Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Búcsúztasd az óévet egy felejthetetlen bulival! – 10 izgalmas szilveszteri ajánlat

Rohamosan közeledik az év vége, és ilyenkor mindig előjön a kérdés: hol töltsük a szilvesztert? Igyekszünk segíteni a döntésben; gálavacsorák, koncertek, tombola, éjjelig nyitva tartó wellnessrészleg – csak néhány program azok közül, melyeket az alábbi 10 hazai hotel nyújt, ha őket választjuk az idei bulink helyszínéül.

 

Még több fergeteges szilveszteri szállástipp>>

 

Hotel Narád**** (Mátraszentimre)

A Mátraszentimrén található Narád Hotelben nem csak a Mátrára nyíló kilátás fog minket elvarázsolni, de wellnessközpontja és fantasztikus szilveszteri programjai is gondoskodnak arról, hogy garantáltan szuper befejezése legyen 2023-nak. December 30-án kaszinóesttel, másnap pedig hajnalig tartó mulatsággal, tombolával és pezsgős koccintással várják vendégeiket.

Tovább a Hotel Narád szilveszteri szállásajánlatához>>

10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Hotel Narád**** (Mátraszentimre)10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Hotel Narád**** (Mátraszentimre)

 

 

Silver Hotel**** (Hajdúszoboszló)

Hajdúszoboszló legnépszerűbb fürdőszállójában az óév búcsúztatását sem bízzák a véletlenre. Amellett, hogy természetesen korlátlanul használhatóak a Silver Hotel spa egységei, minden masszázs árából kedvezményt biztosítanak a szilveszteri napokra. December 31-én Cserpes Laura szórakoztatja majd a nagyérdeműt, és az all inclusive étel- és italfogyasztással egybekötött gálavacsora is az ajánlat részét képezi.

Tovább a Silver Hotel szilveszteri ajánlatához>>

10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Silver Hotel**** (Hajdúszoboszló)10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Silver Hotel**** (Hajdúszoboszló)

 

 

Hotel Unicornis*** (Eger)

Köszöntsük az újévet az Eger szívében fekvő Hotel Unicornisban, ahonnan pár perces sétával elérhető minden főbb látványossága a városnak, akár a vár felfedezése, akár a fürdőben való relaxálás a célunk. A szállodában már december 30-án elkezdődik a mulatság; aznap borkóstolóval és élőzenés vacsorával, míg másnap hajnalig tartó bulizással, korlátlan étel- és italfogyasztással, tűzijátékkal és tombolasorsolással alapozzák meg a jó hangulatot.

Tovább a Hotel Unicornis szilveszteri ajánlatához>>

10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Hotel Unicornis*** (Eger)10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Hotel Unicornis*** (Eger)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Egy tucatnyi okunk van arra, hogy miért ne otthon töltsd a karácsonyt!
Tegye fel a kezét, akinek már megfordult a fejében, hogy kimaradna a karácsonnyal járó felhajtásból, a konyhában töltött hosszú órákból, és csak élvezné az ünnepet szerettei körében! Cikkünkben 10+1 hotel ajánlatát hoztuk el nektek, ahol meghitt hangulatban, szuper programok kíséretében várhatjátok a Jézuskát.

 

 

Hotel Karos Spa**** (Zalakaros)

A zalakarosi Hotel Karos Spa-ban már biztosan jól kezdődik a 2024-es év, hiszen az 5 benti medencéjében, szaunaparkjában, gőzkamrájában és jégbarlangjában eltöltött napokat követően hetekre feltöltődik az ember teste és lelke egyaránt, szilveszteri programjuk pedig csak megkoronázza mindezt. Természetesen az ünnepi vacsora itt sem maradhat el, de szerencsét próbálhatunk a black jack asztalnál vagy táncolhatunk hajnalig a Bon Bon együttes zenéire is.

Tovább a Hotel Karos Spa szilveszteri ajánlatához>>

10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Hotel Karos Spa**** (Zalakaros)10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Hotel Karos Spa**** (Zalakaros)

 

 

Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel****

A Four Points by Sheraton csoport neve már biztosíték arra, hogy a Kecskeméten töltött pihenés minden igényt kielégít majd, erről többek között a magas komfort fokozatú szobák, a szálloda tetején helyet kapott hatalmas spa világ és a kiváló minőségű ételek gondoskodnak. Mivel egy 1400 négyzetméteres bálteremmel rendelkezik a hotel, így minden adott a szilveszteri bulihoz; szórakoztató játékokkal – csocsó-darts – egybekötött zenés vacsora, tombola, és még az újévi reggelihez is élő muzsika várja a korán ébredőket.

Tovább a Four Points by Sheraton szilveszteri ajánlatához>>

10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel****10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel****

 

 

Hotel Medián (Hajdúnánás)

A hajdúnánási Hotel Medián már nagyban készül az idei szilveszteri mulatságra, ahol december 31-én este 7 órától kezdetét veszi az ünneplés. Korlátlan étel- és italfogyasztás, tombolasorsolás és éjfeli koccintás áll a programfüzetükben, aki pedig megfáradna a reggelig tartó buliban, az a szálloda január 1-jén is egész nap nyitva tartó wellnessrészlegében tud kikapcsolódni.

Tovább a Hotel Medián szilveszteri ajánlatához>>

10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Hotel Medián (Hajdúnánás)10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Hotel Medián (Hajdúnánás)

 

 

Kristály Imperial Hotel**** (Tata)

Utazzunk vissza a múltba Magyarország első szállójának, a tatai Kristály Imperial Hotelnek segítségével, ahol egykor maga Jókai Mór és Blaha Lujza is többször megfordult! Napjainkban természetesen teljesen megújulva várja a látogatókat, de 250 éves történelmi atmoszférájából a mai napig mit sem vesztett. Szilveszteri partijukat a Pálma Rendezvényházban tartják majd, ahol a koktélshow és az élőzenés buli is a program része, spa szalonjuk pedig csak hajnali 2-kor zárja be kapuit az éjféli koccintást követően.

Tovább a Kristály Imperial Hotel szilveszteri ajánlatához>>

10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Kristály Imperial Hotel**** (Tata)10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Kristály Imperial Hotel**** (Tata)

 

 

CE Plaza Hotel**** (Siófok)

A siófoki CE Plaza Hotel kimondottan családbarát programokat tervez az újévre, hiszen ugrálóvárral, akadálypályával, társasjátékokkal, interaktív bohócműsorral és egyéb játékokkal készülnek a fiatalabb korosztály szórakoztatására. Természetesen a szülőkről sem feledkeztek el, őket sztárfellépőkkel színesített egész estés buli, tombola és tűzijáték kíséri át a 2024-es évbe.

Tovább a CE Plaza Hotel szilveszteri ajánlataihoz>>

10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - CE Plaza Hotel**** (Siófok)10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - CE Plaza Hotel**** (Siófok)

 

 

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****

A zalakarosi Park Inn by Radisson hotelben idén is megadják a módját, hogy méltóan köszönjenek el a 2023-as esztendőtől, és már december 29-én kezdetét veszik az ünnepi műsorok. Aznap a szálloda Kórus Bárja lesz a vigadozás központja, míg másnap a gyermekekre helyezik a hangsúlyt szórakoztató animációs foglalkozásokkal. A pezsgők szilveszter éjszakáján pukkannak majd, all inclusive étel- és italfogyasztással egybekötve, miközben Pál Dénes koncertjét élvezhetjük.

Tovább a Park Inn by Radisson Zalakaros szilveszteri ajánlatához>>

10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****

 

 

Hotel Kálvária**** (Győr)

Családias atmoszférában és kitűnő hangulatban tölthetjük el a szilveszteri bulit a Hotel Kálváriában, ahol finom ételekkel, hastánc show-val és koktélkóstolással készülnek a szervezők december utolsó napjára. Ott tartózkodásunk során a szálloda relaxációs részlege, a Magnólia Spa is végig tárt ajtókkal vár minket, indítsuk hát az évet egy regeneráló masszázzsal, hogy megújulva vághassunk neki a hideg januári napoknak!

Tovább a Hotel Kálvária szilveszteri ajánlatához>>

10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Hotel Kálvária**** (Győr)10 izgalmas szilveszteri szállásajánlat - Hotel Kálvária**** (Győr)

 

Még több fergeteges szilveszteri szállástipp>>

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Egy kis történelemlecke: a minaret a muszlim vallásban szorosan a dzsámikhoz vagy mecsetekhez épített magas, nyúlánk tornyot jelenti, melynek a tetején található körerkélyről naponta öt alkalommal hívja énekével imára híveit a müezzin. Magyarországon a hódoltság idején rengeteg iszlám imahely keletkezett, mára azonban csupán öt, az oszmán korból fennmaradt építmény látogatható, melyeket ebben a cikkben gyűjtöttünk össze nektek.
Unatkozol? Ne ülj a négy fal között ősszel se, hiszen Budapest környéke számos varázslatos kirándulóhelyet rejt! Mozdulj ki velünk, mert listába szedtünk 5+1 őszi programtippet, amitől tátva marad a szád! Fedezd fel az ország egyik legjobb és legújabb tanösvényét Dunakeszin vagy barangolj a Dunakanyarban!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.