Fodor Halászcsárda Gyula - Vendégvélemények összefoglalója
A Fodor Halászcsárda Gyula a Körösök mentén, Gyulán található, hagyományos halászlé- és halételeket kínáló étterem. A kerthelyiség kellemes, a kis tó és a zöld környezet látványa autentikus hangulatot teremt az étkezéshez. A belső tér barátságos, családbarát hangulatú, ami ideális helyszínt biztosít családi vagy baráti összejövetelekhez. Az étlapon a halételek hagyományos receptekben érhetők el, kiemelve a jellegzetes halászlé és a harcsaprikás ízvilágát.
Az adagok nagy méretűek, a tálalás rendezett és szemétlenül vonzó. A személyzet gyors, figyelmes és udvarias, a kiszolgálás zökkenőmentes. A vendégek számára kedvező ár-érték arányt és a fizetési lehetőségek között a SZÉP kártya és Erzsébet utalvány is megtalálható. Csoportos és családi vacsorákhoz a Fodor Halászcsárda Gyula jól alkalmazkodik, a személyzet hozzáértő módon kezeli a többfős foglalásokat. A helyhez tartozó szolgáltatások és a kiszolgálás hosszú távon pozitív benyomást keltenek. A kerthelyiség és a beltéri rész egyaránt kényelmes környezetet biztosít a vendégek számára, a környezet nyugtató hatású. Összességében a Fodor Halászcsárda Gyula egy olyan hely, ahol a hagyományos halételek, a hangulatos környezet és a figyelmes kiszolgálás együttesen pozitív élményt nyújtanak.
Gyulai nyaralásaink során mindig felkeressük a Halászcsárda éttermét, ahol a kellemes, hangulatos kert-helységben, aminek a hangulatát a kis kerti tóban úszkáló aranyhalak is fokozzák, elfogyasztunk egy nagyon finom Harcsa-halászlét. A személyzet kedves, figyelmes, udvarias. Az ételek nem csak étvágygerjesztőek, hanem nagyon finomak is. Csak ajánlani tudom!