A szállást korábban át tudtuk venni. Rugalmas, kedves, udvarias a személyzet. A Carmen étteremben hétvégén menüs ebédet lehetett remek minőségben és áron fogyasztani. Zárt parkoló tartozik a szálláshoz. Kulturált, tiszta a wellness részleg is! A reggeli minősége kifogástalan, helyben készítettek habos kakaót, kávét, személyre szabottan!
Nagyon jól éreztük magunkat. Kiszolgálás tökéletes volt. A szállást sokkal korábban át tudtuk venni. A zárt parkoló nagyon jó volt. Bárban és étteremben korrekt árak. A *** szárnyban voltunk, de nem éreztünk különbséget a **** képest. Ebben volt a SPA és a Drink bár, ahol isteni koktélokat ittunk.
Elhelyezésünk a *** szárnyban történt. A fürdőszobában már megérkezésünkkor dohányfüst volt, amit nem tudtunk kiszellőztetni, mert folyamatosan újra képződött és az ablak alatti forgalmi lámpánál megálló járművek kipufogó füstje miatt az ablakot többnyire zárva kellett tartani. Kellemetlen volt az átjárás a **** csillagos részbe.
A wellnes részlegben a 3 fős jakuzzin kívül nem volt más medencés fürdési lehetőség. A személyzet munkája és az étellek mennyisége, minősége kiváló. A szilveszteri bál számunkra kellemes volt.
A szálloda és az étkezés kiváló volt. Ami nem tetszett a szilveszteri zene szolgáltatás,csak régi retro zenék voltak,az éjfél utáni mulatós kimaradt és mai tánczenék sem voltak. A reggelinél kellene egy forróviz tároló,hogy a vendégek maguk készíthessék a teát és a felszolgáló mentesülne annak készítésétől.
Nagyon tetszett a szoba, mint kényelmi, mint összhang szempontjából. Ezenkívül nagyon finom volt a reggel, örültünk a párommal, hogy több féle ételből tudunk választani, még ha csak reggeliről is volt szó. Nagyon élveztük a szaunát és a masszázs ágyat is. Tetszett az is, hogy közel volt a belvároshoz nem kellett sokat sétálni csak pont eleget ahhoz, hogy kellemesen elfáradjunk.
Ezenkívül még az tetszett benne, hogy a költségbe beletartozott egy Rába Quelle Strandbelépő és még egy Püspöki kilátóbelépő és még sok más jó program. Ár/érték arány szempontból is elfogadható volt a Hotel Kálvária ajánlata. Remek hétvégét töltöttünk ott a párommal. Köszönjük!
A Hotel hangulatos, bár kicsit zajos. Az ételek finomak voltak, a szoba tiszta, egyszerű. A személyzet nagyon kedves, és segítőkész volt. A szilveszteri este jól meg volt szervezve. Jó volt a hangulat, az ételek különlegesek, és ízletesek voltak, a zene a műsor fantasztikus volt. Jól éreztük magunkat.
A szoba tiszta és tágas volt, csak a lift hiányzott abból a szárnyból, ahova a szobát kaptuk. Mivel tetőtér, kilátás nagyon nem volt. A személyzet kedves, a reggeli választékos, szerény igényűeknek bőséges. A wellness részleg kicsi, több fő esetén nem pihentető, pedig nagyon kényelmesek a pihenő agyak.
A belváros egy kellemes sétával közelinek mondható, a parkolás péntek 18. 00 órától szombat vasárnap ingyenes a szálloda előtt. Ár-értek arányban kiváló.
Évek óta visszajáró vendégek vagyunk a Kálvária Hotelbe, eddig mindég elégedettek voltunk, azonban a legutóbbi látogatásunk töbszörös csalódás volt: - a szoba elhelyezkedése miatt (az ablakunk egy nagy forgalmú útra nézett, ahol hajnal 3 -tól folyamatosan jártak az autók, ezért képtelenség volt aludni) kényelmetlen volt, - nem volt megfelelő hőfokú a melegvízellátás, - a reggeli bár választékos, és minőségi összeállítású, azonban aminek melegnek kellett volna lennie az mind langyos vagy inkább hideg volt, pedig időben érkeztünk a reggelihez, - eddigi tapasztalataink a Hotelt tekintve (van egy jó pár) a Recepciósok mindég nagyon kedvesek és udvariasak voltak, többek közt ezért is szerettünk itt megszállni, no meg a tisztaság miatt, ez utóbbi alkalommal két férfi recepcióssal volt dolgung, nos rólluk egyik előző jellző sem mondható el (kedves és udvarias) .
. . , - ráadásul fél órán keresztül szerettem volna elérni a recepciót telefonon, de nem vette fel senki, ezt követően az Éttermet hívtam fel, hogy tudjak beszélni a Recepcióval, bár egy pincér bejelentkezett, de ezt követően ő is megszakította a vonalat. Remélem ez az építőjellegű kritika eljut a Hotel vezetőjéhez, aki egyébként korábban szintén barátságos arcát mutatta irányunkban, közös kapcsolódási pont volt a Tacskók iránti rajongásunk. . . , szóval csak rémélni tudom, hogy a szolgáltatás minőségének és a Hotel jó hírnevének megőrzése szempontjából adnak a vendégek szavára! Köszönöm! Üdvözlettel, Dr. Vizi Tünde
Mindenki nagyon kedves volt, a tisztasággal és a reggelivel is meg voltam elégedve ( nagy választék). Nagyon tetszett, hogy lift volt az épületben, amire nem is számítottam, nagy segítség volt számomra. A mi ablakunk az udvara nézet, ami csendes volt és sok fát lehetet látni. Én vonattal érkeztem busszal 3 perc és gyalog pedig szép lassú tempóba is 12-14 perc az állomástól.