Kiváló gyermekbarát szállás! Nem kellett azon agyalnunk "mit csináljunk a gyerekkel? "a negyven fokos kánikulában,mivel a teljes kikapcsolódás megoldható a szállodán belül UV sugárzás nélkül:) A szoba nekünk egy kicsit kicsinek tűnt,de megszoktuk. Az ételek jók. A személyzet kedves,segítőkész, udvarias.
A fürdő részleg nem túl nagy,de a Gyulai Várfürdő közelsége és jó megközelíthetősége mindent kárpótol. A szálloda elhelyezkedése kiváló! Ide még biztos visszatérünk! ! ! Ajánljuk mindenkinek,akár gyermekkel,akár anélkül. Köszönünk mindent! !
A férjemmel ismét Gyulát választottuk pihenésre, de most egy új szállodát választottunk. Ez a Családi Wellness Hotel Gyula volt. Nem csalódtunk. A személyzet intelligens, udvarias, figyelmes, a szálloda tiszta, teljesen új. Az akciónak köszönhetően az árával is elégedettek voltunk. A szoba kényelmes, a wellness részleg a mi igényeinket maximálisan kielégítette.
Nem is vágytunk át a közelben lévő gyógyfürdőbe. Az étel mennyisége, minősége kiváló volt. A szálloda jól megközelíthető, a gyógyfürdő hátsó bejáratával szemben található, a parkolás a szálloda zárt parkolójában megoldott.
Kellemes hely. Pihenésre, nagyon alkalmas. Közel van a fürdőhöz, várhoz, központhoz. Kellemes környezet az élővíz csatorna partján, park mellett. Nyugodt hely. Kellemes a medence vize, nem nagyon forró. A személyzet kedves. Étel jó. Kiszolgálás megfelelő. Szobák kényelmesek. Csak jót tudok mondani. Másoknak is nagyon ajánlom. Úgy gondolom, hogy többször is vissza fogok menni.
Nagyon kedves fogattatásban volt részünk. Fél 1-re értünk oda. Elmentünk ebédelni,minőségi ételeket kaptunk. Ebéd után megkaptuk a szobát,és mentünk a welneszezni. Nagyon pazar volt. Szaunák sókabin,élméymedence,jakuzzi. Nagyon jól éreztük magunkat. Panaszra nem volt ok! A szobát 15-órától lehetett volna elfoglalni,de már negyed 2-kor megkaptuk a szobát. Kellemesen csalódtunk, szinvonalas szálloda,kedves, segitőkész szemlyzet!
Nagyon tetszett minden,az ételek bőségesek és változatosak voltak!!!A tisztasággal is rendkivül megvoltunk elégedve.A wellnes is jó volt.A személyzet udvarias és kedves volt. Legközelebb is remélem eltudunk menni. A kikapcsolódás ideális helye ez a szálloda. Ajánlom minden kedves ismerősömnek!!
November első hetében töltöttünk pár napot Gyulán, nekem különösen kedves város, mert ott születtem, de nem ott élek. A szálloda a belvárosban, a fürdő mellett van. A személyzet nagyon udvarias és figyelmes, az ételek változatosak és ízletesek. Mindenkinek merem ajánlani a kis gyermekeseknek és nyugdíjasoknak is.
Először jártunk a szállodában és remek választásnak bizonyult. Udvarias, segítőkész személyzet, kiválóan felszerelt kényelmes szoba, tisztaság fogadott bennünket. A konyha választéka minden igényt kielégítő, remekül főznek. A wellness-részleggel is meg voltunk elégedve, bár a szauna állandóan zsúfolt volt, nehezen lehetett bejutni.
Tiszta, kényelmes szoba. Szép, jól felszerelt wellness részleg. Udvarias személyzet. Kiemelném az étkezdében a fiatal felszolgálók gyors, udvarias munkáját. Több hasonló kategóriájú szállodában jártunk már, de ezek közül kiemelkedik ennek a szállodának a konyhája. Finom, kielégítő választék és minőség. Talán csak a parkolás nem a legjobb és kissé drága.
Sajnálatos módon nekünk a tervezettnél hamarabb kellett távoznunk a szállodából, konkrétan az első éjszaka után döntöttünk e mellett. A fő problémát a szobában lévő hőség (27 C) jelentette, amiben lehetetlenség volt aludni. Már az esti pihenés előtt jeleztük a problémát, amit sajnos nem tudtak orvosolni.
A szállodában található fűtésrendszernek köszönhetően nem lehet (csak látszólag) szabályozni egyénileg a hőmérsékletet. Gyakorlatilag a "fűtés kikapcsolásával" és az ablak folyamatos nyitva tartásával csak 25C fokra lehetett "lehűteni" a szobát, ami még fehérneműre vetkőzés mellett sem volt kellemes számunkra. Amikor jeleztük a recepción, hogy számunkra ez nem elfogadható állapot, egyáltalán nem volt érezhető az igyekezet részükről, hogy szeretnének segíteni. A megoldás az volt, hogy akkor megszüntetjük az ott tartózkodásunkat. A másik fő problémát az jelentette, hogy előre jeleztük, hogy egyikünk cukros, ezért fehér liszt és cukor mentes étrendet szeretnénk, amit fel is küldtek a konyhára. Ennek ellenére, egyáltalán nem vették figyelembe a cukorbetegséget. Gyakorlatilag felajánlották, hogy a felkínált választékból egyem azt, amit tudok. Az édességek között sem volt semmi, amit ehettem volna, annak ellenére, hogy a teljes ellátást fizettük. Más szállodákban biztosították, hogy gyakorlatilag ugyan abból a menüsorból választhatok, mint a többiek, mert elkészítették a kritériumok szerint. Volt, hogy olyan finom palacsintát tettek elém, hogy a szakácstól meg kellett kérdeznem a receptjéről. Egyébként a többi szolgáltatással, főként a tisztasággal, a takarító személyzet alaposságával és mérhetetlen kedvességével meg voltunk elégedve. Köszönjük, hogy lehetőséget kaptunk véleményünk, illetve sérelmeink feltárására.
Egy éves kisfiammal és férjemmel töltöttünk itt öt napot. A szobában egy szépen bekészített babaágy várt minket, amivel együtt is jól elfértünk, bár az ágy vége és a fal között kevés hely volt. Viszont sok pakolási lehetőség volt a szobában. Az ételek átlagosak voltak, a reggeli finom, bőséges.
A vacsoránál előfordult, hogy egy-egy fogás már félidőben elfogyott, amit ugyan újratöltöttek, csak más menüvel (ezek már kevésbé voltak finomak). Az ebédnél, is kifogytak egyszer-egyszer, amit viszont nem pótoltak. A késők csak rizses húst ehettek krumplipürével. :) A fürdő kellemes hangulatú, elég nagy méretű. A férjem örült volna egy kicsit melegebb víznek is, de a gyerekmedence vizének hőfoka kárpótolta. Sajnos a gyerekmedencének nem volt pancsoló része, így kisebb gyerekeket kézben kellett tartani a vízben. Pozitívum, hogy tele volt játékokkal, úszógumival. Ami viszont lenyűgözött: a játszóház. Ötcsillagos! ! ! Én is jól szórakoztam! Ár érték arányban nagyon megérte itt tölteni a pihenésünket.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: 2050 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2050 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 2300 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár