Köszönet mindenért, nagyon elégedettek vagyunk az egész környezettel. Mindenről szuperlatívuszokban mesélnek a gyerekek mindenkinek, akikkel csak találkoznak. :) Hatalmas élmény volt a wellness részleg és a játszóház is! Az ellátás változatossága mindegyikőnknek nagyon tetszett! Köszönjük mégegyszer!
Vegyes tapasztalataim vannak ezzel a szállodával kapcsolatban. A recepción barátságosan fogadtak minket, de sietnünk kellett az étteremhez, mert vacsorát csak fél 9-ig tudnak biztosítani, ami furcsa volt, általában 10-ig van lehetőség más négycsillagos szállodákban megvacsorázni. Az ételek átlagosak, nem voltak túl ízletesek és változatosak.
A választék szűkebb volt, mint az általunk látogatott más szállodáké. Gyerekbarát szálloda, így nem róható fel negatívumként a rengeteg gyerek és az ezzel járó kicsit nagyobb hangzavar. A szoba kellemes hangulatú, a fűtést a vendégek saját maguk szabályozhatják. Nálunk egyszer leállt a fűtés és nagyon lehűlt a szoba, így amíg lementünk a wellness-részlegre, kicsit magasabbra állítottuk,hátha felmelegszik, de mire visszaértünk újra lejjebb vették a hőmérsékletet. A wellness-részleg is átlagosnak mondható, a gőzkabin sajnos nem működött, telt ház miatt pedig zsúfolásig telt az amúgy sem túl nagy medence és a jakuzzi,gyakorlatilag élvezhetetlen volt az ottani időtöltés. Nem beszélve a sok gyerekről, akik önfeledten fröcskölték a vizet. A személyzet egyébként udvarias és barátságos, magától a szállodától többet vártam volna a szolgáltatások terén.
Már a megérkezésünk pillanatában érzékeltük a személyzet barátságos,- mident a vendégekért- kedves fogadtatását, tettrekészséget. Korai érkezésünk ellenére azonnali tájékoztatást kaptunk az elhelyezésről, a foglalási időig megvelósítható programlehetőségekről.
Meglepetésként hallhattuk azt is, hogy nemcsak két alkalmi teljes panziós ellátásban részesülünk, hanem minden napra szól a teljes ellátás. A szoba tisztsága, felszereltsége, mindennapos ellátottsága, a fenntartó személyzettel való kapcsolat számunkra teljesen megfelelt. Mindenütt tisztaságot tapasztaltunk, a vendégek akaratát, igényét kielégíteni kívánó személyzettel találkoztunk. Étterem: pazar, változatos étrend, minőségben és mennyiségben is kiváló. Wellness: az igényeknek megfelelő szolgáltatás, a mindennapok fáradalmait feledtetni tudó, felfrissülést adó ellátás. (Személyes negatív vélemény: a pesgőfűrdő oldalsó, gerincre ható sugár nem mindig működött, pedig nekem az sokat segített volna. )Általánosságban: nagyon kellemes, pihentető, felfrissülést adó időt töltöttünk el, mely kiegészült egy nem hegyvidéki település részben történt megismerésével is. Köszönjük! ! !
A konyha igazán remek, de javaslom,hogy térben vagy időben különítsék el az üvöltő gyerekkel étkezőket a többi vendégtől. A wellness részlegen is lehetne pár nyugodt órát tölteni pl vacsora után, esetleg naturistán, gyerekzsivaj nélkül. Kisgyerekkel érkezőknek ajánlanám igazán, itt önfeledten szórakozhatnak.
Kiemelésre érdemes a szoba kényelmes mérete, a bekészített köntös és piperecikkek és külön elismerést érdemel a nagyszerű konyha. Ezen belül is az, hogy a változatos fogyasztói igények mindegyikének képes eleget tenni a wellness-menük, a hagyományos konyha és a helyi kézműves élelmiszerek választékával.
Amiért elmentünk azt megélhettük. Kikapcsolódtunk, pihentünk. Minden a kényelmünket szolgálta. A vizet mi 35 fok körül jobban szeretjük, mivel nem úszkálunk állandóan. De ez egyéni dolog. Szeretettel gondolunk erre a hétvégére! Köszönjük Önöknek! Mindannyijuknak minden jót kívánunk!
Összességében tetszett. A kiszolgálás remek volt. Egy dolgot fejlesztenék. Nem nagy dolog, de sokat segíthet a további megítélésen. Gyula és a környék látványosságaira jobban fel kellene hívni a figyelmet. Az a fénymásolt fekete-fehér Gyula térkép nem illik a szálloda minőségéhez.
Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Most velünk utazott a 87 éves nagypapa is, akinek előre nem foglaltunk akadálymentesített szobát, de ott kérésünkre azonnal sikerült ezt megkapni, ahol sokkal könnyebben tudott pl. fürdeni. A étkezések a konyha is jó volt, a kiszolgálás is kedves.
A wellness talán lehetne egy kicsit nagyobb is lehetne, de ez csak teltháznál lehet probléma. Mi ott is jól tudtunk pihenni. Bármikor szívesen megyünk újra ebbe a szállodába. Köszönettel: Tomori Jenőné
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: 2050 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2050 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Mélygarázs, kamerával felügyelt: 2300 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár