidsége miatt. Ha legközelebb erre járunk, biztos itt fogunk megszállni.
Két gyermekkel (3 hónapos és 5 éves)érkeztünk, apartman szobát kaptunk. Ámultunk-bámultunk. . . Nappali Tv-vel, szoba Tv-vel, fürdőszoba, külön wc, hatalmas beépített szekrény, hatalmas konyha mikorval,hűtővel,mosogatókagylóval. Tiszta, otthonos környezet fogadott bennünket az egész hotel területén.
A babánkra külön odafigyeltek, mindent tudtak adni, amire szüksége volt. Több játszósarkot is találtunk, hatalmas kényelmes fotelekkel körbevéve, ahol a szülők is ki tudtak nyújtózni. Az étteremben hatalmas adag és hihetetlen finom vacsorákat kaptunk. A reggeli svédasztalos menü is megfelelő volt. A jakuzzit is kipróbáltuk,jólesett, kellemes kikapcsolódást nyújtanak a körülöttük lévő szaunák is. A személyzet hihetetlen kedves, mosolygós, segítőkész. Gyermekesek számára nagyon tudom ajánlani az 1-2 km-re lévő Állatkertet és Játszóházat. Hatalmas élmény!
Kiváló 2015. október 26.üzleti partnerrel járt itt
Választásomnál szempont volt a parkolási lehetőség is, ami itt nagyon megfelelő volt. Késői érekzésem ellenére készséges, kedves kiszolgálásban volt részem. Tiszta, rendes szoba fogadott. A reggeli minősége kitűnő volt. Elégedett voltam mindennel. Sajnosa a wellness részleget nem tudtam kipróbálni, mert reggel utaztam tovább. Máskor is igénybe veszem a hotelt és szolgáltatásait, ha arra járok.
Tökéletes - amennyiben röviden szeretném összefoglalni.
Nagyon segítőkész személyzet, finom ételek és italok, tiszta és csendes szoba. Minden adott volt ahhoz, hogy a mátrai kirándulás után jól (majd hogy nem otthon) érezzem magam. A wellneszt most idő hiányában nem használtam, de legközelebb fogom. :-) Mert még jövök. Bátran ajánlom mindenkinek a hotelt!
Ebben a szállodában a párommal már kétszer voltunk. Mikor az első itt töltött hétvégének vége lett, megfogadtuk - ide vissza kell jönni. Nekünk nagyon "bejött" a szálloda. A szoba kényelmes, szép, és imádtam azt a tisztaság illatot mikor beléptem az ajtón. . :) A wellness részleg is jó kikapcsolódást nyújtott.